- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Igazad van de a multkor benéztem a core i7 topikba, volt egy két arc akinek nem számított a lóvé
Mert már rendeltéka drágábnál drágább nyalánkságokat, gondoltam hátha esetleg csurran valami a régi cuccból, de nem
Az renben van , hogy érték álló de 80k nem lehet érte kifizetni
65 körül talán oké de nekem még az is sok,
Eladtam a q66-at piszok olcsón, mert akkor lehetett még venni olcsón, q9450, q9550 csak kimentem melózni, közbe jött a "gazdasági válság" és bekúrt rendesen mindennek
Mire hazaértem ált a bál, de gondolom egy két ember ezen is milliárdokat fogot, közbe nem volt itt semmimost meg nem akarnak az árak normalizálódni. Nah mind1
-
ImI87
őstag
Jó lenne, ha a 4GHz-hez nem kéne mindent erőltetni, és esetleg egy kicsit hűvösebb is lenne. Így is qrva jó, dehát....................tudjátok hogy megy ez.
Akkor lennék elégedett, ha 1,3V alatt menne stabilan 4 gigán, (és neadjisten mindezt 500*8 felállásban, bár erre elég kevés esélyt látok).
De persze nem ártana pár user-től tapasztalat, hogy az új stepping általánosan jobb lett-e, vagy itt is csak 1-1 darab lesz kiemelkedő.Mondjuk most kicsit lecsövesedtem, szal mire megint összeszedek egy kis zsetont, talán már megérkeznek nagyobb mennyiségben az E0-ás quad-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest