- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Ezt arra értettem hogy a jövő héten érkeznek a cuccok és én egyből tesztelni fogom
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni
Viszont abban az esetben ha ilyet tapasztalok és 1-2 nap alatt nem fogom tudni megoldni akkor wb intel
Bár remélem erre nem kerül sor , nem vagyok a pénzem ellensége.
Azonos FPS szám mellet is az intel tűnik folyamatosnak. - sarcasm vagy komolyan gondoltad ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600K
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni