Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Az Intel profitorientált vállalat, úgyhogy nem kell csodálkozni azon, hogy nem áll le a fejlesztés.
2. Nem hiszem, hogy annyira értesz a dologhoz, hogy meg tudd állapítani, hogy mi számít nagy fejlesztésnek. Sajnos ma már eljutottunk oda, hogy kezdjük súrolni a fizika határait, így addig amíg nem jön valami radikális újítás (pl áttérés a fény alapú CPU-kra) addig örülni kell annak is, hogy ha 10-20%-ot gyorsulnak a termékek éves szinten.
3. Senki nem mondta, hogy meg kell venni. Tényleg nem értem, hogy az emberek miért hőbörögnek, ha kijön egy újabb széria. Én 3.5 éve vettem a procim, és kb két játék ha van, ahol proci limitbe tudok ütközni. Értelmesen kell vásárolni, és akkor az ember úgy olvassa a PH-s híreket, hogy ok kijött az újabb proci, de akármilyen is lett nekem jó az eddigi.Tényleg nem értem azokat akik egy találgatós topikba beírnak ilyen negatív hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Automata kávégépek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest