Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yeffy

veterán

válasz mpierre #2008 üzenetére

koszi, h valaszoltal. mar kezdtem megijedni, h eluldoztem minden topiklakot. :D

2.) igen, azt sejtettem, h nem fog mondjuk 15 W idleben mozogni. valahol megprobalok majd utanajarni, h milyen idle meresek vannak.

3.) ok, erre majd figyelek. sztem nekem egy max 8 magos boven eleg az elkovetkezendo 1-2 evre, ha esetleg cserelek benne procit, bar ketlem, h nagyon akarok ebbe penzt olni. utana meg sztem atterek AM5-re. addigra csak érik még a platform, plusz normalizalodnak az arak. :))
    viszont a kerdesem azon resze meg mindig el, h akkor a peldadnal maradva, melyik erzodne pattogosabbnak, a 2133 MHz CL13 vagy 2666 MHz CL16? szerintem az nem olyan nagy difi, mintha 3200-as kittel hasonlitom ossze.

4.) bocs, ezt most nem vagom, h a 4 ramcsati a lenyeg. hogy erted?
    ha jol tudom, ez a proci, mivel csak dualos, nem quad channel-es, ezert 2 vagy 4 memoriamodullal tudom elerni a dual channelt, nem?
    user manual is azt irja, h a 4 magos prociknal csak a jobb oldali 4 slotot tudom hasznalni, a baloldaliakat nem. ez megmagyarazza, h miert volt eleinte az, mikor osszeraktam, h egy meghatarozott modon sipolt bootolas kozben, ha akar csak egy modul is kerult a baloldali slotok valamelyikebe.

Új hozzászólás Aktív témák