- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Daffchy #3219 üzenetére
Double driverrel csinálj egy mentést.
-
Liar
tag
válasz
Daffchy #2551 üzenetére
Ezzel meg tudod nézni:
Advanced Tokens Manager
Sőt, ezzel az aktivációs kulcsról is tudsz biztonsági mentést csinálni, amit én mindenképpen javaslok is újratelepítés előtt. -
Lifeforce
őstag
válasz
Daffchy #1790 üzenetére
Komplett multimédia rendszer saját kodekekkel és hardveres dekóderekkel, eszméletlen mennyiségű beállítással, és lehetőséggel.
Teszi mind ezt úgy, hogy könnyen kezelhető és átlátható.
Nem lehet leírni mit tud, mert sok sok oldalt tele lehetne írni.
Összes hálózati meghajtó protokoll ismerete, kezelése, csatolása.
Plugineknek köszönhetően pedig lehetőségek tárháza van.
Pl: Neten nézem vele a kedvenc sorozatomat, a feliratot pedig szintén netről, máshonnan alá teszi.
Rendelkezik pwr funkciókkal, rádió funkciókkal, youtube plugin ami most éppen haldoklik (majd javítják), de torrentről streamelhetsz oktató filmet is...stb
-
Mike88
senior tag
válasz
Daffchy #1765 üzenetére
Az 5770-es bordájára gondoltam, hogy annál kisebb az enyém. Amit rátettél a procira, azt azért látom én is, hogy annál nagyobb az, amit én rátettem. Nem látom az arányokat, hogy mekkora ez a láda, amibe beletetted, de nincs benne hely egy magasabb bordának? S akkor nem kellene a ventilátor, persze részemről tök mind1, csak ha esetleg úgy állsz a dologgal, hogy elkerülnéd, ha lehetne s igazából én csak ezért írtam, hogy tudd, hogy nem feltétlenül szükséges aktív hűtés... Az érdekes, hogy volt az alján ilyesmi gyárilag! Korábban nem volt!
-----------------------------------
Aelod, értem én, hogy félsz, meg nehogy félreértsd, de vegyé' má' valamit!
Nem tudom amúgy, biztos lelehetne gyártani valami olyan szerkezetet, ami a felfogató csavarokat használná föl a borda rögzítésére, tőlem annyi tellett, amit a képen látszill. biztos bírtam volna, szebbet, jobbat, hatékonyabbat alkotni, csak nem érdekel, így is jó, stabil, hőmérséklet sosem kritikus, ennél jobban engem nem érdekel. Mindenesetre ha ennyire tartasz attól, hogy barkácsolnod kell, ill. attól hogy esetleg nem tudsz kialakítani rá elégséges hűtést, akkor ne vedd meg!
Biztos fellehetne használni a 4 csavar helyet is, csak nekem arra szükségem volt.-----------
interstate76, bocs igen! Neki szántam! Csak az avatar-t néztem, s te ugrottál be róla...
-
Mike88
senior tag
válasz
Daffchy #1761 üzenetére
Igen, osztom, amit arnd írt. Nálam fele ekkora s alu hűtőbordával ugyanez az eredmény, mint nálad, s nálam csak "rajta" van, az alján nincs és vencsó sincs! A doboz az komoly, üdvözöllek azok között, akik lecserélték a házat. Jól látom, hogy abszolút zárt a "láda"? Szal ha igen, akkor lehet az is 1 oka ennek. Ha mondjuk bezárod a chrome-ot, kb. milyen gyorsan esik a hőmérséklet "alapra"?
--------------------------
Interstate76! Ez a hőfok abszolút rendben van, ha nem megy 60 fölé, az a bőven egészséges kategória ezeknél a prociknál, szóval nem muszáj ennek 40 fokosnak lennie. DE ezt a hőfokot simán el kéne tudni érni így is: [link]
2. hűtőborda meg ventilátor nélkül.
Azt persze megértem, hogy nem akartál barkácsolni... -
zoltan6
addikt
válasz
Daffchy #1758 üzenetére
Na ezért adtam el én inkább ezt a kütyüt,hogy megkíméljem magamat ezektől a mókolásoktól.
vicc hogy még ekkora bordákkal,meg ventillátorral is 57 fokos a proci.
vettem inkább egy normális zotac mini pc-t,azt megy minden rajta mint a karikacsapás.
tabletemben hasonló proci van,érdekes abba hogy tudják megoldani,hogy ne melegedjen ennyire? pedig ott még a kijelző is melegít,ebbe a pipo-ba nagyon elszúrtak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest