Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
válasz
badabum #3911 üzenetére
Szia!
Össze szedtem minden bátorságom és szétszedtem.
Nem pont olyan, de van elem. Nem lehetett lehúzni semmit, elemet sem lehetett kivenni, de sikerült megszakítani az áramkört azzal, hogy kicsit megemeltem az elemet.
SIKER!!Működik!
Nagyon köszönöm a tippet!
Kérdés: ez milyen gyakran fordulhat elő? Azért nincs kedvem gyakran szétszedni, ráadásul a műanyag fülekből most is pattant le.Szóval, remélem nem kell sűrűn szerelőt játszanom, mert nem vagyok egy PC doki.
Még egyszer köszönöm.
Egyébként tapasztalat van másnak ezzel a kütyüvel?(én még most vettem pár hete - elég rosszul indult a kapcsolat)
Én csak online sorozatokra, böngészésre, és letöltésre használnám. Ami kicsit zavar, hogy a venti szerintem hangos, de egyébként tetszik.
üdv: -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest