Hirdetés
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Sziasztok!
Alljon itt egy pelda az en esetemrol.
Rendeltem egy champion lapot kulfoldrol, gyorsan megjott nem volt gond. Mar az feltunt rogton, hogy lotyogott az egyik hutoborda, de meghuztam a csavart es ennyi. Nem tulajdonitottam neki nagy dolgot. Nem sok idom volt birizgalni a gepet, de jo par napra ra azt vettem eszre, hogy bsod-ok folyamatosan meg alap beallitasokon is. Mindent leteszteltem amit csak lehetett, de vegul kiderult, hogy az egyik memoria slot bedoglott. Elindult vele a gep, de a memtest ontotta a hibakat, masik harom slotban hibatlanul vegig ment a teszt. Aztan most rma alatt van a dolog es ahogy pakoltam vissza a lapot a csomagolasaba akkor lattam meg a zacskoban egy csavart! Az a csavar fogta volna a hutoborda masik reszet. Nem is ertem, hogy vannak ilyen maguktol kieso/kilazulo csavarok... De itt egy link, hogy nem csak nekem voltak ugyanilyen problemaim ezzel a lappal: [link].
A felreertesek elkurelese vegett en nem akarok senkit lebeszelni, mert cseret kertem en is, hiszen ez egy nagyon jo lap, ha nem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest