Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Igazából full hozzá nem értő vagyok a témához, feltételezd csak nyugodtanSosem érdekelt a téma, mivel notim volt, azt meg nem lehet húzni.
Egyik ismerős azt mondta hogy nem érdemes tuningolni sem, mert akkor csökken az élettartama is.. De ha a hőmérséklet nem igazán emelkedik akk sztem ilyenről nincs szó. Na mindegy.
Gondoltam már külön VGA-ra is, majd meglátom. Igazából ez a teljesítmény is elegendő netezésreTöbb mindenre nincs időm úgysem. Ha van akkor azt barátnőmmel töltöm és nem a gép előtt, munkahelyen is gép előtt ülök és már kezd elég lenni..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I3-9100F
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest