- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Ezt arra értettem hogy a jövő héten érkeznek a cuccok és én egyből tesztelni fogom
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni
Viszont abban az esetben ha ilyet tapasztalok és 1-2 nap alatt nem fogom tudni megoldni akkor wb intel
Bár remélem erre nem kerül sor , nem vagyok a pénzem ellensége.
Azonos FPS szám mellet is az intel tűnik folyamatosnak. - sarcasm vagy komolyan gondoltad ?
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni