- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Van egy Dell XPS 420 PC-m amibe eddig egy E1400 muzsikált,de nagyon jó áron hozzá jutottam egy E7500-hoz,viszont nem sok javulást vettem észre.
Pedig utánaolvasgattam,kérdezgettem,mindenki mondta hogy fényévekkel jobb,gyorsabb,erősebb.Még Win7 élményindexen is az E1400 4,9 pontozást ért el,az E7500 viszont csak 4,5-öt ez vajon hogy lehet?
-
espeke
tag
Szerintetek e7500-os proci huzás nélkül kiszolgál egy HD 7750-et?
V. az az alaptézis, hogy minden relatív újabb videokártyának 4 magos kell? Újon mondjuk 3-4 éveseket értekMost nézem a quados procik ára 1 év alatt hajszálnyit sem változott, mármint a q szériások
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Barátom E7400-as prociját szeretnénk húzni. Van valami combos hűtő rajta úgyhogy melegedéssel nem lesz gond (remélhetőleg). Mennyit mehet kb értelmes feszültséggel? 3,4-3,6Ghz között jó lenne. E6500/E7500 tuninggal volt tapasztalatom ott vissza kellett osztani a frekit a ramoknak, amúgy semmi extrát nem kellett csinálni.
-
arnyekxxx
veterán
Van valakinek tapasztalata E7300 ->xeon quad Evalami upgradedel?
-
Martin97
aktív tag
válasz
#90933760 #4537 üzenetére
Szia!
A saját M0 szteppes, 1,1500v Vid (késői, egész jó darab) 7200-am 400-as fsb-t tud 1,4v körül. A ram miatt nem tudok feljebb menni mert 666 MHz-es kingmax. Alapfeszen még nem néztem meg, majd megnézem. Az alul feszt majd kitesztelem primeal, de 1v alatt is bootol. A vga-val nem lesz baj, a 260x-et 3,8 ghz-n szépen tekeri (persze nem multiban). A hátrány az a tuningban lehet, mivel a 8xxx wolfok kicsit jobban mennek. A gyorstárról nem tudok konkrétumot mondani, mert nem használtam 6mb-os wolfot. Netezésre, és a napi feladatokra alkalmas, még az alkalmi játék is belefér. -
törölt tag
Hali.
Érdekelnének ezek a prockók, E8400-am volt előtte, most volt egy platformcsere de visszaváltanék mégis viszont már nincs rá annyi pénzem, a legkisebb E7200 is képes 400-as FSB-n menni? És alapórajelen meddig tuningolható? Gondolom a felezett L2 nem nagyon számít, tehát lényegében kapni fogm a Wolfi szintjét ugyanúgy. A vga is a 6870 helyet már csak egy 6770 lesz mellé.
-
hakidani
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem egy E7200-as processzort a gépembe egy ASRock G41M VS3-R2.0 alaplapba.
Elindítottam rajta egy játékot kb. 5 percig ment aztán kékhalál lett belőle ez mitől lehet?(A játék Hitman Absolution)
Választ előre is köszi
-
codec
senior tag
válasz
csucsbicep #4532 üzenetére
Pontosan, idle és terhelés alatt is 60 fok. És ami programokkal néztem mind egyformán mutatta. 1ik mag az fix 60fok a másik szépen változtatja a hőfokot terheléstől függően 36 és 60 között.
Nem hiszem, hogy a magnak lenne baja, vagyis csak remélem, de maga a szenzor mitől mehet tönkre...
Tuning meg túlfeszelésnél megérteném, de alig volt néhány webes játéknál komolyabb terhelésnek kitéve. -
codec
senior tag
Üdv!
E7300-as procival kapcsolatba lenne egy olyan gondom, hogy az egyik magnak jóval magasabb a hőfoka , mint a másiknak.
Korábban egyformák voltak, de vmi miatt most az egyik stabil 60 fokon van, és nem is mozdul onnan.
A hűtő nem mozdulhatott el, csavaros lefogatók szépen stabilan tartják.
Szóval mi miatt lehet? Az egyik mag elöregszik vagy mi?
Amúgy tuningolva nem volt alap órajelen volt végig használva.
Köszi! -
3cHo
tag
köszi
-
3cHo
tag
Sziasztok! Feltuningoltam az E7500-as procimat 3,6 Ghz-ig, alapfeszen. Szeretnék mindent gyári beállításra visszarakni, de már nem emlékszek pontosan hogy mi mire volt állítva! Hogy lehet visszarakni mindent biztonságosan?
-
válasz
Bloody-Mary #4522 üzenetére
Vége.
-
Bloody-Mary
csendes tag
Sziasztok van egy E7200-as procim M0-s stepping-el ez mi jelent hogy melyik széria az eleje vagy a vége ?
-
3cHo
tag
válasz
pempellini #4519 üzenetére
Az mit jelent?
-
3cHo
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy E7500 kitud hajtani egy HD5770-et?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
pempellini #4515 üzenetére
Váó!
-
DZs
senior tag
válasz
pempellini #4515 üzenetére
Szólj, ha eladó lesz!
Kössz! -
pempellini
senior tag
Sehol senki?
Azért ezt nézd meg E7200 másképp:[link]
-
Axel pRo
aktív tag
Na ja.. úgy néz ki igen... Azért ha erre járna valaki aki tuningolt E7500-at, megoszthatná velem az eredményeit és hogy milyen hűtéssel, milyen hardverkörnyezetben csinálta
(Kicsit úgy érzem most magam, mint amikor a hajótörött palackba zárt üzenetet bocsát a vízre a Csendes Óceán közepén egy egy négyzetkilométeres szigetről, de hátha olvassa még valaki a topicot)
-
Axel pRo
aktív tag
Kicsit kihalt a totyik?
-
bobalazs
nagyúr
Ha VT-x is kell csak E7400, E7500, E7600 jöhet szóba.
-
DZs
senior tag
Ebből a sorozatból játékra, képszerkesztésre és filmvágásra (virtuális képesség is kell) melyik a legjobb vagy legalkalmasabb szerintetek? E5300-ról váltanék.
-
Chp
őstag
Skacok, mennyire jellemző a 7500-ra, hogy P35-ös chipszettel fesz. emelés nélkül 8.5x400-at megy stabilan??? Van olyan aki hosszútávon így használja? Köszi.
-
tálusz
tag
Amíg az a táp a gépedben van nem erőltetném a tuningot!
Az alaplapod kézikönyve. A 43. oldalon lesz amit írtam. -
kpal
nagyúr
Akkor a lap kilőve .
Nem igazán akarnék lapra költeni csak hogy a 3.4Ghz minimum elérni utána majd használtan X58 -ra cserélem le az egészet. Nem akarok a végletekig ki centizni a tuningot csak egy egészségesnek mondható tuning érdekelne .Esetleg 10.5x323 lehet működne egy kis fesz emeléssel ? Pár paramétert tudnál irni mit mennyire állítsak kb.
-
tálusz
tag
Az az asrock lap amit említettél, szvsz az sem lenne jobb, már csak a 3 fázis miatt(ha jól számoltam). Ha még feljebb akarod a cpu órajelet tornászni nézned kell vmi jobb fajta lapot(mondjuk aprón, amit a tulaj kitesztelt már).Volt nekem pl. giga p35-ds4-em és az sem volt vmi tuningbajnok, ugye lutri a tuning(430mhz-nél fsb wall), szóval ha lapot vennél mindenképp kiteszteltet.
-
kpal
nagyúr
Szerintitek a P35-S3G +E7400 + 2x1Gb 800Mhz miért van az hogy 3.2GHz felet már csak be sem tölt csak újra indulgat
Egy ASROCK 4Core1600Twins-P35 mennyit menne az e7400 ?
-
Bikk
csendes tag
Ahoy!
Egy E7400-em van, az FSB-t felhúztam 333MHz-re, nincs is semmi probléma vele. Amit nem értek, az a ram. Hagyjam auto-n és jó az úgy, vagy nyugodtan force-olhatom a BIOS-ban, hogy 1066MHz-en menjen? Sok helyen olvastam a ram underclock-olásáról, de nem teljesen értem a logikáját, miért jó az stb. Szóval a lényeg, hogyan állítsam be a dram frekit, hogy a gyári értékeket ne lépjem túl vele?
A válaszokat előre is köszi!
Bikk -
Arkar
aktív tag
válasz
szkorhetz #4492 üzenetére
Mag hőfokok?
Mivel méred?(ajánlom core temp,real temp,aida) Lehet sz@rul mér a szenzor procihőt, de maghőt jól kell hogy mérje, az én E7200-som egyik magja alapon 55-foknak írja a szenzor, a másikat 23-nak, a proci hőt(kupak) meg 36-nak, de ha leterhelem utolérik egymást a maghők,szóval terhelés alatt már jól mér! -
szkorhetz
őstag
Sziasztok, van egy e7400.as procim ds3-p35-ös lapban, teljesen alapon, gyári hűtővel megy, mégis legalább 75 fokos a procim, amit baromi soknak találok.
Próbáltam már újrapasztázni, de nem ért semmit.
Mit tehetek? Köszi -
Balage21
tag
Sziasztok!Van egy GA-EP31-DS3L lapom benne egy E7200-es procival.A procit kb. 3GHz-ig tudom húzni és utána folyamatosan újraindulgat.Kérdésem az lenne hogy szerintetek egy P35-DS3 alaplappal többet lehetne kihozni a cuccosból?
-
szoki007
aktív tag
válasz
csucsbicep #4485 üzenetére
annak a táp csatlakozonak akkor nemlehet szerepe ezügyben?
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy e7200-as procit, 3800mhz amit max kitudtam hozni belőle sajnos :S
1.264v fesszel megy.4000mhz -re még 1.35v fesszel se akar menni nemtudom miért :S egy dolog lehet amit gyanitok h forrás mégpedig az hogy az alaplapomon az átlagos 4pin-es plusz táp 8pin-es és a tápomon csak 4 -es ,Gigabyte EP45-DS4 lapom van egyébként .válaszotok elöre is köszönöm
-
Dr.gonzo
tag
válasz
csucsbicep #4482 üzenetére
ok írtam privátba
-
Dr.gonzo
tag
válasz
csucsbicep #4480 üzenetére
Rendben . jövőhéten meglesz. Figyu azt mondod ez csak hűtés kérdése lehet?
-
Dr.gonzo
tag
válasz
csucsbicep #4478 üzenetére
Figyu,ha össze tudjuk hozni ,hogy 3.0.-3.2-3.4-en menjen. Akkor én már össez rakom a kezemet. 2.6-ról 3.2-re meglehetne oldani akkor Én már igen csak happy lennék.
Viszont. Nem tudom mit kellene mire lőni mert. nem nagyon tudok semmit se át állítani mert vissza resetelődik alapra. Amióta vissza állította egyszer magának. 2.6-n hibátlanul megy szóval nem értem-
-
-
Dr.gonzo
tag
válasz
csucsbicep #4476 üzenetére
De,hogy érted? nem fogja engedni? De pedig 3.04-en ment eddig. nem értem Mi változott. Minden szarságot lehet rajta állítgatni! Eddig gyári hűtéssel is ment. Most azon gondolkodtam,ha lehetne valami kalibrálni rajt a,hogy menjen megint. akkor beruházok egy ilyen ventilátorra mivel a Cooler Master Hyper TX3 s775/754/939/AM2 - 4.000 Ft és tudok olyan rendelni. Ennyit megérne,ha mehetne kicsit nagyobb sebességen.
-
Dr.gonzo
tag
válasz
csucsbicep #4474 üzenetére
Na az kafa. Délután vagy holnap linkelem a BIOS képet. Köszi a segítséget előre is. remélem sikerülni fog a 3-3.2
-
Dr.gonzo
tag
Addig is szerintetek melyiket vegyem meg,ha lehet húzni a CPU-mat?
Asus Triton 70 / ID1 hűtőventilátor
TITAN CPU NK34TZ/RF(BX) LGA775 hűtő
CoolerMaster Hyper TX2 - RR-CCH-L9U1-GP
Melyik választanátok rá. mert,ha gyári hűtéssel megy 3Ghz-en akkor egy ilyen hűtéssel valamelyikkel gondolom egy 3.2-3.4-re fellehet madj tornászni valahogy.
-
Dr.gonzo
tag
válasz
csucsbicep #4471 üzenetére
Oksa,ha haza mentem akkor megcsinálom
-
Dr.gonzo
tag
Sziasztok.
Az adataimban felsorolt comfigom van. Eddig gyári hűtéssel 3,04.en ment az E7300-as cpu. Most az elmentett beállításoknál nem akar elindulni . Csak normal 2.66-n megy. szóval mindig vissza lövi alap helyzetbe. Több mint fél évig működött húzva ,de most akár mit próbálok mindig vissza állítja 2.66-ra. 1xüen nem értem milyen megoldást lehetne kipróbálni...De jelzem 2.66-n fixen működik.
-
kpal
nagyúr
Most mi a valós érték mert beállítottam a bios-ba 1.1v -re de a gpu-z 1.072v -ot mutat ?
-
dokee78
félisten
Érdemes lenne a procim lecserélni E7500-ra?
Mert ezzel max 3,75GHz megy 1,328v-n.
Azzal meg lehet menne a 4GHz- kisebb fesszel.A fő kérdés,hogy melyik a gyorsabb?
E 8200 6MB L2 (3,75GHz) vs E7500 3MB L2 (4GHztalán 4,5GHz) (500FSB-vel nyomnám)
-
T_Stark
őstag
Hű de meghalt a topik
Már mindenki eladta a jó öreg E7*** prociját? -
T_Stark
őstag
Üdv!
Eddig nem igazán tuningoltam a procit, most sem nagyon akarom, nincs rá szükségem, csak ki akarom próbálni mégis mit megy
Core2 Duo E7400 CPU, Gigabyte EP43-DS3L lapban, 2x1Gb GeIL Black Dragon 1066MHz CL5-5-5-15 RAM.
Alapfeszen 3500at megy, azt már néztem.
A VID-je 1,2750 V.Max mennyi feszt adhatok neki ami még 1000%-osan biztonságos?
-
balintka
addikt
Sziasztok, pasztát szeretnék venni a Core 2 Duo E7500 procimhoz.
Az Arctic Cooling MX2, MX3, MX4 paszták közül szeretnék választani. Eddig MX2 volt, az teljesen bevált. A 3-as, 4-es már jobb mint ez? Köszi.
-
Gabesz8103
csendes tag
Sziasztok, szeretném a gépemet egy kis teljesitménnyel felruházni és erre kérnék segítséget. Végig olvastam a fórumot de nagyon eltérőek voltak a vélemények ezért szeretném ha valaki egy kerek össze foglalóval leirná ide nekem hogy mit hova állítsak , mire vigyázzak stb...
A lényeg lenne hogy jó teljesítmény de 100% stabalitás.
elérhetőségem :
msn: nemethgabcsi@hotmail.com
email: nemethgabcsi@freemail.huA gépem:
Bios alapon:
-
pajti11
csendes tag
sziasztok légyszi valaki segitsen van egy asus p5gpl_x se alaplapom és tettem bele egy intel core 2 duo e7500 as procit és a gép nem csinál semit elsem indul csak a ventilátorok zugnag. Még a wincsesztert sem inditja el. De ha vissza rakom a régit aval tökéletes
-
d3rad
tag
Sziasztok!
A héten venni fogok egy E7500-ös Core 2-t, ami az eddigi E6400-es Core2-t váltaná fel.
Kérdésem a következő lenne:
Megoldható mindez win7 újratelepitése nélkül? Mert nem régen raktam újra az egészet és régebben volt már olyan gondom, hogy memória bővitéskor teljesen megbolondult a windows.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy e7300asnak, a lapom egy gigabyte p35c-ds3r , biost frissítettem rajta mielőtt belekerült az f12esre. van benne még 2giga ddr2 geil ultra 800mhz , amihez hamarosan rendelek még 2 gigát, ezek kit csomagban vannak és van még egy sapphire hd4850es kártyám. Kicsit tuningoltam a procin, fsb 320 × 10es szorzó , memóriát visszaosztottam 2.50es szorzóval hogy a gyári 800mhzen menjen és minden mást auto-n hagytam. Ez nem tudom hogy mennyire jó így, de így próbálgattam.Persze nem a gyári hűtőm van hanem egy Asus silent knight 2 max hőmérséklet 50 perc orhos után 57 fok volt.Ennek nagyon örültem ám a napokban újra elővettem a porosodó crysisom a polcról és azzal a hibával találkoztam hogy egy idő után kifagy a gép és újraindul. Elképzelhető hogy a valami beállítás nem csináltam meg a biosban megfelelően? a tuning csak 20%os ami szerintem nem sok, vagy az lehet a gond hogy minden alapfeszen van? de akkor meg az orthos alatt is ki kéne fagyni neki! Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv Skilly -
DEV_NULL
őstag
alapfeszes tuning híve vagyok, szerintem ez bőven elég mindenre..
egyébként eladó
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
E7400 ez jó eredmény mennyi feszt lehet neki adni,húzok rajta még 1 mhz-t és el se indul a teszt
-
Karajev7
tag
Hello! 7200as procimat akarom tesztelni, de mi az a prime? és honnan lehet letolteni?
-
ZaJanga
tag
válasz
csucsbicep #4440 üzenetére
két különböző gépről és különféle net elérésről nekem megjeleníti mindet
-
ZaJanga
tag
hali.
ezek az opciók:
segítenétek beállításokkal? -
ZaJanga
tag
le fogok írni minden beállítást! THX a segítséget. ma próbáltam 450fsb-vel de semmi. alapba áll.
holnap beírom a beállításokat!
thx -
Arkar
aktív tag
válasz
ZaJanga #4427 üzenetére
Az intel a vid-re ad egy tartományt, (ez az amit írsz 0,85-1,3625v) ezen belül lehet bármilyen a batch gyártásból kikerült proci vidje, a te esetedben Core temp, Real Temp által kiírt érték 1,2875volt, ha te a biosban manuálisan emeled a feszt az már nem vid, ha plusz adsz akkor az túlfeszelés, ha kezesebbet az alulfeszelés!
Ami helyes adatot mutat neked most az az evereszt, CPU-Z, a core temp illetve a real temp pedig a vidjét jelzi nem a plusz feszt!A p43-as chipsetből max 450!
-
Arkar
aktív tag
Mit lehet kihozni egy E7200-ból az változó, 3600-tól 4200-ig léghűtéssel, átlagban!
Valószínüleg az alaplapi biosban nem lehet feles szorzót állítani, a bios hiányoságára utal a hőfok mérés pontatlansága is, ha az adatlapodon lévő lapban használod akkor ne várj a 975-ös chip szettől csodát!
Bios a legfrissebb? -
TaaT
nagyúr
válasz
ZaJanga #4429 üzenetére
a gyári hűtő után egy silverstone borda került rá azzal semmi baj sem volt. Utána egy Z600, itt az első felrakás után egy fél óra szöszmötölés után sikerült elindítani a gépet és ennél a hűtőnél többet nem jelentkezett a hiba... most víz került rá és volt hogy 2 nap alatt 2x lefagyott a cucc
sztem nem a hőmérséklettel van a gond mert terhelve 100%-on 40fok
ellenben a Z600-hoz és a vizes blokkhoz is majdnem ugyanolyan coolermaster hátlap van
nemsoká szétszedem és újra összerakom hátha megoldódik a probléma -
TaaT
nagyúr
Sziasztok
Van egy E7200-s procim és amióta lecseréltem a hűtést rajta, néha néha lefagy a gép...
Újraindítani nem lehet, a monitor nem kapcsol be és maxon pörgeti a pwm-es ventiket...
a procihűtő megmozgatása és a rögzítő csavar állítgatása után nagy nehezen újra indul és azt írja ki hogy cpu is unworkable or has been changed. please recheck cpu soft menu...
mit tegyek? -
ZaJanga
tag
Sziasztok! Van egy E7400 Wolfdale-em.SLB9Y. Elviekben a VID-je proci 0.8500V-1.3625V között van. Ez azt jelenti, hogy max. 1.3625-öt lehet neki adni? Biosban adtam neki 1,35 -öt 390-es fsb 9-es szorzóval. Everest szerint 1,35V viszont a Core Temp és a Real Temp szerint 1.2875V. Most melyik a valós adat?
kb. mekkora fsb csikarható ki belőle? a RAM-ok bírják mivel ddr3 2133-asok. Az alaplap ASUS P5P43TD PRO
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy E7200 höz! M0 Wolfdale!
Mi az amit ki lehet hozni egy ilyen prociból?
Miért van az hogyha a BIOS-ban auto minden akkor tud 9.5 szorzót de én nem tudok annyit állítani csak max 9-et?
Az miért van, hogy a BIOS-ban és az everestben is a CPU tem 12 fok, ha meg a magokat nézem azok 38 fokosak külön külön???? -
Sztlaci
aktív tag
A mai RAM-ok drágák és kritikán alluliak.
Az elmút hónapban háromból hármat cseréltek gariban, 1066-os Kingston. (2 GB)
A negyedik bírta a névleges 1066-ot egy Q9550 társaságában. MSI alaplapban. -
Peace
nagyúr
Nem találtam segítségkérő topic-ot, szóval ide írok:
Elég súlyos gondok vannak tesóm gépével. A lényeg, hogy tettünk rá egy win 7 64bitest, de kevés volt neki a 2 giga ram, ezért tettünk bele 2*2 giga 1066-os ocz dominátort, és az alapból 2,66 GHz-es core2duo-ját feltoltam neki 3 GHz-re. Jelezte, hogy fagyogat meg újraindul, így visszaállítottam neki 1 hete alapra a procit, de azóta elég siralmas dolgokat produkál. A windows sokszor még a töltés közben lefagy, visszaállítja magát 800*600-ra, kiírja, hogy nincs fenn Ati driver, újraindul, szóval teljesen használhatatlan. Valami tipp? Mert ha tuningolva lenne, akkor arra fognám, de vissza lett állítva default értékekre. Csak memóriatesztelésre tudok gondolni első körben, mert az az új alkatrész, de ezen kívül nincs ötletem. Meg nem is hinném, hogy azzal lenne a probléma.
-
mcwolf79
veterán
na eddig ennyire jutottam:
[tuning]Jó ez a Kingston Hyperx RAM
-
kulerr
őstag
válasz
mcwolf79 #4414 üzenetére
...sokan a feszemelés nélküliségénél a vid biosbani fixálását értik. Így viszont nem mindegy h pl.1,025V vagy 1,225V van beállítva. Ez a két szélsőség amiről hallottam már
Egyébként kisebb vides procik általában kevesebb feszt kérnek az adott órajelhez, de általában jobban is melegszenek.
-
mcwolf79
veterán
Hali!
A VID-nek mi a jelentősége? Nézzétek el a láma kérdést, de kb. 4 év után ctértem vissza a PC frontra
Nálam a Coretemp 1,175-öt mutat. Ennek mi a jelentősége?
THX -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Az aláírásomban lévő asztali configot meddig lehetne húzni fesz emelés nélkül? gyári léghűtő-vel.
Illetve ha vennék egy normális léghűtőt (amit kinéztem Arctic Freezer 7 Pro Rev 2) Ezzel mit stagnálna?
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Egy +7300-asnak a 65 °C nagyon gáz terhelve? Ennyire ment fel az IST alatt. 10teszt futott le, és ennyi volt a maximum.
Ja a lényeg:3 Ghz-re lett felhúzva. Semmi nem lett állítva, csak az FSB (334x9). Feszültség AUTO, energiatakarékossági opciók On-ban.
Gondolom átlagfelhasználásnál 60 lenne a max, még azt nem próbáltam. -
sirdenis
tag
De az ugy jó lesz ha mondjuk, h idleben 1,35 fölött van és terhelésnél meg lemegy 1,35 alá jóval ? Vagy idleben is számít h mennyi feszt kap ?
-
sirdenis
tag
Üdv! P5kc-ban húznék egy e7400at. A következő jelenség aggaszt egy kicsit: Ha nincs terhelve a proci több feszt mutat a cpu id mint ha terhelve van. Ez hogyan lehetséges?
adnék még neki feszt mert lehetne meg nem is melegszik csak nem értem h ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest