- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Mit jelent adott esetben a "nyúzás" ? Csak kíváncsiságból kérdem, mert egyrészt én is szeretnék venni majd valami hasonlót, másrészt én nyúztam 2 hónapig egy Lenovo MIIX 10 tabletet, aminek elvileg ugyanez (a háttértáron kívül) a konfig-ja, és azon nem igazán tapasztaltam semmi belassulást: FHD film lejátszás, kipróbáltam AutoCad-del, PhotoShop-pal is és meglepően jól teljesített.
Köszi! -
bigrock
addikt
válasz
LittleShark #436 üzenetére
4K videó lejátszás.
-
bigrock
addikt
Ezek a mini PC-k közül melyik számít most hardveresen a legerősebbek? Természetesen némi kompromisszummal... :-)
-
bigrock
addikt
válasz
interstate76 #172 üzenetére
Mindenkinek igaza van!
Kicsit helyesbítek az igényeken:
1. Elsősorban a hálózati médialejátszás kell, a megjelenítés fullHD TV-n menne. A hang sima sztereo.
2. Mindenképpen kellene Windows, mert alkalomadtán Prezi doksikat kellene rajta bemutatni
3. Azért is kellene a Windows, mert egy egyedi alkalmazás is futna rajta, ami a megjelenített videot kezelni tudja (indítás, megállítás), valamint a video szinkronhangját tükrözné egy Android-os mobil eszközre.
Remélem, nem túl speciálisak az igényeim -
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Egy HTPC összerakásában gondolkodtam eddig. Az elméleti konfig: Q1900 CPU+alaplap, 4 GB RAM. HDD nem érdekes, hálózati lejátszás lenne. Olvasgatva a hozzászólásokat, látom, hogy ez a Z3735 platform kiváltaná a célt, ami kimerülne a max. fullHD videok zökkenésmentes lejátszásában. Kérdés: ha más célra nem akarom használni a konfig-ot, akkor javasoljátok-e? Az ára jóval kedvezőbb (bár a teljesítményén ez lejön), nem utolsósorban a jogtiszta 8.1 Win is sokat nyom a latban.
Esetleg hasonló rendszer erősebb CPU-val?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest