- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liar
tag
Pipo x7s-em van. Pár órája egy újraindításkor a induló duálboot képernyőn véletlen az androidot nyomtam be (sosem használom amúgy) és azóta hiába indítom újra, vagy használom au OS switch gombot a jobb felső sarokban, mindannyiszor kérdés nélkül az android tölt be, és a dualos bootmenü sem jelenik meg.
A biosban végigpróbáltam a boot ordernél mindhárom lehetőséget, de ugyanaz történik, tehát kérdés nélkül betölt az android.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nagyon szeretném visszakapni a WIndowsom... -
Liar
tag
válasz
Daffchy #2551 üzenetére
Ezzel meg tudod nézni:
Advanced Tokens Manager
Sőt, ezzel az aktivációs kulcsról is tudsz biztonsági mentést csinálni, amit én mindenképpen javaslok is újratelepítés előtt. -
Liar
tag
Elég sok gondolkodás után egy Pipo X7S mellett döntöttem, ma meg is érkezett. A winnel kísérletezem és azt igyekszem elérni, hogy a család többi tagja számára fájlkezelésben és médialejátszásban és böngészésben azt az érzést keltse amihez az Androidos mk808-al szoktak. Sztem mindent be fogok tudni lőni, de egy dologban elakadtam:
Mele F10-et használtunk eddig is, ehhez vettem egy Pro változatot. A windows egyszerű egérnek érzékeli, aminek hatására úgy is működik egy egér. Ez viszont azt jelenti, hogy az eddig megszokott benyomom a gombot és a fel le mozgással görgetnék (böngészésnél, fájlkezelésnél, videopozicionáláskor) akkor a sztender windowsos esemény történik és nem gördül.
A kérdés: van olyan windows beállítás vagy program, amivel az (lég)egér úgy fog működni, mint az android alatti egerek (tehát egy kattintás = egy koppintás, kattintva húzás = koppintva húzás, stb.)?
Nem tudom, hogy érthető-e a kérdésem, de aki használt valaha android alatt egeret, annak világos lehet, hogy mit szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged