Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Az Intel profitorientált vállalat, úgyhogy nem kell csodálkozni azon, hogy nem áll le a fejlesztés.
2. Nem hiszem, hogy annyira értesz a dologhoz, hogy meg tudd állapítani, hogy mi számít nagy fejlesztésnek. Sajnos ma már eljutottunk oda, hogy kezdjük súrolni a fizika határait, így addig amíg nem jön valami radikális újítás (pl áttérés a fény alapú CPU-kra) addig örülni kell annak is, hogy ha 10-20%-ot gyorsulnak a termékek éves szinten.
3. Senki nem mondta, hogy meg kell venni. Tényleg nem értem, hogy az emberek miért hőbörögnek, ha kijön egy újabb széria. Én 3.5 éve vettem a procim, és kb két játék ha van, ahol proci limitbe tudok ütközni. Értelmesen kell vásárolni, és akkor az ember úgy olvassa a PH-s híreket, hogy ok kijött az újabb proci, de akármilyen is lett nekem jó az eddigi.Tényleg nem értem azokat akik egy találgatós topikba beírnak ilyen negatív hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- WAGNER SteamForce gőzölős tapétaleválasztó (2000W 50g/min) / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest