Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
nem fogsz szerintem olyan lapot találni ami alatt ne szarna be a quadod 20 perc után 1,55V-on .mit gondolsz az abitban miért 124 fok a pwm? a giga miért kékhalálozik?vegyél olyan procit ami megy 1,4V-on 9x430-at és menni fog stabilan bármilyen lapban...
kérded már itt körbe kinek ment több ora prájmot 1,5V+ léggel?
nem hinném hogy sok ember jelentkezni fog.az szvsz semmit nem jelent hog 80 alatt tudod tartani a magokat. -
Superman
nagyúr
Jó lenne behatárolni, mert nem biztos, hogy erről van szó, de tudnod kell, hogy nálam az a lap megadta magát. Persze ott kicsit más volt a felállás, mert az Asus meg akarta mutatni a P5P800 SE lappal, hogy tud olyan 865-ös AGP-s lapot készíteni, amibe belemennek a 65nm-es Pentium D-k, de azért a lap nem volt teljesen felkészítve ezekre, meg ugye a chipset sem.
-
Superman
nagyúr
Nem egy kondiról van szó? Mármint, ami zizeg. Nekem utoljára akkor volt ilyen, amikor egy Pentium D945-öst tettem bele egy 865-ös alaplapba (persze, ami fogadni tudta), de kevés volt a processzornak a lap és akkor hallottama zizegést. Asszem valami a kondikról lekopott...
-
Superman
nagyúr
Vista alatt a HDD lekapcsolás kiiktatásának menete:
Start --> Vezérlőult (bal felső sarokban klasszikus nézetre kell váltani) --> Energiagazdálkodási lehetőségek --> Séma beállításainak módosítása --> (következő oldalon) Speciális energiaellátási lehetőségek módosítása
Ezen a lapon beállítások sorakoznak, itt van a merevlemez lekapcsolása is 20 perc tétlenség után. Állítsd át, ahogyan tetszik. Ha nem jól fordítottam, elnézést, de angol Vistát használok.
-
XaraX
addikt
Ez esetleg nem mond senkinek semmit?
Gamage=damage
Egyébbként ezek a progik is...
Kerestem Vista-ban,hogy hol tudom kikapcsolni a hdd lekapcsolást,közben ment a prime,core temp nyitva.
átállítottam energiatakarékosra,semmi nem változott,fesz,sebesség,core temp viszont magonként kb 5-6 fokkal kevesebbet mért egyből. -
-
-
Superman
nagyúr
Kösz az infokat. Visszatettem a 0204-es biost, így a CPU hőmérséklete már alapból 32 fok.
És még tuning sincs. Az egyes magok így alakulnak: 35, 42, 35, 39. Hogy mi lesz itt még, nem tudom...
Nálad zárt ház mellett 1.53Volt mellett ilyen maghőmérsékleteket produkál a Giga lapban a prockó, meg a Thermalright...hát gratulálok!
Apropó: a Q6600-asnak 1.19Volt a default Vcore fesze? Nálam ennyit ír ki az Everest.
-
Superman
nagyúr
3600-at 1.37Volttal viszi? Mert akkor tényleg nem csoda. Nálam az a legnagyobb roller, hogy 3.6GHZ fölött (1.41Volttal) semmilyen fesz nem elég az előrelépéshez. 3.7GHZ esetén már 1.5Voltnál tartok és mindig újraindul a prime.
Egyébként a Voltage damper be van kapcsolva...
-
Superman
nagyúr
Ez idle állapotban? Nekem két venti van a Thermalright-on, csak a leragasztás modot csináltam meg (tetjét és alját leragasztottam), valamint még egy hátsó 12-es, ami kifújja a házból a levegőt.
8x450MHZ-en megy most, 1.43Volt biosban állított Vcore-al. Prime stabil. 35 fok két ventivel a processzor, a magok 47-52 fokosak, amelyek 80 körülre mennek fel terhelésre, míg a processzor maga az Everest szerint 64fok. Szerintem ez nem olyan rossz eredmény a Quad rendkívül sok hőt termel. Ha én leállítom a hűtőn a hátsó ventit, akkor 2-3 fokkal melegebb lesz a prockó idle.
-
Anthony28
őstag
Hát..tényleg nem túl jó kilátások.
Nekem is 1,41V 3576mhz (448fsb) Infinity hűtővel 70-72 fokos a 2 melegebb mag, pedig ez aztán nem egy tuning proci, többet nem megy Prime95 stabilan bármennyi V-ot adok neki.Azért köszi hogy megosztottad a tapasztalatodat, mert akkor semmiképp se fogom lecserélni az Infinity-t Ultra-120 Extreme-re.
-
Soak
veterán
Hát ez tényleg nem a legjobb nekem 1,42V 3700mhz-n ilyen .... mondjuk nekem egy 96CFM-es 120as ventivel... Polirozd le a hűtő alját és egy erősebb ventit dobj rá, nem feltétlen kell kettő... nekem is van a SilenX-em azzal 5-6fokkal rosszabb (ha nem többel) ... persze az máskérdés, hogy abszolut hangtalan
...
-
-
Soak
veterán
MOst VX550-ed van és hangos terhelésre?
... érdekes ... az eddigi leghalkabb tápamit láttam az a Galaxymv volt ...
.. a HX széria is igen halk (mondjuk a HX620-as ami neked jó lenne) , a TX650-es corsairben is ADDA venti van és az is igen halk (a konfigod, jó ha 400W-t ki tud magából szénné hajtva sajtolni, szóval terhelés alatt sem fog igazán pörögni)
Az Ultra eXtreme arra fuj amerre irányitod
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest