Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Hét évig frissül az új iQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft
üzenetére
Talán a game-eknél van egy erős konzol lobbi is, ott talán nem véletlen ez a dolog, de ha pl egy M5-ös BMW-t adnának ki úgy, hogy lefagy vagy nem indul melegen, és csak a fw1.05 oldja meg akkor az vevő többet nem vesz BMW-t az tuti, vagy kiírja reggel, hogy önnek jött egy új ECU frissítése? akarja letölteni?

azért ilyen nagy nevek mögött, ráadásul flagship cuccokkal, nem szoktak ilyet csinálni korábban.. az R3E-m volt nekem eddig a legstabilabb a 980x/990x-el, de azt nem első körben vettem, ahogy az R4E-t sem, csak itt túl új procit próbáltam belerakni..
nem igaz, hogy asus-ék nem kapnak egy retail cpu-t hogy leteszteljék mielőtt kiszállítják a lapokat.. az hogy egy 10-20k-s lapnál ezt el tudják játszani azt tudja az ember, mégis azok működnek.. sőt, akinek csak olyan lapja van, azt élből cserélik, mert van polcon, egy 50k+-s lap az már több hónapos mutatvány, eddigi rekordom az a M5G-met 5hónap alatt sikerült legariztatnom.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő