- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Az a kérdés, hogy mind a 4 magon emeld-e meg az órajelet, vagy csak az egyiken? Ezt így nehéz megmondani. Hány magot használ a játék? Mind a 4-et? Ha igen, akkor próbáld meg, hogy megemeled mind a 4 mag órajelét és figyeld meg, hogy mennyire melegszik. Nálam a 80°C a kritikus szint: ha egy alkalmazás stabilan efelett tartja az éppen használt masinám CPU-ját, akkor vagy extra hűtést kap a vas, vagy nem futtatom rajta az adott alkalmazást.
-
-
interstate76
addikt
Nem vitatkozni akarok, de az én tapasztalatom is az, hogy a Z8300-as használható hűtésmod nélkül is, és azért ez igen nagy különbség. Utóbbit nem használtam sokáig, csak egy néhány napos próba erejéig, szóval nem kampányolok mellette, de azért egyértelműen jobbnak éreztem a Z3735/6F-nél.
(#4139) Mike88 Az én Wintel W8-asaim youtube fhd videóktól és 5-6 ablakos böngészéstől már 70°C felett voltak, ha kaptak még egy kis terhelést, akkor pedig simán megvolt a 80°C. Szerintem abból erednek az eltérő felhasználói tapasztalatok, hogy a kis kínaiak egyfolytában módosítgatták a cucc gyári hűtését. Én 3-nak csináltam moddolt hűtést (2-t magamnak, 1-et egy topiktársnak - itt az egyik saját), és mindhárom máshogy nézett ki belülről. Viszont az is tény, hogy egyiknek sem ártott meg a plusz hűtés, sőt!
Az egyébként teljesen igaz, hogy maga a vas, azaz a Z3735/6F-es CPU és 2 GB RAM elég a tartalomfogyasztáshoz (sőt, módosított hűtéssel 33 GB-os, fhd .mkv file-okat is meg tudtam nézni rajta anélkül, hogy megfőtt volna a kis kütyü). Itt leírtam, hogy szerintem mire használható kompromisszumok nélkül, és mire kompromisszumokkal.
-
Sándor -P20-
senior tag
Biosz elem kiszedés, resetelés nem változtat semmit.
Nekem sajnos kellett beépítenem reset jumpert, mert rendszertelenül csonttá fagy a bios indulásakor, és akkor csak a bois reset segít...
Egyébként a bios elem az alsó oldalon van, a burkolat alatt. Nem tudom tettem-e fel képeket...Mod:
Egébként a bios elem eltávolítás nem elegendő a reseteléshez, a panelen az elem csatlakozó tüskéit is rövidre kell zárni jópár másodpercre,
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Lenovo Thinkcentre M715q Mini PC /Ryzen 3 2200GE/Vega 8/8GB RAM/256GB M.2.
- GAMER Alap! i7-14700K / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / B760 / 1000w Gold! BeszámítOK
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest