- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
Orcanus #4424 üzenetére
Ez szépen megy!
A prime meg az IBT a legerősebb tesztprogramok, ezek alatt dolgozik a legjobban a proci. Ha ezek alatt 70 fok körül van, akkor "normál" programokban 60 fok körül fog mozogni, mivel ezek nem terhelik annyira a procit. (Bár IBT alatt izzad a leggobban, ott akár 6-8-10 fokkal is melegebb lehet, mint prime alatt.)
A 70 fok 24/7-re vonatkozik, tehát játékokra és mindennapos programokra. Ez még bőven a határ alatt van, de efölött már kicsit "egészségtelen". Ha ilyenkor eléri a 70 fokot, akkor esetleg érdemes lenne egy erősebb hűtőt és/vagy jobban szellőző házat beszerezni.
-
-
NFree
addikt
válasz
Orcanus #3482 üzenetére
Mindent nyúz az intel burn, de én erősen javallom mellé a prime-ot is, általába ha ez megvan amit fentebb leírtam, akkor már nagy gond nem lehet,tehát egy kis+ feszkóval megoldható a dolog, de mondom nekem ha megvolt akkor nem volt bajom.A blend a memcsire van kihegyezve, én még nem futtatttam max 20 percet mert a memcsiket nem nagyon piszkálom, s eddig nem volt bajom , csak ezt a k@..quadot nem bírom most belőni stabilra
-
NFree
addikt
válasz
Orcanus #3480 üzenetére
Ezt a fesz ugrálást, már megtárgyaltuk egyszer egy páran s arra jutottunk renben van.
Nos nállam bevált szokás 2 óra prime , mindíg a a második tesztet futtatom , ami nem csak a procit kínozza , utánna intel burn legalább egy 10 es, az így letesztelt géppel még soha nem volt bajom, semmilyen körülmények között, Nállam bevált.
Igen vannak aszakik akik fpo alapján megmondják a tutit, de én inkább abban bízom amikor már a kicsike átesett a teszetken,s biznyított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged