- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Azt jelenti, hogy a vga-n lévő GPU sarkából letörtél egy darabot, vagy egyéb más módon sérült. Pont azért van rajta a fém pánt, hogy védja a GPU-t a lesarkazástól. Valószínűleg mikor meghúztad erősen a hűtő csavarjait egyszerűen megroppant.
Sajnos ezt hiába viszed gariztatni, ha rájönnek, hogy lesarkaztad akkor no gari, mert megbontottad otthon a kártyát ami gar vesztéssel jár.
Lényegében azokat a hibákat produkálja amit tapasztaltál rosszabb esetben tovább romlik mégjobban.
mod: off
-
Acor
aktív tag
Szia !
Nekem is ugyanez a procim van ...
A feszültség biztosan 1.3!!!!!!!!!!!!!!!!!! A melegedés azért van mert nagy a Fesz!!
Nekem 8*400-on alapfeszkóval simán megy a proci, Állitsd be a biosban Sos!
Ha már "társra" találtam megnézhetnéd nekem a Flight simulatorod hogy fut ezzel a procival ,mert az enyém katasztrófa és nem tudom miért.........
-
Superman
nagyúr
Nekem is hűvösebb a processzor maga, mint a magok. Akár C2D, akár Quad processzornál. Sőt, néha nem is kevéssel. Szenzor problémák is adódhatnak.
De biztos, hogy 1.65Volt a Vcore fesz léggel??? Mennyit állítottál be a biosban? mert az nagyon soknak tűnik mindennapi használatra. Én 1.52-vel használtam 3.8GHZ-en, de az már a határ volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel I3-9100F
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest