Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qru

MODERÁTOR

válasz DarkByte #20064 üzenetére

Alapon tuti kevés. Nekem 8800GTS-em van, ami gyengébb mint egy HD4850-es és ehhez is kevés a Q6600 alapon. 3GHz körül már rendesen kihajtja, 4850-hez nem árt egy 3,3-3,5GHz ha 1280x1024-ben vagy aközeli felbontáson játszol. Ha magasabb felbontáson akkor úgy is hamarabb ütközöl vga limitbe mint cpu limitbe.

Amúgy játékra jobban jár az ember egy E8400-el pl. Alapból magas az órajele, nem kell feszelni, ezért (is) kevesebbet fogyaszt. A legtöbb játék még nem profitál a 4 magból, elég a 2 is. Annak éri meg Q-s procit venni aki:
    -Tömörít, dekódol, egyéb nagy számítási igényű és rendesen párhuzamosított progikat futtat
    -Bench függő
    -Hosszabb távra tervez

mod:

proci985: Úgyérted toljam fel az időzítést pl 5-6-6-20-ra pl? Próbáltam 1170-en az 5-5-5-15-öt 2,3V-al de nem lett jobb, ettől több feszt nem adnék neki (noha a gyári ajánlás maximuma a 2,3V tehát elvileg beleférne de melegszik eléggé). Vettem egy OCZ ramhűtőt de nem fér el a lapomon. :(

Mivel a procim végét már belőttem kb, így a memóriákkal tudok még játszani. 4 maximum powaaa. :D

Időzítéssel szórakoztam...

de jatékok alatt jobban járok a nagyobb sávszélességgel de nagyobb időzítésekkel ha miden igaz...

Új hozzászólás Aktív témák