- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számold ki az inflációt, az árfolyam esését, és az áfa emelkedését, stb... Lehet meglepődnél.
Ez van, ilyen a világ és kész. Persze küzdeni kell ellene, de az ember élete menjen rá arra, hogy folyamatosan az árral szemben evez, és mindenben csak a rosszat keresi? Szerintem nem éri meg, ha játszani szeretnél akkor vegyél procit annyiért amennyiért tudsz, vagy láncold ki magad a bolt elé, hogy addig nem tágítasz amíg oda nem adják a terméket, az öt évvel ezelőtti árszínvonalon.
És ezt most nem bántásból írom. -
1. Az Intel profitorientált vállalat, úgyhogy nem kell csodálkozni azon, hogy nem áll le a fejlesztés.
2. Nem hiszem, hogy annyira értesz a dologhoz, hogy meg tudd állapítani, hogy mi számít nagy fejlesztésnek. Sajnos ma már eljutottunk oda, hogy kezdjük súrolni a fizika határait, így addig amíg nem jön valami radikális újítás (pl áttérés a fény alapú CPU-kra) addig örülni kell annak is, hogy ha 10-20%-ot gyorsulnak a termékek éves szinten.
3. Senki nem mondta, hogy meg kell venni. Tényleg nem értem, hogy az emberek miért hőbörögnek, ha kijön egy újabb széria. Én 3.5 éve vettem a procim, és kb két játék ha van, ahol proci limitbe tudok ütközni. Értelmesen kell vásárolni, és akkor az ember úgy olvassa a PH-s híreket, hogy ok kijött az újabb proci, de akármilyen is lett nekem jó az eddigi.Tényleg nem értem azokat akik egy találgatós topikba beírnak ilyen negatív hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest