- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Igazuk van, egyszerűen csak bosszantó, hogy megkapod, és nem tudod addig használni, amíg nem kapsz ilyen átalakítót.
Nézheted kívülről a dobozkát...
Csak halkan megjegyzem, ma kaptam sokkal durvábbat is ugyan ezért a kütyüért...
Na nem az átalakító miatt, hanem mert milyen sz@rt hoztunk kintről, milyen jelszót meg felhasználónevet kér...
Szerencsére sikerült megértetni, hogy a felhasználó létrehozásához be kell jelentkezni a microsoft fiókba.... -
zoltan6
addikt
nekem megérte azt a felárat,(főleg 2év magyarországi garanciával) szerettem volna egy normális kis fogyasztású htpc-t de nem váltotta be a pipo x7 a hozzáfűzött reményeket.
Építeni nem akartam,de szerintem az sem jönne ki 50-60-nál olcsóbban
akkor számoljunk egy kicsit:
Mostani árfolyamon a pipo x7 kintről rendelve áfával,vámügyintézéssel 46744ft-ra jön ki,ami a következőkből áll:
geekbuying-ról rendelve akciósan 120$ a készülék,az 34443ft mai árfolyamon.
27% áfa 9288ft
vámügyintézés kb 3000ft
tehát már nem is annyira drága hozzá képest a zotac (49700ft) amihez még kell venni meghajtót,meg a ramot,ami az aprón kb,12-13 ezres tétel használtan.
23000ft-ot költöttem a zotacra plusszban.
most az operációs rendszert hagyjuk,mert az nem szükséges a használathoz,rengeteg ingyenes alternatíva van,linux,openelec stb.
nem mondom hogy rossz készülék a pipo x7,mert én is használtam,de ennyit szerintem nem ér,még az járt jól aki januárban megtudta venni olcsón,mint pld.én.(#902) Warter
láttam hogy van 40-ért már nálunk,de mint írta még jó áron tudta beszerezni,(dollárárfolyam,nagytétel,stb)mai árfolyamon már inkább 50-hez fog közelíteni az éra ha elfogy a készlet. -
interstate76
addikt
Ez olyan, mintha mondjuk az MK908-asról csak akkor lehetne leírni a topikjában, hogy a dedikált médiaplayerek jobbak nála a filmekhez, amikor valaki külön megkérdezi, egyébként meg hadd menjen csak a hülyeség, hogy "hejjdejómédiaplayerakicsike", elbírja a képernyő. Szerintem meg nem bírja el. Sorolhatnám még a példákat, de teljesen felesleges.
-
interstate76
addikt
Akkor vagy kénytelen ugyanazt leírni, ha a vitapartner nem veszi az adást. Vagy ha ugyanaz a butaság jön elő többször ugyanabban a topikban.
Egyébként majd legközelebb megkérdezlek, hogy mondjuk 2 hét múlva leírhatom-e újra, hogy sztem 80-100 usd-nél nem ér többet a Pipo, ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jogász topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest