- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
d@minator #23152 üzenetére
igen igen azt mondják hogy nincs sok olyan dolog ami gátolná a max grafon való futást 50fps-el... egyik haverom szerint, (de igaza is van) a video ram miatt sem lehetne full full max grafon játszani... hát igen de nekem csak ugy 1680x1050-en menjen jól=50fps de nem kell a látóhatár nekem maxon csak a textura high jha és ne csinálja azt amit eddig a mostani vidkarim, hogy 1 óra után elkezd szaggatni és ilyen nagyobb rész betöltése után-->ennek is van elvileg egy értelmes oka ... nha mind1 én csak azt szeretném hogy menjen jól de ha nem lehet olyan nagy tuning akor inkább neki sem kezdek...
Táp gyártója Chieftef vagy mi ..remélem jo lesz az
Köszi a válaszokat! -
haly
őstag
válasz
d@minator #23147 üzenetére
Hát nekem a tápom az MOST gagyi, de így egybe veszek a géphez pár dolgot és a táp is a listán van
ápból 550W-attosat, vidkari , memoria 800mhz ddr2 kingston.
Az alaplapomnál egy progira gondolsz??? Mert semmi progit nem kaptam hozzá ez ilyen bolti szgép config ugyhogy azért tudok csak néhány dolgot róla mert még nem volt szétkapva...
GTX 260 1650x1440 a max felbontásom -->22"-es monitor (asus)Válaszodat előre is
-
DonMedve
addikt
válasz
d@minator #23093 üzenetére
Szerintem felmelegszenek a fetek.Lehet meg kellene próbálni kicsit őket is hűtteni!Az Infinity is csak a prockóval foglalkozik,fetek le vannak szarva!
Én a házamba betettem felülre két 8-as ventit,amit úgy állitottam be,hogy a fetek is kapjanak jócskán,ráadásul még a Mugen alja is kap belőle!Namost az én észrevételem az volt,hogy bizony sokat segitett a + hűtés,mintha kisebb lett volna a drop,jobban stabilizálódott volna a feszültség.Nem esett le olyan sűrűn,és nem akkora mértékben!3,6GHz-nél már rendesen izzik minden.Lehet hülyeséget beszélek,de nekem ez volt a tapasztalatom!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
d@minator #22735 üzenetére
A procira csak egy ágat tudsz bekötni, ezért igenis nagyon sokat számít mennyi A tud leadni a 12V-os ágon. Q6600 tuningolva sokat eszik. Látod nálam is a Chifi 550-es 2 ágon tudott 18A, míg az egyesített ágas Corsair-el javult a tuning.
mod:
dani3l: Az nem sok, minnél magasabb annál jobb/gyorsabb. Bírni fogja, én is toltam 7-es szorzóval 450-es fsb-n és sima ügy volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
d@minator #22704 üzenetére
Ha kihasználod (pl GTA 4) és nem tervezel platformot váltani a közeljövőben (i5, i7 stb) akkor igen, nagyjából árban van. Jó hűtővel sima ügy a 3,4GHz. A tápod éppen határeset...
janos666: Kész a teszt, ha modik jóváhagyják kint lesz logout-on hamarosan (mindjárt szólok is nekik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest