- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Az Intel profitorientált vállalat, úgyhogy nem kell csodálkozni azon, hogy nem áll le a fejlesztés.
2. Nem hiszem, hogy annyira értesz a dologhoz, hogy meg tudd állapítani, hogy mi számít nagy fejlesztésnek. Sajnos ma már eljutottunk oda, hogy kezdjük súrolni a fizika határait, így addig amíg nem jön valami radikális újítás (pl áttérés a fény alapú CPU-kra) addig örülni kell annak is, hogy ha 10-20%-ot gyorsulnak a termékek éves szinten.
3. Senki nem mondta, hogy meg kell venni. Tényleg nem értem, hogy az emberek miért hőbörögnek, ha kijön egy újabb széria. Én 3.5 éve vettem a procim, és kb két játék ha van, ahol proci limitbe tudok ütközni. Értelmesen kell vásárolni, és akkor az ember úgy olvassa a PH-s híreket, hogy ok kijött az újabb proci, de akármilyen is lett nekem jó az eddigi.Tényleg nem értem azokat akik egy találgatós topikba beírnak ilyen negatív hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest