Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Azért nem érted, mert nem vetted a fáradtságot, hogy tájékozódj. Továbbá egy fórum azért van, hogy eszmét cseréljünk.
Tessék még egy kis információ:
E8400 - X38-at szeretném leváltani, ami öt éves (kb) Ami a hőbörgést illeti: Az az összeállítás került annyiba (proc; hűtő; alapl; vga; mem; winc; mint most egy processzor plusz a deszka. Nehogy azt merd mondani, hogy ennyit fejlődött a technika, vagy inflálódott a forint!Én meg azokat az embereket nem értem akik azt mondják, hogy: "Hát igen. Ennyibe kerül". Egy frászt! Ennyit BÍRNAK elkérni érte! A sok hülye és néhány szerencsétlen meg kifizeti.
"nem kell megvenni"? Hanem melyiket KELL? A kétszer ennyi áramot fogyasztó két éves technikát, aminek még mindig ugyanannyi az ára mint két évvel ezelőtt? Vagy...?
Az ár - érték arány nem ugyanaz! MI ezért hőbörgünk. TE majd csak egy-két év múlva fogsz! De MI akkor ÉRTENI fogjuk!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Erre a témára leginkább egy kocsma teraszán, deres malátaszörpös poharak társaságában tudnék reagálni. De hogy képet kapj, szerintem ez nem A fejlődés, hanem annak az okosan-precízen kivitelezett visszatartása a nyereség függvényében!
Elhitetik velünk, hogy most megint mekkorát alkottak, és ennek bizony ára van. Közben meg már rég kacaghatnánk a mai teljesítményeken.
Erre te azt mondanád, hogy összeesküvés elméleteket gyártok, meg hogy idealista vagyok!(Kisasszony! Kérnénk szépen még két pohár (korsó) sört!)
Közben beesteledik. Jövő héten ugyanitt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval az értelmes vásárlás kategória az így elég tág fogalom... 
, a 1150-el egy új korszak kezdődik mind sebességben mind csatolófelületekben, több matx és mitx lap lesz a jövőben ez szerintem jó hír