- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Daffchy #3219 üzenetére
Double driverrel csinálj egy mentést.
-
Liar
tag
válasz
Daffchy #2551 üzenetére
Ezzel meg tudod nézni:
Advanced Tokens Manager
Sőt, ezzel az aktivációs kulcsról is tudsz biztonsági mentést csinálni, amit én mindenképpen javaslok is újratelepítés előtt. -
Lifeforce
őstag
válasz
Daffchy #1790 üzenetére
Komplett multimédia rendszer saját kodekekkel és hardveres dekóderekkel, eszméletlen mennyiségű beállítással, és lehetőséggel.
Teszi mind ezt úgy, hogy könnyen kezelhető és átlátható.
Nem lehet leírni mit tud, mert sok sok oldalt tele lehetne írni.
Összes hálózati meghajtó protokoll ismerete, kezelése, csatolása.
Plugineknek köszönhetően pedig lehetőségek tárháza van.
Pl: Neten nézem vele a kedvenc sorozatomat, a feliratot pedig szintén netről, máshonnan alá teszi.
Rendelkezik pwr funkciókkal, rádió funkciókkal, youtube plugin ami most éppen haldoklik (majd javítják), de torrentről streamelhetsz oktató filmet is...stb
-
Mike88
senior tag
válasz
Daffchy #1765 üzenetére
Az 5770-es bordájára gondoltam, hogy annál kisebb az enyém. Amit rátettél a procira, azt azért látom én is, hogy annál nagyobb az, amit én rátettem. Nem látom az arányokat, hogy mekkora ez a láda, amibe beletetted, de nincs benne hely egy magasabb bordának? S akkor nem kellene a ventilátor, persze részemről tök mind1, csak ha esetleg úgy állsz a dologgal, hogy elkerülnéd, ha lehetne s igazából én csak ezért írtam, hogy tudd, hogy nem feltétlenül szükséges aktív hűtés... Az érdekes, hogy volt az alján ilyesmi gyárilag! Korábban nem volt!
-----------------------------------
Aelod, értem én, hogy félsz, meg nehogy félreértsd, de vegyé' má' valamit!
Nem tudom amúgy, biztos lelehetne gyártani valami olyan szerkezetet, ami a felfogató csavarokat használná föl a borda rögzítésére, tőlem annyi tellett, amit a képen látszill. biztos bírtam volna, szebbet, jobbat, hatékonyabbat alkotni, csak nem érdekel, így is jó, stabil, hőmérséklet sosem kritikus, ennél jobban engem nem érdekel. Mindenesetre ha ennyire tartasz attól, hogy barkácsolnod kell, ill. attól hogy esetleg nem tudsz kialakítani rá elégséges hűtést, akkor ne vedd meg!
Biztos fellehetne használni a 4 csavar helyet is, csak nekem arra szükségem volt.-----------
interstate76, bocs igen! Neki szántam! Csak az avatar-t néztem, s te ugrottál be róla...
-
Mike88
senior tag
válasz
Daffchy #1761 üzenetére
Igen, osztom, amit arnd írt. Nálam fele ekkora s alu hűtőbordával ugyanez az eredmény, mint nálad, s nálam csak "rajta" van, az alján nincs és vencsó sincs! A doboz az komoly, üdvözöllek azok között, akik lecserélték a házat. Jól látom, hogy abszolút zárt a "láda"? Szal ha igen, akkor lehet az is 1 oka ennek. Ha mondjuk bezárod a chrome-ot, kb. milyen gyorsan esik a hőmérséklet "alapra"?
--------------------------
Interstate76! Ez a hőfok abszolút rendben van, ha nem megy 60 fölé, az a bőven egészséges kategória ezeknél a prociknál, szóval nem muszáj ennek 40 fokosnak lennie. DE ezt a hőfokot simán el kéne tudni érni így is: [link]
2. hűtőborda meg ventilátor nélkül.
Azt persze megértem, hogy nem akartál barkácsolni... -
zoltan6
addikt
válasz
Daffchy #1758 üzenetére
Na ezért adtam el én inkább ezt a kütyüt,hogy megkíméljem magamat ezektől a mókolásoktól.
vicc hogy még ekkora bordákkal,meg ventillátorral is 57 fokos a proci.
vettem inkább egy normális zotac mini pc-t,azt megy minden rajta mint a karikacsapás.
tabletemben hasonló proci van,érdekes abba hogy tudják megoldani,hogy ne melegedjen ennyire? pedig ott még a kijelző is melegít,ebbe a pipo-ba nagyon elszúrtak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged