Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
proci985 #25095 üzenetére
SetFSB-vel lehet húzni picit, de nem az igazi, mert visz magával minden frekit, meg hát munkagépnél nem jó, ha eldobja magát a rendszer tuning miatt. (Kíváncsiságból toltam anno az E2160-at 2GHz fölött pár percig, de nem volt vmi atomstabil...
)
Számításigényes, jah. Meg egy része szerintem szimplán sz*rul optimalizált, de mivel azt a részét nem én írtam a munkámnak, együtt kell élnem vele. Megy a multitask, na.
(Ha a háttérben zabál indokolatlanul sok erőforrást az még mindig jobb, mintha mást csinálni nem is lehetne mellette.
)
-
-
DigitXT
félisten
válasz
proci985 #25091 üzenetére
Meg az a +2 mag nagyon nem mindegy ám.
Így néz ki amúgy a helyzet, amikor beindult a munka
(nem, nem szintetikus teszt fut, s nem videokódolás):
Innentől tutira nem aggódok - mert nem állandóan kap
ekkora terhelést, és úgy néz ki, a hűtés elviseli ezt is.
Szerk: egyébként nem hallom, hogy hangosodna: fura.
(Lehet, hogy szép lassan emelte a fordulatot, s nem is
tűnik fel ezért... Mondjuk az logikus lenne, hiszen nem
kell neki rögtön visítania, végül is 75-nél így is megállt.) -
DigitXT
félisten
válasz
proci985 #25089 üzenetére
70 fokba már sikerült belenyalnia, de azt mondom, hogy ha nem tartós, akkor nem aggódok. Egyébként ég és föld így a gép az előző procihoz képest, sokkal hatékonyabban tudok dolgozni, ami nagyon nem mindegy, szóval megérte a csere. Remélem sokáig bírni fogja, meg ha melegszik, akkor a hűtő belehúz picit, az nem baj, ha egy kicsit hangosabb, ha 100%-on dolgozik: egyelőre nem is sikerült annyira meghajtanom.
-
DigitXT
félisten
válasz
lbalog01 #25087 üzenetére
Nem videót kódol, de a háttérben alkalmasint konvertálgat
nagy mennyiségű adatot - két magot simán el tudtam lőni
fullra úgy, hogy alig lehetett mellette dolgozni. De ha több
processz beindul, ami mind képes elkérni egy magot...
A héten amúgy nem tudom tesztelni, mivel lebetegedtem,
de ami késik, nem múlik... (Ha 70-nél megáll, az jó.)
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #25082 üzenetére
Idle amúgy egész szépen visszahűl, 40-45 fokig (klíma van az irodában), de load láttam már 60-on simán, és az még bőven nem volt full load.
Igaz, hogy van tartalék a ventiben is, mivel egyelőre elég halkan megy a cucc - gondolom ha felszökne a hőmérséklet, akkor rákapcsolna, legalábbis a gép bekapcsolásakor egy-egy pillanatra bemutatja, milyen porszívóhangot képes kiadni, ha felpörög.
Majd megterhelem persze a procit, "ahogy kell" (munkával, nem szintetikus teszttel) és aztán meglátom a végeredményt, csak gondoltam rákérdezek még előtte, mert 70 fölött gondolom már kezd necces lenni, annyi meg várhatóan azért lehet... Worst case persze nem használom a procit ebben a gépben, csak hát az ereje azért jó lenne, mert sokszor alig bírtam dolgozni, amikor az előző proci (E2160) két magja fullon pörgött a háttérben dolgozó folyamatok miatt...
-
DigitXT
félisten
válasz
proci985 #25081 üzenetére
Mennyi lehet a max. hőmérséklet, amit még "elvisel" a cucc hosszabb távon?
Ha a gyári hűtővel eléri a 70-et, akkor gondolom az belefér: azon ne izguljak?
Van egy Q6600-am, amit most pattintottam be egy Dell Optiplex 755 SFF-be:
ezeket szerelték gyárilag ilyennel, de nem tudom, hogy a hűtése elegendő-e.
Volt Q6600-am pár éve, de már nem emlékszem a hőfokokra - ill. eleve durva
hűtéseket pakoltam rá (XP120, meg TRUE), meg azokat tuningoltam szépen.
Azért a céges gépbe nem akarnék vizet rakni, viszont kell a procierő, LOL. -
DigitXT
félisten
Na ja, a legutóbbi akciónál is durva mennyiségű por került elő,
de elkövettem azt a hibát, hogy csak kívülről pucoltam meg a
TRUE-t, mivel rajta volt fixen a venti (kábelkötegelő rulez). Na
most leszedtem: hogy ami még alatta maradt, sírvaröhögős...
(Azt a réteget a sűrített levegő sem vitte ki, más kérdés, hogy
nem is látszott a lapátoktól egyáltalán... Nem hiszem, hogy a
legutóbbi takarítás óta halmozódott volna fel...* Bár tény, hogy
amióta nem fejlesztem havi szinten a gépet, nem bontogatom.)*Most találtam egy fotót: augusztus 31 azért már régen volt.
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #23501 üzenetére
Csak sikerült elkövetnem az impulzusvásárlást...
(11:50-kor találtam egy oldalt, ahol írták, hogy ha még dél
előtt megrendelem, akkor délután már átvehető: így lett...)Nos proci csere közben vettem észre, hogy tetemes
mennyiségű por szorult a TRUE s a ráfogatott Noctua
közé: lehet, hogy csak ki kellett volna (megint/jobban)
takarítani a gépet, s csak melege lett néha 3,6-on. Na
mindegy most már... Több cache + 300MHz, és így az
is le van tudva, hogy 1 éve nem fejlesztettem semmit.Ha esetleg valakit érdekel a Q6600@3600@~1.48V
nyugodtan keressen: egyelőre nem hirdettem meg! -
DigitXT
félisten
A hobbi igaz, de olyan marhanagy teljesítmény nem kell.
Viszont ha egy játék mondjuk a proci miatt esik be 60 FPS
alá, az idegesítő lehet (a konfigom mutatja, hogy viszonylag
alacsony felbontásban játszom, viszont akkor már nemigen
szeretem a röccenéseket, pláne, hogy a VGA simán bírná).Mondjuk most azon gondolkodom, hogy mi is szokott így
röccenni?(Most valahogy nem ugrik be egy cím sem...)
Ez viszont arra enged következtetni, hogy jelen pillanatban
jobb, ha megfontolom a tanácsod, és kivárok a gépemmel. -
DigitXT
félisten
Ahogy elnéztem az árakat, most is kb. ennyire jönne ki
(kiskerből) a cucc, abból jönne le az, amit a mostani konfigom
megfelelő részeiért kapénk. Meg ugye vannak már olyan lapok,
amihez nem kell extra lefogató a TRUE-hoz. Egyelőre várok.Mondjuk többször váltottam alkatrészeket hirtelen felindulásból
is, de tekintve a macerásságot (utálok oprendszert telepítgetni),
ráadásul momentán még XP-t használok), van visszatartó erő. -
DigitXT
félisten
válasz
Zoli1222 #22592 üzenetére
Nem igazán. Inkább csak adott fesszel nem lesz olyan meleg, ezért
lehet stabil ott is, ahol korábban nem volt, tehát elképzelhető, hogy
magasabb órajelet tudsz végeredményben elérni. De adott órajelhez
a szükséges fesz nem fog csökkenni (kivéve, ha kizárólag a meleg
miatt lett volna instabilitás, de azt meg kétlem, hogy a magasabb
fesz megoldotta volna, mivel az durvább hőtermelést is jelent). -
DigitXT
félisten
válasz
Zoli1222 #22373 üzenetére
Ember, ne fárassz, van a halál fogalmi zavarban...
"Az alacsony VID-sek alacsony feszen jobban mennek mint a magasabb VID-esek, viszont egy bizonyos fesz fölölött az alacsony VID-esek nem lineáris gyorsulással reagálnak szemben a magasabb VID-esekkel."
Ezt értelmezd kérlek.
(De ne azt magyarázd meg, amit tudok.)Megpróbálom én: első körben nyilván azt írja le, hogy az alacsony VID-es proci alacsony feszen magasabb órajelet képes elérni, mint a magas VID-es ("jobban mennek"). Ez világos, kvázi triviális.
Viszont épp a folytatás, ami izgalmas...
Egy bizonyos fesz fölött ez nem igaz ("viszont egy bizonyos fesz fölölött" - sic!), mivel az alacsony VID-esnek már hiába emeled a feszt, akkor sem fog "jobban menni", tehát csak az adott "órajelplafont" tudod elérni (amit már valamilyen kisebb feszen is tudott), míg egy magasabb VID-es képes lehet ezen az adott órajelen túllépni, természetesen a megfelelően magas fesszel. (És persze csak akkor, ha le tudod hűteni.
)
Szóval önmagában a fesztől még nem gyorsul sehova a proci, és nem reagál gyorsulással semmire: ha emeled az órajelet (növeled a sebességet), azt tekintheted gyorsulásnak az előző állapothoz képest. Szóval szerintem már értem, mit akart mondani Qru, azt viszont nem, hogy te mit hittél, hogy szerintem mit akart mondani.
Amit nem értettem, az az volt, hogy ugye nem azt mondja, hogy azonos órajelen az alacsony VID-es/magas VID-es gyorsabb-e a másiknál.
(Mert azt eléggé furcsának találtam volna, ezért is raktam: "
" smiley-t.)
Btw. reagálni csak valamire lehet, az meg nem volt egyértelmű... De ha szerinted tökéletesen van megfogalmazva a mondat, és semmi gond nincs vele (és persze egyáltalán nem lehet félreérteni sem), akkor biztos én vagyok "helikopter", bocs, hogy beznéztem (sok idő után ismét) az én procimról is szóló témába...
-
DigitXT
félisten
válasz
Ferdzsoo #22285 üzenetére
1,5V még nem gáz (pláne vízzel), úgyis droppol a lap...
Főleg úgy nem az, hogy most csak "próbálgatod": ha nem
sikerül stabilizálni, nem fogod úgy hasznáni, ha meg sikerül,
még mindig eldöntheted, hogy megéri-e +200MHz-ért feszelni
(bár "alapfeszes tuningosok" szvsz nem építenek vízhűtést). -
DigitXT
félisten
válasz
killer76 #21446 üzenetére
mi a búbánatnak kell még tunningolni?
Hogy gyorsabb legyen?Mint előttem írták, vannak alkalmazások, amelyek nem használják ki a négy mag erejét, ott a plusz órajel sokat számíthat. Nem mellékesen:
Az épitész render programjaim bizony használjék a 4 magot
ezek is gyorsabbak lennének.Ha pl. 2,4 helyett 3,6-on hajtod, akkor (feltéve, hogy az adott művelet végrehajtásában csak a proci a szűk keresztmetszet) pl. 1 perc helyett csak 40 mp-et kell várnod. (Ezt felskálázva a dolog egyre jelentősebb különbséget eredményez.
)
Az más kérdés, hogy azért 2,4-ről 3,6-ra nem is olyan könnyű tuningolni, szerencse is kell hozzá, hogy az adott proci bírja ezt, stb. De a lényeg remélem átment.
-
DigitXT
félisten
Nekem is úgy volt, hogy stabil 3,6-on, aztán fagyott a DiRT.
Most vagy a proci nem bírta, vagy a lap, de inkább járatom
3,5-ön, és akkor lépek ki a játékból, amikor én akarok, mint
hogy a menüben (!) nyerjek +3-4 FPS-t, de bármikor fagyjon.
Szerk: amúgy a feszeket nem szeretem az egekbe tolni. -
DigitXT
félisten
válasz
zsolt1129 #20705 üzenetére
Tegyél rá egy TRUE-t, és meg van oldva.
Amúgy az a "Gemin" az a Gemini "sima",
vagy a Gemini 2? Utóbbit nem hiszem.Bár, ahogy rákerestem a Google-ban, lehet,
hogy mégis, viszont akkor nem értem, hogy
hogy nem tudja lehűteni a procidat egy akkora
borda! -
DigitXT
félisten
válasz
Nokedli92 #20617 üzenetére
Ha direkt hangos gépet akarsz, akkor
rákötheted a ventit fix 12V-ra. Viszont
a tápot kinyitni nem életbiztosítás, és
garantált garanciavesztés (matricák).
Emelett ha pl. forrasztva van a csatija,
még gányolni is kellene vele...Ha a
célod az lenne, hogy ezáltal a konfig
jobban szellőzzön, akkor sem ajánlott,
inkább szerelj be még házhűtőventiket.
(A táp önmagában nem jó szellőztető.) -
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20308 üzenetére
Catalyst 8.10-zel lehet szívni, ld. katt777 tapasztalatait.
Azért gyanús, hogy
nagy felbontáson, mert akkor jobban terhelt a kártya, jobban melegedhet a gép.
A héten legfeljebb szombaton leszek elérhető, kiküldetésben leszek holnaptól. -
DigitXT
félisten
válasz
schumifun5ma #20306 üzenetére
Nem lehet, hogy túlmelegszik a VGA?
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20285 üzenetére
csiga lassúságú volt az előtte használt 8x475-höz képest
Érzésre, vagy mérhetően?
Benchmarkolható a dolog?Ha igen, akkor érdekelne, mivel.
Írtad pl. a WinRAR-t, de más...?
(Főleg játékoknál érdekel, hogy
érdemes-e elkezdeni méregetni.) -
DigitXT
félisten
válasz
TheDragon007 #20194 üzenetére
Nem a B3 megy 3,6-on, most cseréltem egy tuningosabb* G0-ra.
Amúgy igen, 400x9. (*A B3 333x9-éhez képest +20%, de csak ezért.) -
DigitXT
félisten
válasz
TheDragon007 #20179 üzenetére
Pechem van mert b3 jutott nekem?
Nekem semmi gond nem volt a B3-ammal, pedig csak léggel hűtöttem.
#20192-re: egy kis pluszfeszt adhatsz nekik, ha stabilizálódik, akkor jó... -
DigitXT
félisten
válasz
Seikai #20171 üzenetére
A nagy kattanást mindig csinálja, ha állítgatod a feszt: leállítja a vinyókat (ahogy az egész gépet is), és úgy indul újra. Vagy ez másmilyen kattanás volt?
(Az egy dolog, hogy nem indult utána, de egy CMOS resettel simán lehet orvosolni, ha amúgysem indult, valszeg nem kapta meg azt a véletlen belőtt hatalmas feszt, és talán nem lett baja.) De máskor azért ne automatikusan nyomj F10 + entert.
-
DigitXT
félisten
Igazából az a zavaró, hogy néha swap-el, ha meg kilépek belőle (mondjuk inkább kidobni szokott néhány pálya után
), akkor marhalassan "tér magához" a Windows, akárcsak a "régi szép időkben", amikor kevés volt a RAM... 2GB-ról nem gondoltam volna, hogy egyszer kevés lesz*, nos a Warheadnek az.
De abszolút játszható minden maxon, és bejövős a grafikája (egy-egy röccenést elviselek a szépségért).
Btw. normál fokozatban "játékos" grafikával már kivittem, de sok különbséget lehet érezni a csúcs beállításoknál, ezért könnyű módban végigjátszom újra (már a repülőtér jön): kár, hogy egy kicsit rövid.
*ettől függetlenül bővítettem 4GB-ra, "majd csak jó lesz az" alapon: van ahol számít!
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20147 üzenetére
Perszehogy gyorsan ment: úgy könnyű, ha nem nagyon kell kírérletezni, mert tudjuk mit visz a proci.
Majd egyszer ráeresztek egy hosszabb futást egyelőre ennyi elég volt: benchmarkok után megyek inkább játszani. (Az is egyfajta stabilitásteszt, csak legalább szórakoztató.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20137 üzenetére
Azokkal a feszekkel, amit írtam, viszi a Prime-ot, mint a katonatiszt.
Mondjuk most (is) csak fél óráig néztem, de szerintem ennyi elég.
Majd ha esetleg gond lesz vmivel, akkor vakarom a fejem, addig nem.Btw. a hőfok tökugyanannyi volt, mint a másik procival, de van két (három)
különbség: ez 0,1V-tal többet kapott, 600MHz-cel gyorsabban ment, végül
a ventiket kiraktam a házon kívülre, mert így kellemesebb a hangjuk. -
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20133 üzenetére
Jaja, nem kell engem "rémisztgetni": mindjárt ráeresztek egy Prime-ot így.
A film jó volt.Kár, hogy a végén jöttem rá, hogy csak Stereo-ban ment.
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20129 üzenetére
Hát 1,3-on megfagyott a Prime (de csak) egy idő után...
Most BIOS-ból 1,5-öt adok neki, ez a CPU-Z szerint 1,424V.
Prime-mal ráterhelve meg 1,36-ot ír: ennyi drop lehetséges?Szerk: de most elmentem filmetnézni, további tuning este.
-
DigitXT
félisten
Na emberek: azt hittem, csak más lehet olyan peches, hogy beleszalad a végtelen ciklusban újraindulgatás hibába. Ma procit cseréltem, és dettó ezzel a problémával szembesültem. Na mondom, olvastam itt, hogy akkor újra össze kell rakni, mert vmi nem klappol: megint le a hűtőt, ki a proci, be a proci ugyanaz. Visszaraktam az előző procimat, erre azzal is. Ha 10x nem próbáltam, akkor egyszer sem, aztán gondoltam egyet, és kipakoltam a ramokat: ekkor már legalább volt hibakód. Visszaraktam egyet, indult. Darabonként kikísérleteztem, hogy két modul elszállt. Hogy mitől, azt nem tudom, de legalább most már megy a gép. Elvileg garisak: még megpróbálom őket másik gépben, de az egyikkel ugyanúgy újraindult, a másikra meg nyomta a "nincs ram" hibakódot. Mókás, mi?
-
DigitXT
félisten
válasz
TazLeacher #20122 üzenetére
Nade mire megyek az Everest eredményekkel, ha gyakorlati hasznát
(pl. procilimitált helyzetben több FPS egy játékban) nem látom majd? -
DigitXT
félisten
Mennyit számit ez a "szinkron hajtás"?
(Én úgy vettem észre, hogy nem sokat.)
3DMark05-tel néztem, mert eléggé procilimitált: 333x9 és 429x7 ugyanaz volt, sőt,
utóbbi még kicsit lassabb is, kivéve a GT2, ami kemény 1 FPS-sel lett gyorsabb...
Szerk: mondjuk az első esetben a RAM-ok 1000-et mentek, a másodikban 858-at. -
DigitXT
félisten
Memória kap elég feszt?
Nekem akkor csinált ilyet (elsőre nem indult tök hasonló tünettel), bár igaz, másodszorra indulni szokott még ekkor is.
(A végtelen újraindulási ciklust túlhúzás esetén csinálta, de az sem volt végtelen, mivel egy-két próbálkozás után a lap visszalőtte az FSB-t alapra.
) Mondjuk 0 tuning mellett az alap BIOS beállításokkal indulnia kéne (a RAM-ot olyankor 800-ra rakja, az meg megy 1,8V-on).
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20094 üzenetére
Én meg tényleg azt hittem, hogy nem aktuális, csak itt egymásnak feszültök.
Nem láttam ugyanis a hirdetést, meg semmi.De ezt a részt már PÜ-ben.
-
DigitXT
félisten
válasz
joshua7 #20089 üzenetére
Nem értem ezt az egészet: én pl. direkt rákérdeztem, hogy ha el akarja adni a procit, írjon privit, mert érdekelne, de nyilván nem akarja igazából eladni, hiszen nem írt.
Persze akkor lehet, hogy "madár" lennék, ha megadnám érte a 36K-t.
(A miheztartás végett a mostani B3-am, ami 3,2-n már nem prime-stabil 1,4V-on, ezért inkább 1,3-on járatom 3GHz-en, ahol minden oké, 40K-ba fájt hűtőstül: a hűtőt később 5-ért eladtam, a Noctua venti meg kb. 3K. Szóval kb. 32K-ért vettem, és azért annyira régen nem volt.
) Na most ha én ezt lecserélném egy 20%-kal gyorsabbra, nem ér meg az némi felárat?
Igaz, a mértékét mérlegelni kell.
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #20078 üzenetére
Engem lehet, hogy érdekelne az a proci.
Írj egy PÜ-t, ha valóban eladnád. -
DigitXT
félisten
Elkezdett kékhalálozgatni a gépem. "Összevissza" állítgattam a feszeket, hogy megint a régi stabil helyzet álljon elő, de nem akart összejönni. Most kivettem a 4x1GB RAM-ból az utólag hozzácsapott kettőt, mert gyanús volt, hogy memógond van. Még jelentkezem, de amúgy furcsállom, mert a 4850 előtt a 3850-nel nem volt gebasz a 4x1GB-tal sem... Szerk: amúgy elég melegek voltak a kivett modulok, pedig közben eltelt 1-2 perc: számíthat? (Adtam nekik már 2,1V-ot is, csak menjenek - alap időzítéseken - 1000-et, ha már egyszer gyárilag 1066-osak...
)
-
DigitXT
félisten
Na jó: megnéztem - egy napig - 3,3GHz-en is, és teljesen jól megy (a hűtő is elbírja - még szép
), de én ezért a 10% pluszért nem fogom "szétfeszelni" a procit: pl. melegebbek a magok. Játszottam 1,5 órát: be is fűtött a szobába...
És csak az, hogy 3DMark05-be pluszpontokat jelent, nem dob fel nagyon, inkább legyen hűvősebb (és adott esetben halkabb) a gép.
Szerk: a BIOS-ban 1,45V-ra kellett állítanom, 3GHz-hez elég 1,3V-ra. Aztán persze a CPU-Z egészen más értékeket mér, meg azt sem értem, hogy idle miért nem veszi vissza a feszt (C1E+EIST Enabled).
Vagy csak a CPU-Z mér rosszul?
(Legújabb verzió.
)
-
DigitXT
félisten
Sziasztok!
Egy ideje már klubtag vagyok, csak nem nagyon írtam.
(Az ASRock lapban különben sem igen ment a tuning.)
Ma cseréltem hűtőt az itt olvasottak alapján: TRUE-ra.
XP-120-am volt előtte: kb. 10 fok a különbség idle, terhelve sokkal több.
Azon "problémáztam", hogy BIOS-ból 1,3V-ot állítva (VID 1,275, szóval ez nem valami nagy feszemelés, ráadásul a CPU-Z csak ~1,25-öt mér) 3GHz-en idle 50+ fok, terhelve simán 80 közelében, pedig egy Noctua 1200-as venti hűti a bordát. (Nem is igen mertem rendesen megterhelni/tesztelni, azért mondjuk játszogattam így is, és teljesen stabil volt, de akkor is zavart ez a hőfok. Igen némileg talán rosszul is volt felrakva a hűtő, meg még a pasztázást is elhirtelenkedtem lapcserekor (gyakorlatilag úgy hagytam, mert elégnek tűnt az a paszta
), de korábban is ilyesmi hőmérsékletek voltak (amikor minden tuti volt a hűtővel), viszont akkor nem tuningoltam egyáltalán. Amúgy magi20 ex-procija másodkézből: skippper is a hőfokok miatt szenvedett...
Szerk: mondjuk ettől függetlenül aztán mindketten húzták rendesen...
)
Szóval csak azt akartam elmondani, hogy nagyon elégedett vagyok a TRUE-val, és tudom, hogy marha drága volt (14+AS5+szállítás=17), de nekem megérte, így már nyugodtan alhatok, vagy akár tuningolhatok feljebb is.
(Bár egyelőre nem látom szükségét, sőt, így 333x9-en bőven frankó a játékteljesítmény - markokat meg csak tesztként futtatok, hogy minden rendben van-e.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest