Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Vagyok.

A Sandy Bridge 2010 őszére van tervezve. Ez a legutolsó nem hivatalos információ a megjelenésről. Valószínűleg a karácsonyi szezon befogása a cél. Az IGP-ről annyit tudni, hogy a Clarkdale-es megoldás továbbfejlesztése. A Clarkdale-es IGP-ről sajnos még nem adhatok bővebb felvilágosítást, de a hardveres felépítés szempontjából nem tűnik rossznak. Pont ott javult ahol - az én véleményem szerint - hiányos volt a GMA X4500HD. Ezt majd pontosabban megírom a megjelenésről beszámoló hírben.
Persze nem mondom, hogy verhető vele az AMD és az NV IGP-s megoldása, de az irány jó. A driver továbbra is hiányos támogatású, de ha az Intel erre ráfekszik, akkor elindíthat valamit. Nyilván nem lebecsülendő a dolog szoftveres része, szóval sok munka lesz vele. Ígéretek vannak 2010-re, így bizakodó vagyok, aztán majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs