- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
válasz
pifu76 #21072 üzenetére
Úgy tűnik megy ez.
Szorzó: 9
FSB: 400MHz
DRAM Freqency DDR3-1334MHz ezt nem értem a ram 1600 as de 1600ra állítom kék halált dob windwos betöltés közben.
CPU Voltage : 1,25V
CPU PLL voltage: 1,5V
FSB Terminatioon voltage: 1,1V
DRAM Voltage: 1,64V
NB Voltage: 1,1V
SB Voltage: 1,1V
CPU VID: 1,15VNálam így megy most.
-
válasz
pifu76 #21058 üzenetére
7850/70-re
Azokat biztos elhúzza, mint a kollega megjegyezte multiban jöhetnek elő a zűrök, ha a gpu bírja a felbontást és a cpu-nak nem csak a grafikai utasításokkal kell izzadnia, hanem a többi résztvevő számítgatásával is. Illetve többmonitoros buli még a megterhelő, de ha azt nem tervezel, akkor jó az a proci még.
Persze eladni minél hamarabb a jó, amíg kap az ember zsét érte; ez is mérleglendő. -
LicskaiJ
aktív tag
válasz
pifu76 #21053 üzenetére
Szerintem eléggé játékfüggő.
7850-el használtam pár hétig a Q9550-et, ami 3,8GHz-en ment...
Multis játékoknál FullHD-ben érezhető volt egy kicsit a cpu limit, de nem volt vészes.
Én főleg World of Tanks meg Battlefield3 alatt próbáltam.Szerintem egy 7850/70 jó választás hozzá.
-
válasz
pifu76 #20920 üzenetére
Mindenkit szeretnék végre lebeszélni a tört AIDA használatáról, vannak pontos ingyenes programok mindenféle célra, melyek nem írnak esetlegesen hülyeségeket. Főleg 775-ös socket alá, amely ősi, mint az országút.
Teszt
IBTmonitor
CPU-Z
Core Tempteszt alatt se menjen 74-76 fok fölé.
Szűk keresztmetszet a lapod, mert nincs rajta fet hűtés és a fázis is elég kevés. Aszondom fsb 400 kijön belőle talán és akkor örömésboldogság.De ha visszakeresel itt és a "tuning kezdőknek szájbarágósan" topicban, nem rég (pár hete) voltak itt ilyen lapok és volt is rájuk beállítás lista. Talán tőlem is
-
válasz
pifu76 #20877 üzenetére
Rendben van, 32-ért megéri a proci+lap
Najó, legalább is nem gáz
De az a lap nem egy tuning bajnok; kevés rajta a hűtés...
De eladni két év múlva már nem fogod tudni, ezt számítsd bele! Illetve még azt, hogy a nagyon mai és graf igényes játékoknál q9550 alatt akár proci limited is lehet, még full HD mellett is. Egy komoly játék feltolt graffal egy húzott 9550-est is 90-95%-ra terhel. pedig annak 12M a level 2 cache-je. -
xmasterteam
tag
válasz
pifu76 #20876 üzenetére
Szerintem próbálj meg szerezni egy Q9450-est( kb 25-30k), vagy egy Q9550-et. A Q9450-es már 12mb cache-val rendelkezik, és szerintem 30-ból simán kijönne egy olyan proci, vagy talán olcsóbban. Q9550-est 35-40 körül lehet látni.. még azon is ellehet gondolkodni, de az már tényleg drága.. a "mai" procikhoz képest. Az biztos hogy egy darabig ellenél vele.. Ha viszont még rátudsz szánni, még egy kevéske pénzt akkor hozzá egy ilyen lap.
Szerk: Kis Oc-val egy gtx 460-at kitudna hajtani a proci ezzel a combóval.
-
válasz
pifu76 #20872 üzenetére
Egyiket sem érdemes megvenni, mert gyanithatoan Kb ugyannannyibol kapsz használt i kategóriájú procit. Ne költsd a pénzed ma már 775-re, mert használtan is nagyon esik az ára. Egy év és nem tudsz kiszállni belőle.
Ha viszont mindenképp akarod a rosszat magadnak, akkor természetesen a q9400-at vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- LEGO klub
- Kerékpársportok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged