Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Basszus,tényleg régen volt q9550-em,valóban 8,5 a szorzója.
Ettől függetlenül szerintem a DS4-nek nem lesz gond a 471-es fsb.
Az az e8400 akkor k**va jó darab,azt kell,hogy mondjam.
A q9550-et 3-4 - 3,5 körül használtam, a 920-at 3,2-n,de videókonvertálás közben elég nagy volt a különbség a kettő között (időben), ráadásul HT off beállítással.Százalékos különbség tippelésébe nem mennék bele,mert úgy járnék,mint a 9,5-es szorzóval.
Játékok alatt nem éreztem gyorsulást,mérhető lehet hogy volt,de azzal nem foglalkoztam. Jelenleg 2500K-m van,mivel a váltás kb 5K-ba volt és a HT nekem teljesen fölösleges,ráadásul szandika nem melegszik annyira és kevesebbet is fogyaszt.
Hogy teljesen őszinte legyek,az igényeimet még most is tökéletesen kielégítené a q9550,csak bennem is bennem van a tech geekség,mindig jobb/újabb kell.Az más kérdés,hogy milyen marketinggel tudom erről meggyőzni az asszonyt.
Devil Smile #19501: sajnos a megroggyant forint miatt most eléggé eldurvult árak vannak valóban.Én a tavasszal vettem pl. egy Giga GTX560 OC-t 1 hónaposan 45K-ért,most szét lehet nézni ennyiért mit kapnék.

Ami viszont most ultraszopás,a tajvani árvíz miatt kialakult hdd árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ettől függetlenül szerintem a DS4-nek nem lesz gond a 471-es fsb.
Játékok alatt nem éreztem gyorsulást,mérhető lehet hogy volt,de azzal nem foglalkoztam. Jelenleg 2500K-m van,mivel a váltás kb 5K-ba volt és a HT nekem teljesen fölösleges,ráadásul szandika nem melegszik annyira és kevesebbet is fogyaszt.