Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
válasz
badabum
üzenetére
Szia!
Össze szedtem minden bátorságom és szétszedtem.
Nem pont olyan, de van elem. Nem lehetett lehúzni semmit, elemet sem lehetett kivenni, de sikerült megszakítani az áramkört azzal, hogy kicsit megemeltem az elemet.
SIKER!!
Működik!
Nagyon köszönöm a tippet!
Kérdés: ez milyen gyakran fordulhat elő? Azért nincs kedvem gyakran szétszedni, ráadásul a műanyag fülekből most is pattant le.Szóval, remélem nem kell sűrűn szerelőt játszanom, mert nem vagyok egy PC doki.
Még egyszer köszönöm.
Egyébként tapasztalat van másnak ezzel a kütyüvel?(én még most vettem pár hete - elég rosszul indult a kapcsolat
)
Én csak online sorozatokra, böngészésre, és letöltésre használnám. Ami kicsit zavar, hogy a venti szerintem hangos, de egyébként tetszik.
üdv: -
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Működik!

)