Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Haverom Ryzen 5 2600 gépét most délután raktam össze, most értem haza fél órája.
Valóban volt vele egy kis gond :S 3 ghz-es 2X8 giga ram van benne, de 3000 mhz XMP profil mellet kifagy a Windows telepítő. XMP-t kikapcsoltam és 2133 mhz-en már működött minden rendesen.Holnap kiderül hogy csak telepítő alatt rosszalkodott-e 3 GHZ_en. Lehetséges egy bios frissités kel neki

Hát én a digital Foundry tesztjeit láttam, még az Ryzen 1000 szériát tesztelték és a Kép kocka kevesebb volt mint az intelnél viszont a kép kocka késleltetés alacsonyabb volt is a digital foundry a ryzent hozta ki győztesnek. Most kétlem hogy a Ryzen 2000 rosszabb volna képkocka késleltetésben, de hát ember és környezett függő. Épp a tesztben az volt hogy a sok mag/szál előnye hogy javítja a képkockák közti késleltetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest