- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Mit jelent adott esetben a "nyúzás" ? Csak kíváncsiságból kérdem, mert egyrészt én is szeretnék venni majd valami hasonlót, másrészt én nyúztam 2 hónapig egy Lenovo MIIX 10 tabletet, aminek elvileg ugyanez (a háttértáron kívül) a konfig-ja, és azon nem igazán tapasztaltam semmi belassulást: FHD film lejátszás, kipróbáltam AutoCad-del, PhotoShop-pal is és meglepően jól teljesített.
Köszi! -
bigrock
addikt
válasz
LittleShark #436 üzenetére
4K videó lejátszás.
-
bigrock
addikt
Ezek a mini PC-k közül melyik számít most hardveresen a legerősebbek? Természetesen némi kompromisszummal... :-)
-
bigrock
addikt
válasz
interstate76 #172 üzenetére
Mindenkinek igaza van!
Kicsit helyesbítek az igényeken:
1. Elsősorban a hálózati médialejátszás kell, a megjelenítés fullHD TV-n menne. A hang sima sztereo.
2. Mindenképpen kellene Windows, mert alkalomadtán Prezi doksikat kellene rajta bemutatni
3. Azért is kellene a Windows, mert egy egyedi alkalmazás is futna rajta, ami a megjelenített videot kezelni tudja (indítás, megállítás), valamint a video szinkronhangját tükrözné egy Android-os mobil eszközre.
Remélem, nem túl speciálisak az igényeim -
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Egy HTPC összerakásában gondolkodtam eddig. Az elméleti konfig: Q1900 CPU+alaplap, 4 GB RAM. HDD nem érdekes, hálózati lejátszás lenne. Olvasgatva a hozzászólásokat, látom, hogy ez a Z3735 platform kiváltaná a célt, ami kimerülne a max. fullHD videok zökkenésmentes lejátszásában. Kérdés: ha más célra nem akarom használni a konfig-ot, akkor javasoljátok-e? Az ára jóval kedvezőbb (bár a teljesítményén ez lejön), nem utolsósorban a jogtiszta 8.1 Win is sokat nyom a latban.
Esetleg hasonló rendszer erősebb CPU-val?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Gitáros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest