- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
Köszönöm mindenkinek, a segítséget, a hozzászólásokat
-
Kocska89
tag
válasz
RetepNyaraB #21085 üzenetére
Beállítgattam amit mondtál köszönöm most jöhet a teszt
A ram ilyen 1600 hoz elvileg kell neki az 1,65V.
-
Kocska89
tag
Azt még nem néztem, mindenesetre lekaptam a hűtőt nekiállok kicsit polírozni. De azt tudom hogy alapjáraton ilyen 26-28 fok nak mondja a procit holott minden mag melegebb ennél 30 fok alatt egyik mag sincs. Ez szorzózár mentes, a maximum szorzó tán 32 de nembiztos jól emlékszem.
-
Kocska89
tag
A feszültségek be voltak állíva. Kivéve a CPU VID az 1,15V a legkisebb adható érték. Ez után szűnt meg a hibázás.
A CPU VID nálam az Advenced fülön belül a cpu configuration nál található.
Nos ez jó kérdés mért ilyen meleg. Most lett átszerelve a gép friss a paszta is. A ház oldala nálam sincs fent. Esetleg a procinál a kupak és a tényleges chip között ellenne öregedve a paszta ? Terheletlen állapotban is van 7-8 fok különbség a legmelegebb és leghidegebb mag között.
-
Kocska89
tag
válasz
pifu76 #21072 üzenetére
Úgy tűnik megy ez.
Szorzó: 9
FSB: 400MHz
DRAM Freqency DDR3-1334MHz ezt nem értem a ram 1600 as de 1600ra állítom kék halált dob windwos betöltés közben.
CPU Voltage : 1,25V
CPU PLL voltage: 1,5V
FSB Terminatioon voltage: 1,1V
DRAM Voltage: 1,64V
NB Voltage: 1,1V
SB Voltage: 1,1V
CPU VID: 1,15VNálam így megy most.
-
Kocska89
tag
válasz
kicsipapucs #21070 üzenetére
9*400 1,25V on 4:15 megáll a LinX alacsonyabb feszültségen is elindul de ugyanezt csinálja, nem mertem tovább növelni. A M2F ben se vitte a 3,6Ghz-t lehet itt már kifullad a proci?
-
Kocska89
tag
válasz
kicsipapucs #21066 üzenetére
Azért döntöttem a csere mellet mer ami van ddr2 8gb ramom az 2*4gb 667es csak. A dd3 8gb pedig 13700Ft volt. Ez a következő nagy fejlesztéskor nem kell "eldobnom" Az M2F kőkemény tuningos lap ez tény, nézegettem is kerek szemekkel a sok lehetőséget a biosban mindenez lehet offset feszültséget állítani stb. Én ezt feleslegesnek érzem, arra a kis tuningra jó lesz nekem a P5Q3 deluxe is. Megvan a M2F eladó hamarosan meghirdetem
A QX9650 alapfeszültsége 1,25V vagy tévednék? Kisesebb feszültségen még nem próbáltam. A célom alapfeszültségen kihozni a prociból a maximumot. Ez a szorzó FSB kombó korrekt?
-
Kocska89
tag
válasz
kicsipapucs #21063 üzenetére
Megpróbáltam amit mondtál.
Eredmény -
Kocska89
tag
válasz
kicsipapucs #21063 üzenetére
Szia.
Köszi
Egy Maximus II formula lapot cseréltem le a DDR3 miatt.
Az fsb termination voltage beállítottam 1,1V ra (Ez lesz északi híd feszültsége talán? ) A déli híd feszültsége szintén 1,1V ra beállítva. Ez stimmel ugye?A többi feszültségez ill, offset hez nincs ötletem milyen értéket adjak nekik. Ebben tudnál segíteni?
A procit egy alpenföhn brocken hűti. 2 óra prime 95 alatt max 60 fok ra melegedett a legmelegebb mag.
De nézem a Linx et is pill -
Kocska89
tag
Sziasztok.
Nálam egy QX9650 cpu szolgál egy p5q3 deluxe/wifi-ap @n lapban. Csak addig akarom húzni amit ami alap feszültségen bír, nem cél a 4GHz. jelenleg 3,4ghz-n üzemel.
Ránéznétek a beállításaimra nem e csináltam valami szörnyűséget ?
Mit kéne még beállítanom és milyen értékre?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged