- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Igazából full hozzá nem értő vagyok a témához, feltételezd csak nyugodtanSosem érdekelt a téma, mivel notim volt, azt meg nem lehet húzni.
Egyik ismerős azt mondta hogy nem érdemes tuningolni sem, mert akkor csökken az élettartama is.. De ha a hőmérséklet nem igazán emelkedik akk sztem ilyenről nincs szó. Na mindegy.
Gondoltam már külön VGA-ra is, majd meglátom. Igazából ez a teljesítmény is elegendő netezésreTöbb mindenre nincs időm úgysem. Ha van akkor azt barátnőmmel töltöm és nem a gép előtt, munkahelyen is gép előtt ülök és már kezd elég lenni..
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Változott a szitu. 800-as a ram a gépben, 270-es FSB még oké, itt 2,16 GHz-en megy. Hogyan kell a ram vissza osztását csinálni, mit takar ez? Én ahhoz nem nyúltam:S
Simán default BIOS-al, a Jumper Free menüben az FSB-t toltam fel 270-re, így a ram 800 helyett, most 1080 mhz-en megy...nem sok ez? Nem lesz baja?
Köszi! -
netmesterke
aktív tag
Szia!
Hát ötletem sincs mi van akkor. Simán Manual módban 240 FSB felett meg se nyikkan...
Szal nem értem mi a baj.
Azon filózok hogy procit cserélek (már megint) E1200-as procit cserélném le valamilyen nagyobbra, 7-8k körül nézgelődök, egy E 3300 jelentősen gyorsabb mint ez? Megérné cserélni? -
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Asus P5KPL AM EPU alaplapom. Celeron E1200-as procit vettem bele, és 2x512 MB DDR II 667 (Dual) ram van benne, a vid.kari az intergált X3100.
Ha húzom a procit akkor tényleg csökken az élettartama? Hogy kell húzni? Manual módban az FSB emelésével, vagy Overlock módban a 20%-al próbáloztam a Celeron 430 esetében is, de csak 20%-ot engedett. Ez viszont köszönő viszonyban sincs az általatok leírt 3-3,5 GHz-el
Az integrált VGA miatt van ez?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest