- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
-
jattila40
tag
válasz
DEV_NULL #3217 üzenetére
A 3.5 ghz nekem bőven elég. Sőt. Csak akkor kell a kraft, ha videot konvertálok, de ezt sem nagy tömegben, csak a sajt felvételeimet. persze ha lenne blue-ray íróm ez se lenne fontos. Azonkívül szinte csak internetezek, úgyhogy a downgrade is érdekel. A bios upgrade-t biztos meg tudom oldani, legfeljebb kölcsön veszem a fiam 6420-as processzorát.
-
jattila40
tag
válasz
DEV_NULL #3210 üzenetére
Köszi, megfogadom a tanácsodat, és 7400 lesz valamelyik általad említett hűtővel. Az is fontos, hogy halk legyen és ne szabályozza folyton a fordulatot, mert az a legzavaróbb, amikor egyszer csak fel akar szállni mint a helikopter. Egyébként a gyári milyen hozzá? Félmagas, vagy normál?
-
KaraDani
addikt
válasz
DEV_NULL #3150 üzenetére
Aerocool S9Pro, elől két 12, oldalt a 40es, hátul egy 12 es ami szív, procin hyper tx2, vgan az s1 egy 12essel, meg a giga táp is 12 essel szerelt, mind zalman szabályzóval szabályozva (tápot kivéve)
-
KaraDani
addikt
válasz
DEV_NULL #3123 üzenetére
Nemtom, de nekem is volt régen kitesztelt 3,6ghz es cpu 1200 es ram beállításom, erre a cpu elkezdett többet zabálni, a ramok mellé meg vettem még kettőt amik silányak, pedig elvileg komolyabbak, és az a pár nem megy 1066 felett... szóval ennyit a régi szép teljesítményekről, amikrol még 4ghz/1200mhz el 3dmarkoztam
-
Zsubi
őstag
válasz
DEV_NULL #3069 üzenetére
huh..........1.24-1.25 körül de most így hirtelen nem tudom
r3v0Lut10n: Intel Burn Test
Csak az a baj hogy ezzel a progival még jobban fog melegedni a proc., mert jobban leterheli -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
DEV_NULL #3009 üzenetére
évek óta tőlük veszek, nem volt bajom. ezt most hagyjuk
a kérdés az h ma m1ek érte, elhozzam, menni fog a lapomba? az h alapba 1.3v-ot ad neki emgond, úgyis tuningolni készülök, hűtő adott tehát ha csak ez a gond akkor nincs gond. továbbra is 1 a kérdés : fog-e működni a lapomba
-
KaraDani
addikt
válasz
DEV_NULL #2992 üzenetére
Kicsit 1,3v felett kér enni a 3,4 hez, de nekem a 3,2 se ment vid feszen, úgyhogy 3,4 és 3,6 között üzemel, mikor milyen kedvem van, 3,6 felett már túl kell haladni az 1,35V ön, a stabil működéshez. Szóval ez is "antituningos" példány... De szerintem a 3,4-3,6 bőségesen elég nekem bármihez a 4850 előbb fogja meg a gamet mint a proci... Konvertálásnál, tömörítésnél meg ilyeneknél az a pár mp meg nekem mind1 kivárom.
-
ATtIs_80
tag
válasz
DEV_NULL #2995 üzenetére
Pedig sajnos ez így van!
Nincs mese, legközelebb több mákostésztát kell enni vásárlás előtt!
A próbálkozásoktól tényleg nem riadok vissza! Annál is inkább, mert a gépet nem én fogom hajtani, hanem majd nemsokára az öcskös. Előtte viszont szerettem volna tudni, hogy mit tud a gép! Neki természetesen stabil beállításokkal fogom átadni, Ő úgysem fog vele babrálni!
-
KaraDani
addikt
válasz
DEV_NULL #2984 üzenetére
Enyém is kb így "fogyaszt"
, sőt kcisit többet...(igaz az e7200) Telhetlennek sem kell, lenni, az a 3,5 kb bármihez bőven elég teljesítmény átlag felhasználónak. Annak meg örüljünk, hogy az intel olyan jó kis procikkal bombáz minket, hogy egy olyan procira amit delikvensünk 25%-al tudott "csak" tuningolni, azt mondhatjuk, hogy antituningos
mod.: az extrém dolgot nem erőltetném tuning alatt, sokaknál instabilitást okozott, pl nálam is ront a helyzeten. (De egy próbát megér...)
ATtIs_80: Szívesen azért van a fúrum, hogy segítsünk, és segítséget tudjunk kérni egymástól, egymásnak...
-
KaraDani
addikt
válasz
DEV_NULL #2968 üzenetére
Értelek, de szerintem annyi pluszt nem ad azonos órajelen a magasabb fsb, hogy megérje feszelni a lapot... Max ha egy 8 as szorzós proci lenne akkor azt mondom, hogy küldjük a kakaót a lapnak is
Próbáltam anno ilye 500*8, meg 444*9 et pl, nem votl szerintem érezhető a különbség.
-
varandj
csendes tag
-
ATtIs_80
tag
válasz
DEV_NULL #2927 üzenetére
Egyetértek és osztom KaraDani véleményét, annak ellenére, hogy én egyenlőre csak álmodozhatok ilyen jó eredményekről!
Nem feletkeztem meg a 400x8-as beállításról sem! Kipróbáltam Normal feszen, de nem volt hajlandó elindulni! Ledobta az ékszíjat és makacsúl visszatette magát Defaultba. Megpróbáltam Auto feszültségekkel, akkor már hajlandó volt elindulni, viszont a Windows bootig nem sikerült eljutni, kékhalállal ismét visszatapsolta a Default beállításokat, sajnos!
-
ATtIs_80
tag
válasz
DEV_NULL #2903 üzenetére
Sajnos 360-as Fsb felett már nem igazán indult a gép, így maradt az arany középút: 9,5x333 3160MHz A mem. multit pedig 3.20B-re kellett állítanom, így 1066MHz-en üzemelnek a ramok. Minden normal feszen ment. Még próbálkozok hátha lesz még jobb is az eredmény.
-
devillike
tag
válasz
DEV_NULL #2595 üzenetére
Köszi!
Igen ám, de nem tudom mi van most a lap és Cpu közt, mert nem enged csak 133, 266 és 333 as beállítást. Alapból 9.5x266 de ha felveszem 333ra 9szeres szorzón, a RAM-ot nem engedi 1066-ra csak valami 856MHz-re.
A régi jó E4300-as simán ugyanebben a P5K lapban ment 3.2GHz-et és úgy állítottam ahogy akartam, játszhattam a szorzo fsb aránnyal és a RAM is jól ment (igaz akkor 800as Geil volt benne, most meg 1066-os Corsair Dom.).
Ha esetleg valakinek P5K lapja és 7200-as cpu-ja van szivesen vennék egy kis tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest