- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
#72042496 #15515 üzenetére
p5k premiumhoz nem volt még szerencsém, íygy nem tudom mennyire szereti a quadokat...6-8 fázis azért nem árt már ilyen tuningnál...
itt a teszt...
amu sztem költsd alaplapra azt a +7ezret, mert nagyon fontos quad alá az igazán jó lap!
amúgy gondolom 8x450et akartál írni -
Larry303
addikt
válasz
#72042496 #15511 üzenetére
450es fsb azé jóeséllyel meglesz mind2nek...bár egy jó lapot nem árt ez esetben alátenni...a vid az a def fesz amivel az alapfrekit garantáltan vinnie kell...már többet esetben kiderült, hogy az alacsonyabb vid nem garancia a jobb tuningolhatóságra...
a lelekét meg kihajtani teljesen felesleges...24/7ben én biztos nem mennék 3,6 fölé...
van egy teszt, hogy quad tuningnál, hogy aránylik a felvett teljesítmény az órajelhez...nézzd meg mindenképp...nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy nem lineáris -
Larry303
addikt
válasz
#72042496 #15509 üzenetére
vízzel sztem sima ügy lesz bármelyiknek a 400x9...úgyhogy én azt választanám ami eleve hidegebb...100mhz nem okozhat ekkora különbséget hőben...az, hogy a másiknak vmivel alacsonyabb a vidje az csak egy dolog, lehet a másik többet megy nagyobb fesszel...és ahogy írod még hidegebb is...meg még olcsóbb is...szal számomra egyértelmű lenne...3,6 fölé sztem uis felesleges menni 24/7re...
-
R.Zoli
őstag
válasz
#72042496 #1693 üzenetére
Én nem akartam mr várogatni a G0 steppingre... Egy E6300-ról átváltottam egy Q6600-ra... Alapfeszen viszi a 3 gigát és ez most így tök okés...Ami a vicc ,hogy ha feljebb viszem a feszt és az órajelet alapfesznél és 3 gigánál akkor a lap dob egy resetet... Bár ez a lap akkora egy hulladék ,hogy semmin sem lepődök meg nála... Viszont így alapfeszen 3 gigán kevesebbet fűt a vízhőmérsékletek szerint mint az e6300 1,42 Volton és 3,2 gigán, bár ehhez hozzátartozik ,hogy most alacsonyabb az FSB és a RAM freki is és így a RAM feszét is visszavettem 0,2-el ami megint sokat számít a vízhőmérsékletnél 4 giga memónál... Teljesítményben eléggé ott van a szeren, bár én leginkább a Boinc miatt vettem
Jó látni a Boinc-ot 4 szálon futni -
-
zolee0307
őstag
válasz
#72042496 #1673 üzenetére
Vártam ezt a kérdést.
Azért vettem Quadot mert bízok abban, hogy 2-3 évig bírni fogja. A régi gépeim egy 1 év alatt annyira lementek nullára, hogy csak na. Az egyik most két éves, két év folyamatos fejlesztés ellenére se ér sokat. Most remélem vagy 3 évig nem akarok hozzá nyúlni, bár ha így halad a számtech fejlődése ez se fog kibírni max 2 évet.
Olvastam néhány helyen, hogy azért 1 éven belül már ki fogják használni a 4 magot (remélem) a játékok is stb. Egyébként elég jó áron jutottam hozzá, nem sokkal volt több mint egy 2 magos. Tuningolni majd szeretném csak még most ismerkedek a konfiggal, mert még nem volt ilyen komoly gépem, meg a ramjaim most gariban vissza vannak küldve, úgyhogy még arra is várok. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest