- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Ezt arra értettem hogy a jövő héten érkeznek a cuccok és én egyből tesztelni fogom
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni
Viszont abban az esetben ha ilyet tapasztalok és 1-2 nap alatt nem fogom tudni megoldni akkor wb intel
Bár remélem erre nem kerül sor , nem vagyok a pénzem ellensége.
Azonos FPS szám mellet is az intel tűnik folyamatosnak. - sarcasm vagy komolyan gondoltad ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Overwatch 2
- Óvodások homokozója
- EAFC 26
- Házimozi belépő szinten
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként abban a szent minutumban rágugliztam és akinek ilyen micro stutter problémája akadt könnyedén megoldotta. Miután végigtesztelte az egész rendszert többször is no de a lényeg az elosztójával volt probléma. Miután vett egy normálisat probléma megoldva... ezek szerint kényes erre az AMD. Mondjuk nem lepődtem meg, ehhez az új buildhez már UPS -t fogok beszerezni