- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, G0 általában jobban megy és kevésbé melegszik. A másik amit nem árt tudni: attól, hogy alacsony a VID-je még nem biztos hogy jó tuningban. Ugyanis az alacsony VID-es procik fesz emelés hatására jobban melegszenek, mint az eleve magasabb VID-es procik.
És szerezz be vmi brutál hűtést, mert ezek nagyon melegszenek ha feszt adsz nekik, könnyen eléred prime alatt a 80 fokot, felette meg nem érdemes hajtani. TRU, TRUE amiról van személyes, nagyon pozitív tapasztalatom, ezek átlagban 3.8GHz-ig meghűtik a Q6600-okat egy jó ventivel. -
Qru
MODERÁTOR
8-as szorzó, 400-as FSB, memória szorzót 2.5-re tedd. MCH-nak adjál +0.1V-ot, a procinak meg 1.4V-ot. Aztán lehet tesztelni, hogy stabil-e.
Ha nem terheled azért ugrál a fesz, mert ba van kapcsolva az energiatakarékos funkció. Kikapcsolahatod ha zavar, meg tuning alatt úgy sem megy a fesz visszavétel. (C1E és EIST néven fut a bios-ban).
Ha túl kevés a fesz akkor nem lesz stabil a rednszer, fagyni fog vagy újraindulni terhelésre. Ha tűl sokat adsz akkor feleslegesen melegszik csak, rosszabb esetben kinyírod az adott alkaltrészt szóval csak ésszel a feszemeléssel.
-
Qru
MODERÁTOR
Milyen kihalt a topik...
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #20709 üzenetére
Paszta 2-3 fokot jelent csak bár egy nagyon gagyit lehet ver 5 fokkal is. Mennyi a VID-je az új Q66-nak? Az alacsonyabb VID-esek jobban melegszenek ha feszt adsz nekik. De ezn kívül lehet kifogtál egy rosszabbul "hegesztett" példányt. TRU-t vegyél, job mint a TRUE. Link
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
HoReSz1975 #20700 üzenetére
9x400 (már ha bírja a procid/lapod) ramok 1:1-ben és kész.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TheDragon007 #20607 üzenetére
Kifutó platformra sztem nem érdemes költened már, főleg nem ennyit. Én is dilemmáztam ezen már...
mod:
Nokedli92: Amíg megtudod fogni nincs nagy gáz.
Heatpipe miatt nehézkes hűtést cserélni a chipseten.
GX2 alternatív hűtés: Vízhűtés pl...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #20596 üzenetére
Az biztos, hogy kevés lenne. Még "szerencse", hogy nem azt ajánlottam, hanem a Hyper 212-t.
Ott a teszt is, katt a korábbi post-ban lévő link-re.
mod: Amúgy nekem Therlmalright Ultra 120 van és G4ga Q6600-ját 1,5V-on 3,8GHz-en is meghűtőtte (78 fok). Szóval TRU nagyon is jó hűtő.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nokedli92 #20594 üzenetére
P35-ös lappal már jó esélyed van a 3,6GHz-re. Giga P35 DS4 vagy DS3P. Hűtőből meg CM Hyper 212 pl már elég. Vagy Xigmatek HDT S1283/1284-es. Ezek nem is olyan drága darabok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TheDragon007 #20570 üzenetére
Teszt erejéig nézd meg 7x400-on. Ha úgy sem megy akkor nem a proci a ludas, hanem a lapod fsb wall-os. 680i nem jó Q tuningra, szóval nagyon könnyen lehet hogy nem bír magasabb fsb-t a quaddal.
8800Ultra mellé kb elég 3GHz is, persze 3,3-3,5GHz jobb lenne de, játékok alá elég.
-
Qru
MODERÁTOR
De elég, a 3GHz-is, de ha már tuningolunk...
Logout-on van a cikkem amiben teszteltem anno, hogy a 8800GTs mellé 3GHz-es és 3,5GHz órajellel mennyit nyerünk. Hát nem olyan sokat, elég hozzá a 3GHz is.
Amúgy nálam:
FPO: L728A
VID: 1,2875V8x420-on stabil 1,5V-al (BIOS) load: 1,45V
8x450-en már nem tölt be a win. 1,55V-al sem (BIOS)
9x390-en stabil. 1,5V (BIOS) load: 1,45V
9x400-on már nem stabilEgyenlőre ennyi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #20553 üzenetére
Inkább Q9550, több cache miatt jobb, időt állóbb. 3,8GHz az már egy Q6600 tudásának a kb a végét jelent. Persze ha olcsón kapsz ilyen jófajtás Q6600-ot akkor ok, mert sokáig elég lesz még. Csak kérdés a lapodban is menni fog-e 3,8-at az a kiszemelt Q6600, meg a hűtés is égető probléma lehet...
Pubszon: Hát igen, nem csak jól húzható Q6600-ok vannak, ezt mind ketten (Brumival már hárman) tapasztaltuk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20543 üzenetére
Jaja, a tuninggal még szivatom magam időnként, nehezen nyugszok bele, hogy nem megy 3,5GHz felett ez a....
TheDragon007: Vízhűtés topik-ban sztem több infót nyersz ez ügyben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20541 üzenetére
Sajnos nincs olyan mérőm, pedig kíváncsi lennék mennyit is eszik valójában. A softveres mérésekben nem bízok, azok ilyen gyengén saccolt értékek. Fingom sincs mennyit spórolk ezzel pontosan de nem vok egy herda lélek...
Néha kicsit macerás, mindig bemászni a bios-ba és profilt váltani de többnyire csak netezek (minek nekem ilyen erőmű egyáltalán akkor
).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20514 üzenetére
Nálam kellemes -5 fok polír után (teszt). Elég gány volt a talpa alapjáraton és Overlocker nagyon szépen megcsinálta a polírt.
Két profil van az egyik a netezős: 1,6GHz (6x266) 1,008V, memó alapfeszen CL5-ben. Ha kell a kraft akkor 3,51GHz (9x390) BIOS 1,5V, memó 975MHz 4-4-3-8, BIOS 2,2V. Bench-re feltolom a ramot 1170 5-5-5-15-re 2,2V-al de játékok alatt már nem stabil így. 1170-et próbáltam 2,3V-al is de Crysis, Warmonger fagy egy idő után. Több fesszel nem kínoznám a modulokat így aktív hűtés nélkül, CL6 meg derogál.
Esetleg aki még nem olvasta volna: TRU vs TRUE házi teszt.
mod2:
Tüzi: Erre felesleges négymagos procit venned. Bőven elég a C2D is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20490 üzenetére
Én Overlocker-el políroztattam a TRU-t, nagyon ügyesen megcsinálta és jó áron. De hiába, mert a procim így sem megy jobban (nem melegszik túl, simán insatbil), szóval vagy a lap (csak 6 fázis...) vagy a proci kevés hozzá, hogy tovább küldhessem.
mod: Írt G4ga, hétvégére kint lesz a cikk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20485 üzenetére
Helyes!
Nem olyan sok, de akkor is, 6 hp a 4 helyett, a borda méret közel azonos (0,06mm-rel hosszabb a TRU mint a TRUE a gyári specifikácó szerint) a lemalla sűrűség is egyezik. Még át is mostuk a bordákat teszt előtt, hogy full egálról induljon a dolog.
Viszont az AC MX-2 paszta rávert a Zalman-ra.
Viszont nagyon szép a polírozott Q6600.
(csak, hogy topikba vágjon a hsz.
)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20480 üzenetére
Az a durva, hogy ráver a TRU a TRUE-re 3 fokot 3,6GHz-en, de ez a különbség megvan 3,8GHz-en is.
Az anyag már G4ga kezében, rajta múlik mikor kerül ki a cikk. Rem hamarosan.
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap jött az ál leesés, TRU megverte a TRUE-t.
FrostyTech tényleg jól tesztelt.
G4ga kolléga Q6600-ja volt a teszt példány, lesz róla logout cikk is. Nem semmi, nem sok értelmes magyarázatot találtunk rá eddig, hogy miért is...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TheDragon007 #20405 üzenetére
Szärból nem lehet várat építeni. Q6600 alá P35 vagy P45 kell minimum.
-
Qru
MODERÁTOR
Ha feszt emelsz, akkor nincs fesz visszavétel terheletlen állapotban. Ha auto-n van a feszvezérlés és órajelet emelsz akkor a lap automatikusan ad plusz feszt a procinak ezért nem megy a fesz visszavétel auto fesznél. Csak akkor lesz fesz visszavétel, ha beállítod a procifeszt fixen a VID-re (ez a procid gyárilag specifikál alapfesze) és úgy emelsz órajelet akkor marad a fesz visszavétel és a szorzó visszavétel is. Viszont alapfeszes tuningban ne várj túl sokat a procitól.
-
Qru
MODERÁTOR
Úgy lesz.
Adott fix konfig és szoba, csak a procik cserélnek helyet majd és a hűtők. Tehát mind két két procin nézzük mind a két hűtőt. Ha belefér az időbe, különböző pasztákkal is megnézzük (na nem lekvárral, mint egyesek itt a ph!-n
). Meg ha már lúd... lesz egy HD 4850 CF teszt is terv szerint.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Behalt a topik?
Van itt olyan Pesti emberke akinek TRUE-je van és polírozott?
G4ga: Neked ment pü.
-
Qru
MODERÁTOR
1,5V az nálam is BIOS 1,5V. Load feszek és max hőfokok így alakulnak 9x390-en:
BIOS: 1,500V -> Load: 1,456V -> 71 fok
BIOS: 1,525V -> Load: 1,472V -> 73 fok (bár itt már kivágott a Prime 10 perc után)Nálam egyértelműen a proci fogy ki a karaftból, mert hűteni még tudnám de vhogy nbem sikerült tovább húznom még.
A full stabil beállításom: 9x390 1,500V@1,456V.
-
Qru
MODERÁTOR
Nálam 1,5V-nál 71 fokos a legmelegebb mag 3,51GHz-en 1 óra Prime small FFT után, pedig nem is TRUE-m van csak "mezei" TRU-m.
mod:
TheDragon007: A magok hőfoka a mérvadó. A proci maga mindig hűvösebb mint magok mert a kupak nem olyan forró mint a magok (van közben egy hőátadási felület ahol ugye nem tökéletes a hőátadás).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TheDragon007 #20277 üzenetére
Itt van egy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TheDragon007 #20277 üzenetére
Igen ez a Gigabyte saját fejlesztésű progija. Nem csak méri a fogyasztást, hanem energia takarékossági funkciókat is ellát. (Bővebben)
Közben neki estem újra a tuningnak. Eddig stabil beállításom: 9x390 load 1,456V. Sajnos azonos feszen nem stabil 8x440-en (pedig csak +10MHz a különbség, viszont QPB-ben +200MHz ami sokat jelentene lévén, hogy ez a szűk keresztmetszetem). Bench lefut de Prime95 mellet elindítottam egy progit (cpu-z-t) és rebbot lett az jutalma.
Most nézem a 8x440-et 1,472V-al. Talán ennyi fesz még belefér. Egyenelőre stabil...
mod: Watt mérős tápot találtam már (link) keresgélek, hátha találok külön Watt mérőt is.
-
Qru
MODERÁTOR
Háát, az a gond, ha nagy lesz az ugrás feszben a minimum és a maximum között az nem tesz jót a procinak.
Mert ugye van kilengés is a fesz váltásnál és terhelés váltásnál is. Nem egyből csontra a beállított feszt kapja, ami erősebben feszelt proci esetén...
Na de van loadline calibration (nem tudom Asus-nál is így hívják-e), szóval azért nagy gáz nincs. Tessék használni.Az egészgép étvágyát? Fogyasztásmérővel.
Az egész gép étvágyát szoftveresen csak durván lehet(ne) megbecsülni, ezért nem is érdemes szoftveres megoldásokra hagyatkozni. VGA tesztekben szoktak mérni fogyasztást itt a ph!-n. Az tájékoztató jellegű de meg lehet nézni, hogy egy hasonló konfig mennyit eszik.
mod:
TheDragon: Kívánságod számomra parancs.
A második kép már nem oda lett felnyomva.
-
Qru
MODERÁTOR
1,6GHz-el tuti nem ártasz, az Intel C1E meg EIST is 1,6GHz-re veszi vissza meg nem toom pontosan mekkora feszre (csak nem elég kicsire azt tudom
).
mod: Sajnos a procim nem megy 3,5 GHz felett.
Most 9x390 a stabil beállításom este megnézem 8x440-el. Az csak +20MHz de a QPB-m sokat gyorsulna (és mint tudjuk C2Q esetén is ez a szűk keresztmetszet).
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, mitha a végét keresnéd csak itt a feszt csökkented nem növeled. Feszeke leveheted nyugodtan, ártani nem árthatsz vele, max nem lesz stabil a lap. Ki kell tesztelni. Én lusta voltam és csak a magfesz csökken(t), a többit auton hagytam.
Sikerült a procit 3 fokkal lejebb vinni idleben (terhelve még nem néztem): G92-es 8800GTS és 8600GT vga-k helyett csak egy HD4850 van benne.
mod: Nekem már régen újra kellett volna tennem a win-t de nehezen szánom rá magam. Leginkább azt utálom, mire mident felteszek amit használni szoktam.
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Gép szétszed és újra összerak. Havernak ugyan ezt csinálta a gépe, alapon volt minden csak egy hűtőcsere volt a cpu-n. BIOS reset, elem kivétel egy egész éjszakán át, semmi sem segített. Aztán kivette a procit visszarakta és azóta is megy gond nélkül a cucc.
Az egy ramos indítás meg csak akkor segít ha a bios-ban nem stabil a mem beállítás, és nem képes visszaállni alapra (ez inkább a 965.ős deszkáknál meg az újabb Asus-oknál okozhat gondot) de itt nincs erről szó ugye...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #20092 üzenetére
Igen én is erre gyanakodok, ezért akarnám hűteni. TR ventije nem jó erre. Túl magasan van a memóriához képest a venti/borda hogy a nagyobb nb bordák is beférjenek alá. Szóval a venti magasabban van jóval mint a modulok. Vmi ventit kéne szerkesztenem rá, csak az a baj, hogy álló házam van, így vhogy rögzíteni kell hogy ne essen le.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DarkByte #20064 üzenetére
Alapon tuti kevés. Nekem 8800GTS-em van, ami gyengébb mint egy HD4850-es és ehhez is kevés a Q6600 alapon. 3GHz körül már rendesen kihajtja, 4850-hez nem árt egy 3,3-3,5GHz ha 1280x1024-ben vagy aközeli felbontáson játszol. Ha magasabb felbontáson akkor úgy is hamarabb ütközöl vga limitbe mint cpu limitbe.
Amúgy játékra jobban jár az ember egy E8400-el pl. Alapból magas az órajele, nem kell feszelni, ezért (is) kevesebbet fogyaszt. A legtöbb játék még nem profitál a 4 magból, elég a 2 is. Annak éri meg Q-s procit venni aki:
-Tömörít, dekódol, egyéb nagy számítási igényű és rendesen párhuzamosított progikat futtat
-Bench függő
-Hosszabb távra tervezmod:
proci985: Úgyérted toljam fel az időzítést pl 5-6-6-20-ra pl? Próbáltam 1170-en az 5-5-5-15-öt 2,3V-al de nem lett jobb, ettől több feszt nem adnék neki (noha a gyári ajánlás maximuma a 2,3V tehát elvileg beleférne de melegszik eléggé). Vettem egy OCZ ramhűtőt de nem fér el a lapomon.
Mivel a procim végét már belőttem kb, így a memóriákkal tudok még játszani. 4 maximum powaaa.
Időzítéssel szórakoztam...
de jatékok alatt jobban járok a nagyobb sávszélességgel de nagyobb időzítésekkel ha miden igaz...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DarkByte #20058 üzenetére
1.4V-on QX6700 3.3GHz:
Hyper 212: kb 58 fok (két ventivel 55)
Szvsz nem éri meg ha most még nem tuningolsz a Hyper 212 felára. Ha csak később húznád a procit akkor ráérsz erős hűtést venni, mert azok is olcsóbbak lesznek, esik az áruk folyamatosan ugye.
Viszont ha elég egy gyengébb akkor inkább AC Freezer 7 PRO-t vennék, halkabb, jobb a minősége, olcsóbb viszont 1-2 fokkal gyengébben hűt ami elhanyagolható. Egy rosszabbul pasztázott TX2 szintjén van.Proci985:
Most az az1.45V Load 9x390 a full stabil beállításom. Load 1.48-1.5V-al talán menne a 9x395. Nem ér annyit +feszben az a plusz 40 MHz. Memóriát kell kitesztelnem, hogy full stabil-e. Eddig 1170-en ment 5-5-5-15-el 2.2V-al. Tesztek lefutottak, de múltkor game alatt reboot volt.
A mem a ludas, proci azonos felálással ment de ha lejebb vettem a szorzót 2.5-esre vagyis 975MHz 4-4-3-8 2.2V-al meg semmi gondom nem volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DarkByte #20055 üzenetére
TRUE = Therlmaright Ultra 120 Extrem
Ninja = Scythe Ninja
IFIX14 = Therlmalright IFIX 14Ha rendesen húzod Asus kevés lesz Q6600-ra. Cooler Master Hyper 212 minimum, de inkább Xigmatek S1283-at vennék. Vagy TRUE de az elég borsos árban van már... Nekem sima TRU-van, Q6600-om load 1.475 V-al 3,55GHz-en max 73fokos egy ventivel.
Proci985: Sajnos én pont egy FSB wallos Q6600-ot fogtam ki, már a 9x390-hez is bios 1.5V kell a stabilitáshoz, 9x395 load 1.475 V-al nem prime stabil (40 perc után reboot
). Tovább nem is erőltettem a feszelést.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #19998 üzenetére
Nálam tipikusra 130W-ot ír, maxra meg 168,8W-ot (Everest 4.50). Akkor ez is kb reális? Alapon megy a procim most...
mod: Majdnem megcsíptem a 20.k-s hsz-t.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #19980 üzenetére
Azért ne várj nagy csodát, mert ha pl a kupak vagy a hűtő talpa nem sík akkor nem sokat javít a jó paszta sem. Nálam is ez volt, de a prochűtő polír egész sokat (-5 fok általánosságban, és a magok közti hőfok különbség is csökkent) hozott. Van róla cikk a logout blogomon ha érdekel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #19978 üzenetére
Egyrészt a pasztázástól, hogy mennyire egyenetlen illetve maga a kupak illetve a hűtő talpa mennyire egyenetlen mennyire domború/homorú.
Másrészt attól is függ, hogy milyen a magok és a kupak közti hőátadás. Régen (pl S939-es AMD) paszta volt a kupak és a magok között, akkor az ember le vette a kupakot (ha merte) és átpasztázhatta. Ma már forrasztva vannak ezért nem ajánlott kupaktalanítani, mert megtépázná az ember a magokat kissé...
Harmadrészt az egyenetlen terhelés eloszlás is befolyásolhatja a hőfok különbséget (nyilván nem Primeolás közben mikor minden magon 100% a terhelés). Az érzékelők sem biztos, hogy egyformán helyezkednek el teljesen... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #19935 üzenetére
Háát, nem nagyon mennék tartósan. Az oké, hogy nem melegszik túl de az elektronmigrációt akkor is gyorsítja. Az is igaz, hogy 1,5V még nem a világ vége, ha azon hajtod még akkor is előbb avul el a proci teljesen, mint sem tönkremenne. Úgy vagyok vele, hogy pár MHz-ért nem állok át vízhűtésre. No meg kérdés, hogy mennyit menne a procid 1,5-1,6V-al. Lehet csak kb +100MHz-et ennyiért meg nem éri meg vizezni a rendszert sztem.
mod: Amúgy elég még ez a 3,5GHz bőven, csak kicsit sok fesz kell hozzá sztem. Bár úgy is alapon hajtom, általában. Csak ha kell a kakó pl tömörítek, stb akkor tolom rá az OC-t. Meg ha akad egy játék de erre még nem nagyon volt példa. Igaz nem is Crájzisszal játszok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #19926 üzenetére
Igen, ez a drop jelenség. A drop-olt érték a márvadó (a gyártó is ezt adja meg, mert ugye nem tudni előre melyik lap mennyit dropol pontosan). Nálam is pl BIOS 1.5V az full loadban 1.45V, idle-ben 1,48V körül van. Ha kell a kakaó akkor így használom, 3,5GHz-en. (Nem vmi jól húzható proci fogtam ki már megint.
)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Erebosz #19823 üzenetére
1,45-1,5V fölé ne menj, hőfokban terhelve 75-80 fok fölé semmi képpen se menj. Hogy mennyi fesz kell egy adott stabil órajelhez, az példányfüggő is. 8x333-hoz tuti nem kell 1.4V, mert az feleslegesen sok ehhez az órajelhez. Ki kell tesztelned, általános és tuti recept nincs erre.
-
Qru
MODERÁTOR
Q6600-nál mennyi a TJMax hivatalosan? Cortemp 100fok-ra állítja, a Realtemp meg 95-re.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Brumi˘ #19552 üzenetére
Nekem elég a 3,51GHz-hez bios 1,5V (load kb 1,45V), de TRU elbír vele, csak attól félek FSB wall van 400 körül. Azért majd még próbálkozom, de ez a sz@r elvette a kedvem egyenlőre a proc tuningtól, zsinórban ez a harmadik szarul húzható darab amit kifogok.
Van stabil beállításom 3,51-re az is elég ma még.
-
Qru
MODERÁTOR
Azért 1,6V már elég sok szegény Quad-nak. 1,5V felett nem nagyon adnék tartósan neki feszt. Két magos procikkal sokkal könnyebb magasabb fsb-t elérni. Anno 965P DS4-ben E6300-am ment 3,1GHz-et, ugyan abban a lapban Q6600 nem ment 2,7GHz felett. Lapot cseréltem, most megy 3,5GHz-et.
-
Qru
MODERÁTOR
Q6600@5,1GHz.
Link
-
Qru
MODERÁTOR
Kupak milyen? Pasztázást kizárnám, ahhoz már eléggé rutinos vagy.
Igazából az a nagyobb probléma, hogy 45nm-nél eléggé kicsik már a magok, ezért nem tudja olyan gyorsan átadni a hőt a kupakra, mintha nagyobb területű (65nm) magok lennének. Ezáltal romlik a hőátadás, ami magyarázatot ad a langyos borda/meleg mag anomáliára. Kvázi hiába fogyaszt xW-al kevesebbett (mint a Q6600), ha a hőleadófelület csökkent kb 1/3-ával...Nyilván ez két magnál még nem jelntkezik olyan erősen, de 4 magnál már...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #18584 üzenetére
Bios frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest