- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lizard01 #3086 üzenetére
Amennyiben 900-on akarod használni, abban az esetben nem sok. Persze itt sem mind1 a minőség. Nem midn1, hogy egy márkánál milyen a "halálozási arány", mennyire melegszik, vagy épp mennyi a garancia rá...ha van rá lé, akkor persze leeht venni pofás kis tuningmemókat, de akinek korlátozottak az anyagiak, az ezen egy kis pénzt megspórolhat, amit monjuk egy minőségi tápra költhet inkább.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lizard01 #3074 üzenetére
75K!
Én 62K-ért vettem a kitesztelt Q9550-est és ez sem volt olcsó. Szerintem itt nézelődj egy kicsit aprókban, néha feltűnik 1-1 jobb darab. Az enyém se a csúcs, bár E0, de pl ami Keldornak van, vagy Imi87-nek volt, azok jófajták, és 60K körül adódtak el. Olyat kell venni. Én biztos megőrülnék, ha vennék 75K-ért egy quadot, amit utána nem menne rendesen...
Én azt mondom keress kiteszteltet, ne vegyél zsákbamacskát.
-
Lizard01
tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lizard01 #3067 üzenetére
1. Van különbség. Viszonylag sok. Bár látszatra ugyan az, a Q9450-esekkel sokan szenvedtek, és eléggé melegedős fajta...
2. A szorzó nem állítható csak lefele.A szorzóállítás csak a QX procik kiváltsága. Ha felhúzod 2,8-ra lényegében ugyan ott vagy...mint egy 9550-essel, számottevő különbség nincs.
3. Sokaknak nem sikerült a Q9450-essel a 3,6Ghz...mondjuk legalább annyinak igen. Q9550-ből viszont egyelőre nem igazán találkozni olyannal, ami 3,6-ot ne vinné.
4. (Ezt én raktam ide...) Megéri-e az a +170Mhz a +20K-t...nem feltétlen. Egy Q9450-es (de akár egy Q9400) szinte minden igényt kielégít 3,4-3,5-ön. Csak az ilyen idióták költenek ennyit rá, mint én, akiknek nincs elég problémája, és gyárt magának egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged