- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
válasz
Alister71 #4344 üzenetére
kösz Lord Vader, de én nagyon meg vagyok elégedve a Freezer-rel, nem tervezem egyenlőre a cserét TX3-ra. de köszönöm a tippet, meggondolandó.
még mindig a fenn említett beállításokkal nekem így látja a témát a everest érzékelője, és azért valljuk be nincs mitől tartanom ha ezt produkálja egy 29-31 fokos szobában.
viszont azt hogy túróba cisnáltad hogy a CPU-d 26C-os, de a négy mag egyenként mind 40C felett van?!
-
KaraDani
addikt
válasz
Alister71 #3868 üzenetére
Tudom, hogy nem gyengébb, csak régebbi technológia. Mire kell amúgy annyira a VT? Január óta Win7 et használok, március óta nincs mellette XP, egyedül most a GT Legendsel szívok. Megvettem aztán kiderült, hogy régi starfos van rajta, amit win7 egyenlőre nem komál starforce meg cseszik frissíteni a drivert
-
Alister71
nagyúr
-
Bagira01
veterán
válasz
Alister71 #3647 üzenetére
Nem azt mondtam h nem jó, hanem h én még jóval nem találkoztam(kb 3-4db-ot próbáltam ki) Lehet nekem voltak nagyok az igényeim
(4Ghz-et 1,288v-on bíró e7400 után meg is értem magam)
(#3649) kpal:Szerintem e7200-hoz jobb lehet a p35, általába egy pindurit kevesebb fesz kell benne a stabilitáshoz és nincs benne annyi feszállítási lehetőség
-
-
válasz
Alister71 #3485 üzenetére
az az igazság,hogy nekem nem léghütés volt a 7200-n
compressor 24/7
igy nem lehet összehasonlitani az eredményeket,hiába egyforma alaplap.
és az egy elég jó darab volt,mert 1.2v 3.6ghz prime ment.az előző gazdájánál léggel.
vmi közepes alaplapban.pár eredmény:
vid fesz prime
1.36v prime
kis órajel
FSB -
DEV_NULL
őstag
-
KaraDani
addikt
válasz
Alister71 #3148 üzenetére
Eléggé költői kérdés volt, de hát láttunk már csodát, és eszmbe jutott hátha vízre váltottál...
Amúgy szerintem ez az idle 36 fok ez a standard, nekem is ennyi, csak télen volt hidegebb, amikor hazaértem és még nem volt befűtve
Nekem a Gpu is 40 alatt mocorog most már idle, az S1 nek és a rákötött AC ventinek köszönhetően, de 60 at is csak furmarkal sikerült nagynehezen elérni vele
-
KaraDani
addikt
válasz
Alister71 #3142 üzenetére
Nézd má meg milyen időzítéssel
Ennyivel simán, az én első pár CSX eim mennek CL6 ban Valid 1400mhz et... Stabil vhol 1300-1330 körül, csak semmi értelme. Azok 1,9V al mentek CL5 1200mhz et. Szvsz ilyen időzítéssel simán lehet, az más tészta hogy csak ront a helyzeten
Egyébként a procra írtam, hogy fasza, a memokat el se ovlastam
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Alister71 #3122 üzenetére
ezeken az értékeken produkálja amit írtam feljebb:
I. 2.2V 1066 5-5-5-15, 1000 5-5-5-15
II. 1.8V 800 5-5-5-18De érted azaz érdekes, régen kitesztelgettem magamnak, simán jó volt 24/7re proci 400x8 ramok 1000 5-5-5-15, és hagytam is. Nem fagyott a gépem soha ezért nem is tesztelgettem, csak használtam amire éppen kellett. Most, hogy írtad IBTt, gondoltam lefuttatom énis..
-
-
tomika
aktív tag
válasz
Alister71 #2690 üzenetére
Nem véletlenül van 4550-esem, nem játszom.
Csak arra kell a kraft, hogy kényelmesen mozgassa a gép a vistat/win7-et. Bár úgy veszem észre, hogy ebből a szempontból szinte semmi különbség sincs a között, hogy most épp mennyire húzom meg a procit.Joyrider: 9x425 az szép, mekkora feszt adsz neki ehhez?
-
tomika
aktív tag
-
tomika
aktív tag
válasz
Alister71 #2665 üzenetére
Hát igen, valószínűleg hiba került a rendszerbe, és így lehetséges, hogy én vagyok az oldal legrégebbi tagja...
Nem tudom, mióta működik az oldal prohardver név alatt, én a rios idők óta olvasgatom az oldalt.
Most nézem, hogy elvileg 2006-ban regeltem az emailem szerint. -
-
puttputt
őstag
válasz
Alister71 #2611 üzenetére
A lappal és a chipsettel semmi gondja nincs. Nem ilyen vészes a helyzet. A legújabb bios tavaly júniusi, támogatja az 1333fsb-t, s a mostani processzorral is simán ellenne, csak a hűtés és a táp nem megfelelő még a tuninghoz.
A lap oldalán szépen hozza a támogatott típusokat, ezt is viszi, sőt, még a felsőbb kategóriákból is jónéhányat. -
kulerr
őstag
válasz
Alister71 #2578 üzenetére
persze...a szinte reflexszerű mozdulattal az árgéphez nyúltam...E8400 40K...E7400 30K ezért mondtam h 10K..
Ez a qrva válság!!emlékeztek a 7200-es 18K volt, a 8400-es 29K
Bagira01 : majd tényleg szólj mit mennyiért kínálsz...
(főleg a deszka érdekelne), mivel egy jó kis quadom már van
-
-
SirKero
őstag
válasz
Alister71 #2532 üzenetére
Köszi hogy reagáltál de már nem aktuális. Az üzletbe ahová mentem a 7300-as prociért rábeszéltek,hogy most számoltak be egy Q6700-as procit július 31-ig garanciával ha ráfizetek az enyémre 15 ropit már vihetem is. Én meg hagytam magam rábeszélni.
Úgy hogy átigazoltam a Quad-os topic-ba.
De azért még egyszer
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2476 üzenetére
ez intel p43-as(és rá van írva a dobozára hogy CALIFORNIA, USA ONLY
), csak a hangkártyája via, csak ICH10 chipset-et írt mellé az everest(déli híd?! nem tudom) de az is intel és bizisten a hangja nagyon jó! aprópó egy apró kis szösszenetet elfelejtettem jelezni a cpu fsb állításánál, bár lehet hogy ez egyértelmű és nem újság, de ahogy álítottam az fsb-t föl, úgy pörgött a memória fsb-je is tehát nem volt fixálva vagy valami ilyesmi így jött ki az, hogy le kellett vennem egy alsóbb értékre, de 1066 nem volt köztük,1000 lett belőle, a 800 az maradt mint opció és persze az 1200akárhányas amit a 333as fsb hez kalkulált
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2474 üzenetére
szia! kivételesen dícsérni szeretném ASRock deszkámat
szófal olyan hangja van hogy leesett az állam. VIA VT1708S (ICH10 chipset) az előző asus alaplapom is erősítőre volt kötve, ezzel ma zenebonáltam először, és mintha nem is az én cuccom szólna. elképsztő hogy egy tiszta jel mennyit tud javítani, de ez nem kicsit jobb, hanem klasszisokkal. bár ez ugye High Definition az előző meg nem az volt. csak már nem merek írni hiába kapcsolom be hogy off topic, nemtom hogy itt hogy veszik az offolást még új vagyok itt
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2466 üzenetére
én ezzel szemeztem [link] de a tied szimpatikusabb, már ha azt a kis többletet megéri a felár.
de egyenlőre 1-2 hónapig még nyalókára se merek pénzt kérni nemhogy videókártyárasajna mivel nem nyár van és még tanulok, ezért a gépet a szülők szponzorálták (ezért is lett asrock...) de azt hiszem hogy a te kártyád lesz az amit venni fogok, anno kb 3-4éve a 6600gt-met vettem tán 27K körül és azon még a cod 4 is élvezhető volt, szóval most se akarok gyenguszt venni ha már veszek. a proci egész jól boldogul a valós idejű mpeg kódolással ps3-ra küldök mkv-t java media server programmal és elég jól karistolt vele, egyedül a wifi sávszélessége korlátozza be úgytűnik, de majd utp-vel összekötöm és meglesem úgy hogy megy. ez csak 720p-s próba videó volt (a ps3 mkv-t nem játszik le magától) ezzel próbáztam le az E7300-ast és meg kell hogy mondjam tetszik a teljesítménye. ezelőtt konvertálgatnom kellett, ezzel meg valós időben megoldom nem mindegy
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2463 üzenetére
úúúúrisssten most tudatosult bennem hogy mekkora sz..t vettem "videokártyának"
megnéztem fórumon ezt a 8400gs-t csodálkoztam hogy 3dmark05 amit még anno a régi gépembe próbálgattam hogy hogy ment, nemtok eredményt de azt tom hogy nem 11fps-el ment végig
az a baj hogy ezért kár volt azt a 8-ezret kiadni, inkább később egy normálisat, de mivel kellett a gép ezért....muszály volt
Ati-król mi a véleményed? én kifejezetten útálom, mert amelyikkel én találkoztam idáig, azt olyan körülményes volt még üzembe helyezni is, csökkentett mód meg hardver gyorsítást le kellett venni hogy a vin elinduljon stb stb nvidiát meg ember beteszi és megy, viszont mostanában úgy látom ár/teljesítmény arányban nem nagyon remekel az nV ebből kifolyólag fordult meg a fejemben hogy átállnék a sötét oldalra
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2461 üzenetére
hát az biztos hogy jobban jártam volna, csak most szűk költségvetésből ez futott, a giga is drágább lett volna... most meg megy 10x266-on.... nemis tom állítottam-e valamit is. de 1 mhz-et állítok és máris instabil lesz az egész?? hát érdekes. csak úgy voltam vele hogy inkább ezt veszem ennyiért mert p43as chipset ami legalább új, úgy voltam vele hogy ezt tulajdonképpen csak "összerakja az ASRock saját alkatrészük sztem nincs semelyik alaplapgyártónak, a bios meg AMI ami megint csak másba is az... bár kicsit más gyártóként... nah mind1 most nem nyúlok hozzá nézem hogy lekúszik-e megint az fsb 261-re 266 ról
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2459 üzenetére
megnézem, de a 10x 266 az nálam úgy néz ki hogy 10x 261 everest szerint és ha 267re teszem az fsb-t, már azzal is sz@rozik a gép, újraindítani nem lehet mert abból nem éled föl... hogy lehetséges ez?na megpróbálom ezt a flexibility-t kikapcsolni hátha akkor engedi a ramot 533as fsbvel az is így valami 520 körül van vagy hogy... nincs meg a 2.67Ghz csak 2.612Ghz vagy valami ilyesmi :S
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2451 üzenetére
a 8400GS az egy szükség megoldás mert az előző alaplapom az bedobta a törölközőt (asus P4P800SE) annak idején jó volt, de mivel már minden más, s775, pciExpress, ddr2, ezért vehettem mindent... és ez most így hirtelen váratlanul ezt dobta. néztem egy Asrock P43DE-t (ezt se azért mert kiábrándultam volna az asusból, csak egy asus p43-as chipsetű deszka+7ezer és semmivel se tudna"többet") 2 db kingmax ddr2 1066-os ramot egy E7300-ast, mert mondom proci az legyen egy normálisabb, videokari meg most egyenlőre csak legyen rajta kép, de még mindíg jobb lehet egy alaplapinál) na OFF vége megpróbálom ezt az frekit feljebb venni akkor, de hogy értetted azt, hogy "tulajdonképpen visszaállítanám vele ha felvenném" ezt így "lebutítják" vagy mi a szösz?
a memóriaosztó beállítását kifejtenéd kicsit bővebben hogy mit kéne keresnem és mire állítsam? -
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2446 üzenetére
és a szorzót nem lehet 11-re állítani?és ha beállítom 333x9-re és ha nincs feszültség emelés, akkor ez nem rövidíti meg a processzor életét?ez mennyire minősül tuningnak? apropó mivel tudom letesztelni hogy mit tud a rendszerem, de ne számítson bele a vga mert az egy 8400gs amit inkább haggyunk
csak hogy ez a core 2-es rendszer mivel tud többet mint az előző pentium 3.0ghz es rendszerem?
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2444 üzenetére
megmértem gyorsabb! köszi szépen!! na végre proci is végre úgy sivít 2.6-on ahogy kell neki nem 2.1-en és végre a ramok is 1066-on 800 helyett
szupper na megnézem hogy megy rajta a cod5 ez lesz az új gépem tesztjátéka remélem nem fogja nagyon lehangolni a 8400gs... sajna videokarira már csak ez futotta, na de majd 1x... amúgy ez az E7300 kiszolgálna egy 9800GTX+ -t?
még 1x hálás köszönet a segítségekért!! (erre az időzítésre magamtól biztos nem jöttem volna rá, mert ezeket nem állítgattam soha.) -
KaraDani
addikt
válasz
Alister71 #2380 üzenetére
Akkor hülyeséget mondtam
De legalább már ott félig tisztában voltam vele, illetve gondoltam erre, hogy lehet hogy ezeknél már lehet. . (p35 öm van)
Akkor viszont Lord Vader alapigazságára hivatkoznék: semmit ne hagyj auton. Rakd őket normalra, gondolom olyan csak van itt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest