- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Igazuk van, egyszerűen csak bosszantó, hogy megkapod, és nem tudod addig használni, amíg nem kapsz ilyen átalakítót.
Nézheted kívülről a dobozkát...
Csak halkan megjegyzem, ma kaptam sokkal durvábbat is ugyan ezért a kütyüért...
Na nem az átalakító miatt, hanem mert milyen sz@rt hoztunk kintről, milyen jelszót meg felhasználónevet kér...
Szerencsére sikerült megértetni, hogy a felhasználó létrehozásához be kell jelentkezni a microsoft fiókba.... -
zoltan6
addikt
nekem megérte azt a felárat,(főleg 2év magyarországi garanciával) szerettem volna egy normális kis fogyasztású htpc-t de nem váltotta be a pipo x7 a hozzáfűzött reményeket.
Építeni nem akartam,de szerintem az sem jönne ki 50-60-nál olcsóbban
akkor számoljunk egy kicsit:
Mostani árfolyamon a pipo x7 kintről rendelve áfával,vámügyintézéssel 46744ft-ra jön ki,ami a következőkből áll:
geekbuying-ról rendelve akciósan 120$ a készülék,az 34443ft mai árfolyamon.
27% áfa 9288ft
vámügyintézés kb 3000ft
tehát már nem is annyira drága hozzá képest a zotac (49700ft) amihez még kell venni meghajtót,meg a ramot,ami az aprón kb,12-13 ezres tétel használtan.
23000ft-ot költöttem a zotacra plusszban.
most az operációs rendszert hagyjuk,mert az nem szükséges a használathoz,rengeteg ingyenes alternatíva van,linux,openelec stb.
nem mondom hogy rossz készülék a pipo x7,mert én is használtam,de ennyit szerintem nem ér,még az járt jól aki januárban megtudta venni olcsón,mint pld.én.(#902) Warter
láttam hogy van 40-ért már nálunk,de mint írta még jó áron tudta beszerezni,(dollárárfolyam,nagytétel,stb)mai árfolyamon már inkább 50-hez fog közelíteni az éra ha elfogy a készlet. -
interstate76
addikt
Ez olyan, mintha mondjuk az MK908-asról csak akkor lehetne leírni a topikjában, hogy a dedikált médiaplayerek jobbak nála a filmekhez, amikor valaki külön megkérdezi, egyébként meg hadd menjen csak a hülyeség, hogy "hejjdejómédiaplayerakicsike", elbírja a képernyő. Szerintem meg nem bírja el. Sorolhatnám még a példákat, de teljesen felesleges.
-
interstate76
addikt
Akkor vagy kénytelen ugyanazt leírni, ha a vitapartner nem veszi az adást. Vagy ha ugyanaz a butaság jön elő többször ugyanabban a topikban.
Egyébként majd legközelebb megkérdezlek, hogy mondjuk 2 hét múlva leírhatom-e újra, hogy sztem 80-100 usd-nél nem ér többet a Pipo, ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged