- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
netmesterke #258 üzenetére
Nem tudom, a tuning kezdőknek topicban sem tudnak segíteni? ( nem rólad feltételezem, csak iesmivel érdemes megkérdezni). csak majd írd le hogy milyen ram van benne illetve integrált vga-t használsz? ha megpróbálsz egy egyszerű pl 4550et 4-6e aprón akkor sem megy? Bár nem jellemző hogy ennyire hátráltatná a tuningot az integrált.
Egyébként nekem 2ghzen 5,0 / 3ghzen pedig 6,2 pontot kapot.
-
toldy
őstag
válasz
netmesterke #255 üzenetére
Szia, nekem egy ati 5770 van, de ha az integrált nvida-t használom akkor is tudom 3ghz felé tuningolni.
Nekem egy q8200 ( 7,2) után valóban cerka a maga ( 5,0 3ghzen 6,2). -
N_A_S
veterán
válasz
netmesterke #250 üzenetére
Nekem ugyanilyen lapom van. Korábbi lapjaimhoz képest ne egy tuning barát deszka, de egy e1400es 3Ghz-en megy benne szépen alapfeszen. Most AC Freezer 7 pro van rajta de tudta gyári hűtővel is. Nálad a memória lehet a szűk keretszmetszet, és igen manul módban kell húzni. Nálam FSB: 300, Memória: 667-re visszaosztva (így megy pont 1000-en)
Az integrált VGA nem szól bele a húzásba, max Everestbe kapsz pár ponttal kevesebbet memória tesztnél, ha az integráltat használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest