- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
eldiablo #24430 üzenetére
Nem figyeltél a kérdésre csak ennyi nem a meteszt persze hogy 3X gyorsabb. De a játékról volt szó ha megbocsájtasz! És te kötöttél belém hogy videókra alapozom a véleményem de ha nincsi7-em kipróbálni megnézem ott és figyelem az fps-t. Értesz? Amúgy elolvastam a cikket jó lett volna mellétenni 1 core 2 quadot
ugyanazon az órajelen. szerintem.... -
szinesz.bob
senior tag
válasz
eldiablo #24428 üzenetére
"Pusztán youtubeos videókra alapozod a véleményed?
"
Így gondodlod?
Tudod mi az az UT4 (pre alpha) tőltsd le kérlek ingyenes 4 giga helyet foglal a map neve outpost 23
Állíts be 1 normal death meccset és lövöldözz közben nézd az fpsed!
Mivel nincs i7-em ugyanezet a mapot néztem meg. Vágod?"Ha gondolod mérek egy RAM tempót 4200Mhz-es E5440-el és E3258-al.
"
Az remek lesz látom megértetted miről van itt szó ,vagy neked a kedvenc játékod a "ram tempó" az aidán!?
Akinek meg misztikum az i3 VGA kihajtása, annak egy friss olvasmány a Log-Out-ról: [link]
Köszi erre nagy szükségem van!
Próbáld ki a játék alatt kérlek mit is mutat!(UT4)
Gratula látom nem nagyon vagy képben...
Kérlek olvasd el miről van szó úgy nagy vonalakban....
E5440 val lehet játszani vagy nem?
-
-
válasz
eldiablo #24243 üzenetére
Szintén 1090T, nincs húzva L3/NB, a ramok is gyári 1600 CAS11. Csak phenom2 msr-ben a turbó szorzót raktam át hogy rendes legyen és csak felraktam 20-asra a szorzót gyári fesszel.
MrBrook
Köszi!
Bár nyilván a tiéd mesze jobb egyszálon. Ez csak a 8 fizikai mag miatt tud ennyit.
Dual Sandy s2011-ben quad ramokkal már durvább lenne, csak az legalább 2-3x ennyibe kerül.
Ezt a rendszert szerintem a ramok fogják vissza ilyen teszteknél. DDR3 1600-al szinkronba sokkal jobb lenne, de ilyen nem volt 771 szerverbe, csak asztaliba. -
ALLAT001
senior tag
válasz
eldiablo #23908 üzenetére
Másik lapban még nem próbáltam nagyon tuningolni az L5430-at. De most átkerült ez a proci a netezős gépbe, amiben 8x400-on fog menni 1.1500V-on (meglepő módon 1.1000V kevés neki!)
És így most a Formula II Max-ba beleraktam egy E5450-et. Tesztelés indul 9x400-ról @ 1.1875V....
Ha választanom kéne a két proci közül, akkor inkább az E5450 kéne! Arról nem is beszélve, hogy az L5430 drágább volt....
Na mindegy, egy próbát megért
Illetve találjátok ki, mi hűt jobban egy Zalman CNPS 7700 (918g réz) vagy CNPS 8900 Quite (kb fele akkora tömeg, viszont van 2 heatpipe) ?
-
ALLAT001
senior tag
válasz
eldiablo #23899 üzenetére
Ó, wazzeg és a VTT-nek a végét hogy tesztelem ki?
Mert azt látom h kicsit a melegedésre is hatással van
Illetve jól látom h TCase-t nem tudok sehol állítani? 70 fokon bethrottlingol az L-es proci
Ez (L5430) így egyelőre épp h egy hajszállal jobb mint egy E5450
A lap meg szintén egy mezei P35-höz képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest