- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Tévedsz, nekünk nem onnan jön
Pipo gyárból jön egyenesen.
Akkor hogy is van ez?
Úgy, hogy az itthoni, és a kelet európai piac kicsi.
Tehát én aki hetente 30db-ot rendelek 3 országra, nem kapok akkora kedvezményt, mint aki 2000db-ot lerendel.
Mint minden üzlet, mi is a tudatos üzletek közé tartozunk, de így is vásárolunk.
Ez azt jelenti, hogy ha a kutyám oda pottyant az utca közepére, akkor is összeszedem ha nem látta senki...
Ezzel azt akartam csak írni, hogy azon boltok közé tartozunk, akik nem csak a vámot, áfát, de még az artisjustot is megfizetjük arra amire szükséges.
Hogy bosszantó-e egy 18000Ft-os telefonra kifizetni 3800Ft artisjustot?
Igen az.
De ez nem az üzlet hibája... -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #1897 üzenetére
Itthon nem lesz..
Legalább is mi biztos nem fogjuk forgalmazni.
A nagy házba építettnél is hő problémák vannak, a Meegopadnál erről inkább jobb nem is beszélni. -
Lifeforce
őstag
Rendeltem kérésre pár darabot, tehát fogok én is tartani.
Kiindulva interstate76 hozzászólásaiból, nem mertem belőlük rendelni, de nálunk belső használatra tökéletesen bevált.
Linuxxal meg mint az álom, tehát ár/érték arányban szerintem kitűnő készülék még akkor is ha valaki többet akar kicsikarni belőle. -
Lifeforce
őstag
Még nem próbáltam.
Eleve sok problémát találtam installálás közben, kezdve a 32bites uefi mentességgel
Így aztán a választásom egy debian netinstallra esett, amit aztán uefiztem, majd felinstalltam.
De hogy ne legyen ennyire egyszerű a dolog, először egy xubuntu liveból ki kell menteni a drivereket, különben ugrott a hálókártya konfigurálása...
Ezzel a pendriveval szépen felment minden, és működött.
Mivel melóhelyes gép, így le lett robbantva a Kodi, és egy folyamatos futású, teljes képernyős firefoxban fut egy flashes oldal
A készülék még csak nem is kézmeleg, és zárt szekrénybe van zárva.
Mindjárt nézek egy üzemi időt...: (5 perccel később)
13:37:07 up 28 days, 57 min, 2 users, load average: 1,35, 1,01, 0,91 -
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #1870 üzenetére
Nem tudom mennyire figyelted, de kíváncsi vagyok mi okozza a következőt:
Én linuxxal használom a wintelt, és fele annyira sem melegszik.
Szaggatás mentesen végig ment egy 18gb-os fullhd film.
Na ezért nem használok rajta windowst
Te tesztelt openelec-el? -
Lifeforce
őstag
válasz
Daffchy #1790 üzenetére
Komplett multimédia rendszer saját kodekekkel és hardveres dekóderekkel, eszméletlen mennyiségű beállítással, és lehetőséggel.
Teszi mind ezt úgy, hogy könnyen kezelhető és átlátható.
Nem lehet leírni mit tud, mert sok sok oldalt tele lehetne írni.
Összes hálózati meghajtó protokoll ismerete, kezelése, csatolása.
Plugineknek köszönhetően pedig lehetőségek tárháza van.
Pl: Neten nézem vele a kedvenc sorozatomat, a feliratot pedig szintén netről, máshonnan alá teszi.
Rendelkezik pwr funkciókkal, rádió funkciókkal, youtube plugin ami most éppen haldoklik (majd javítják), de torrentről streamelhetsz oktató filmet is...stb
-
Lifeforce
őstag
válasz
envagyok #1749 üzenetére
Értem én, hogy sokan árra mentek, de miért kell anonim szarokat venni?
Itt az eredménye.
Vannak ennél jóval ismertebb drága és olcsó eszközök.
Nem ismerem a készülékedet, fel kell túrni a googlet, vagy szét kell kapni, hogy milyen pcb van benne.
Hátha koppintott valamelyik ismertebb készülékről. -
Lifeforce
őstag
válasz
tibcsi0407 #1748 üzenetére
Pontosan így van.
-
Lifeforce
őstag
Értette miután leírtad
Sokan szeretik ezt az eszközt, mert a gyártó igen rendesen supportálja az eszközt.
Szóval ha valakinek x64-es rendszer kellene, azt is simán lehet telepíteni egy bios cserével.
Egyébként licenszelési probléma miatt nincs hang 64bit alatt, sajnos annyira nem vágom az angolt, de jó hosszan leírják a probléma lényegét.
Dolgoznak valami megoldáson.
Én munkagépnek használom (melóhelyen) linuxxal, nincs szükségem hangra, így x64-es rendszert húztam fel.
Ami szép, hogy linux alatt fele annyira sem melegszik mint win alatt, ami ugye nem csoda, mert szinte fele annyira sem eszi meg a rendszert mint a win. -
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #1741 üzenetére
Van rá 64bites UEFI, csak akkor nem lesz hang sajna.
-
Lifeforce
őstag
válasz
kukszi1 #1660 üzenetére
Az egyik wintel is így lett tégla nálam.
Az okát én sem értem.
Furcsa, hiszen a biost el kellene érni, a shellről nem is beszélek.
Értetlenül álltam én is előtte, miután utána olvastam, hogy mit nem szabadott volna.
Most szenvedek, mert elvileg az insyde helyreállítható, de nekem még nem sikerült. -
Lifeforce
őstag
Sajnos ahogyan írják, a 64bites biossal nincs hang.
Mondjuk nekem nincs rá szükségem, de aki ilyen kütyüt venne, ne tegye fel az x64 biost.
Viszont tetszik a gyártó hozzáállása, hogy megfelelő supportot nyújt a készülékéhez. -
Lifeforce
őstag
No, Wintel is tesztelve 64bites biossal és linuxxal, nagyon jó!
A hangot még nem teszteltem, de majd holnap. -
Lifeforce
őstag
Ha megterheled természetesen kell.
Mert linux van rajta, attól még a proci ugyan úgy melegszik.x86 lévén bármit és bárhonnan bebootolhatsz,
Nem csináltam iso-t az enyémből, debian netinstallal installáltam.
Kicsit hackolni kell, hogy a kodit be tudd fűzni, mert debian alá nagyon lassan fejlesztik.
Viszont az ubuntuval egy állatfaj, így egy kis repository bütykölés, és már megy is
Nekem a kodi bootol, mert media lejátszónak használjuk csak, illetve torrent szerver, smb, és kész.
Szeretem, megy mint az álom. (Mele F10 pro-val használom) -
Lifeforce
őstag
Valaki tudna nekem segíteni?
Pipo x7s kérdés.
Ma kaptam egy levelet, de én teljesen lerobbantottam, linux van rajta, így nem tudom mi lehet nála a probléma:Az eszköz rendeltetésszerű használata mellett az elmúlt egy hétben a bootolásnál probléma lépett fel.
Normál esetben bekapcsolás után megjelenik egy OS választó menü, android vagy win8.1
egy ideje viszont a bekapcsolást követően a pipo felirat mellett egy hibaüzenet jelenik meg : " can find root"
az OS választó nem jelenik meg és semmi sem történik.
(android rendszert egyszer próbáltam még vásárlás után azóta sem, csak a win8.1et használtam)
Biosban próbáltam orvosolni a dolgot, annyira jutottam hogy hiába változtatom meg a bootolási sorrendet Win8.1, UEFI, UEFI OS
továbbra is a fenti hibaüzenet jelenik meg.
Windowst indítani jelenleg csak a következő módszerrel tudok:
Bios --> boot override, --> win 8.1, ilyenkor automatikusan újraindul és kapásból tölti a win8,1et
Mi lehet a fenti probléma oka és esetleges megoldása.
Köszönöm aki segít. -
Lifeforce
őstag
Így van, erre valók.
Erre, és ebben a kategóriában bármire, teljesen mindegy, hogy bay vagy cherry trail,vagy bármelyik atom vagy AMD.
Egyébként ebben a kategóriában még mindig az ARM-ot látom kiemelkedőnek, és egy jó darabig így is lesz.
Sajnos ami az ARM-nak határt szab az a nyílt forráskód hiánya. -
Lifeforce
őstag
Nem támadtam, elnézésedet ha így jött le.
Azért kaptam fel a fejemet, mert ezzel a mondandóddal, feleslegesen hitegeted, vagy adsz reményt olyasvalamire, ami ebben a kategóriában nem létezik.
Ezek az eszközök nem arra valók mint amire "mi szeretnénk használni",és egy jó darabig nem is lesznek azok, legyen rajta windows/linux vagy android. -
Lifeforce
őstag
De igen, értettem.
Erre írtam ezt: "GeForce GTX 880M SLI lesz benne?"
Igen, igazad van, a CS:GO 20 FPS helyett 22-vel fog futni.
89 fok helyett, pedig csak 87 lesz.
Noh akkor gyorsan lecserélem az asztali PC-met.
Bocsánat az iróniáért, de te vagy az aki azt hiszi, hogy ezekből az integrált "vackokból" valaha HTPC.
Neeeem.
Ez arra szolgál, hogy a Nagymamámnak ne kelljen gépet összerakni, csak azért, hogy netezhessen.
Vagy irodába még jó szolgálatot tehet, vagy esetleg olyan elvetemülteknek mint én is vagyok, aki csinál belőle egy Médiaboxot. -
Lifeforce
őstag
És mit fognak tudni?
GeForce GTX 880M SLI lesz benne?
Jó poén, de érted mire akarok kilukadni?!
Pillanatnyilag is teljesen mindegy, hogy wintel, Pipo, Zotac nano.
Nyilván mindegyiknek van valami problémája, ám a felhasználási terület nem változik.
Sosem lesz egyik sem gamer gép, és még csak nem is lesz fejleszthető egy-egy elszállt típust leszámítva.
Vagy neked nem mindegy, hogy 12cm vagy 11,1cm a stick/ház mérete?
Szerintem teljesen mindegy.
Nagyon hasonlóan fog melegedni, és a teljesítményben/fogyasztásban sem lesz eget rengetően különbség.
Én most üzemelek be 3db wintelt a céghez, semmi baja nincs, ugyan úgy megy mint otthon a Pipom vagy a Zotac nanom.
Néha úgy csináltok, mint ha atyuristenmilyenübergépleszmajdmost.
Nem lesz szinte semmi különbség leszámítva olyan apró dolgokat, amik nem érintik a felhasználási területet. -
-
Lifeforce
őstag
válasz
atillaahun #1509 üzenetére
Miért nem teszel rá akkor linuxot?
Ha kipróbálod meg fogsz lepődni, ég és föld.
Csak ments le mindent, de legalább is a cd kulcsot. -
Lifeforce
őstag
válasz
zoltan6 #1491 üzenetére
Tedd hozzá, hogy windows 8 alatt.
Nekem mindkettő van.
A hűtésmodon kívűl nincs nagy különbség ha linux megy rá.
Én csak Kodi (hálózati lejátszás is neten keresztül), kis net (browser), torrent, dlna, samba...
Ezekre teljesen tökéletes mindkettő, és mint már írtam én nem tapasztalok nagy különbséget.
Játékra az asztali PC-met használom
Szeretnék majd a Pipora egy "egyedi" oprendszert, szétszedett win 8.1-et ami 600mb körüli
Már tesztelgetem, de van pár hiba még benne, és időm meg kevés vele foglalkozni.
Viszont az is gyors, ha nem is olyan gyors mint a linuxom -
-
Lifeforce
őstag
válasz
zoltan6 #1363 üzenetére
Neked mi van rajta?
Én forgattam rá inuxot, nagyon meg vagyok elégedve vele.
2 dolog ami bosszant benne, hogy hiába állítom be az USB supportnál, hogy kikapcsolt állapotban ne hagyja rajta az áramot, nem kapcsolja le a külső merevlemezeimet.
A másik dolog az én bénaságom, szenvedek a lirc beállításaival -
Lifeforce
őstag
Srácok, miket műveltek itt.
Köszönöm a védelmet az áramos bolt nevében, de semmi szükség rá.
Igen, ez a készülék csak egyedi hűtéssel használható, kivételt képez ha valaki irodai gépnek/gépeknek szánja.
Nekem is van, én is modolt hűtéssel használom, és így teljesen tökéletes.
Majd csinálok róla képet, de most nem otthon vagyok.
Én egy öreg amd hűtését használtam fel hozzá.
Megvártam a 3 napot (csereidőt), majd nyugodt szívvel kivágtam a dobozt, mert nem lesz már baja.
Ha valaki nem ennyire merész, akkor olyan hűtést tervezzen, amit vissza lehet állítani gyári állapotra.
Az én hűtőmet bemetszettem egy magasságban a doboz széleivel, kilógatva a dobozból, a szélein keresztül szorítja a processzorhoz a hűtést a ház.
Visszakanyarodva a lényeghez, én a következő mondaton akadtam ki:
"Magyar forgalmazótól ne vásároljon senki, mert ha modolod a hűtést, garancia vesztéssel jár"
Ez azt engedi feltételezni, hogy a nálunk vásárolt készülék szar, a Kínából rendeltet nem kell modolni, mert nem melegszik.
Vagy náluk nem úszik a gari ha kivágod a dobozt?
De péntek este van, és az illető csak rosszul fogalmazott, ki is javította a fogalmazását.
Szóval ennyi, én modolt hűtéssel, teljesen elégedett vagyok a készülékkel, és nem lassul be.
De ki van vágva a háza, így 63 fok alatt marad a proci, órákon keresztüli 100%-os használat során is.
Nyáron lehet ez is kevés lesz, és kell rá egy régi vga hűtő, de az a jövő zenéje. -
Lifeforce
őstag
Nem nincs, természetesen ha valaki visszaállítja a gyári állapotot akkor nincs gond.
De így meg nincs miért elromlania, ha csak nem gyári hibás.
Ha a BIOS-t vágja agyon valaki az is gáz, mert simán kiolvssák, hogy mi lett rátöltve.
Mi is ezt csináljuk az androidos kütyüknél, ha megölik a bootloadert. -
Lifeforce
őstag
Igazuk van, egyszerűen csak bosszantó, hogy megkapod, és nem tudod addig használni, amíg nem kapsz ilyen átalakítót.
Nézheted kívülről a dobozkát...
Csak halkan megjegyzem, ma kaptam sokkal durvábbat is ugyan ezért a kütyüért...
Na nem az átalakító miatt, hanem mert milyen sz@rt hoztunk kintről, milyen jelszót meg felhasználónevet kér...
Szerencsére sikerült megértetni, hogy a felhasználó létrehozásához be kell jelentkezni a microsoft fiókba.... -
Lifeforce
őstag
Itt vagyok, már kaptam emiatt telefont.
Az egyik eu a másik uk csatlakozósok, sorry érte.
Nincs ezzel semmi baj, forward e-mail, leír, és már is küldenek hozzá átalakítót ingyen és bérmentve.
Sajnos előfordul, ezért tartunk ilyen átalakítót egy rakattal.
Mivel fóliázott, ezért csak az enyémet néztem meg, az eu plugos volt, így nem kezdtem el kibontogatni.
Viszont délutánra ki kellett bontsuk őket ezért. -
Lifeforce
őstag
Raktáron a Pipo...
-
Lifeforce
őstag
-
Lifeforce
őstag
Igen, decemberi előrendeléssel itthon is 30ba belefért volna.
De ez csak volna, mivel azóta nem kicsit felment az ára a készüléknek, vagy 70%al, a dollár pedig 20%-al.
Elmélkedhetünk arrol mi volt, de mot most van.
ITX-et meg hagyjuk már, mert ekkorában, ilyen tudással, ilyen kinézettel, legális winnel, sehol nem raksz össze semmilyen itx-et -
Lifeforce
őstag
Nem a recovery partíciót törölted le, hanem az efit.
Majd ráugrom, hogy hogyan lehet dualbootot csinálni, de még az is lehet, hogy ha ki tudom menteni az androidos biost linux alatt, akkor meghackolom.
Csak annyi van, hogy az ntfs drivert kiszedték az efiből, ezért nem tudsz windowst telepíteni.
Haha... ám linux alatt megy a vmware, és ha rá tudom tenni a win8-at, és ki lehet menteni alóla a biost, akkor a két biosból lehet csinálni egy olyan biost az androidosra, amivel minden felmegy.
Poénos lenne, mert minix nem tudna eladni több winest, mert mindenki az androidost venné a távkapcsoló és az ára miatt -
Lifeforce
őstag
Juhij...
Android alatt szét izzadt a kütyü, melegedett mint a fene.
Viszont linux alatt hideg a kezemnek, miközben "gyötröm" a fullhd filmmel.
Gondolom írnom sem kell, hogy mint egy álom úgy megy, még hálózaton keresztül is! (Minix neo z64a)
Nah most már nem nyugszom míg tökéletes nem lesz! -
-
Lifeforce
őstag
Vannak akiknek nem kell windows.
Pillanatnyilag a linuxom a kodival együtt 240mb!
Gyors mint állat, és stabil mint a dög a debiannak köszönhetően.
Igaz sokat kell konfigolni ha jót akarok, de a megosztás stabil, (windowsról nem mondható el).
ssh, és ezer olyan alkalmazás áll a rendelkezésemre, ami nem hardverigényes, mert parancssoros...
Ez nem fagy ki, nem lagol, teszi a dolgát... -
Lifeforce
őstag
Én használnám, de szenvedek vele.
Az efi miatt csak efis usb-bootol, így a kodibuntu kilőve, pedig jó dolog lenne.
Openelec tökéletesen megy, fullhd tökéletes, hálózati lejátszás tökéletes, ám most jön a bibi...
Nem tudok ir-t telepíteni, és wifi sincs.
Így marad a saját magamnak készítés, ami nen lenne probléma, ha linux guru lennék, de nem vagyok.
Tehát hosszadalmas telepítgetések és tanulás árán, lesz egy olyan lejátszóm, amire vágytam. -
Lifeforce
őstag
Érdekesség képen:
Az androidos bios annyiban különbözik, hogy az efivel csak fat32 USB-ről bóótol, a windowsos bom pedig csak NTFS.
Legalább is ez a jelenség.
A winesről csináltam egy bios mentést, most éppen a linuxosról szeretnék, de kernel forgatás kell hozzá, most megpróbálom máshogy megoldani. -
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #524 üzenetére
Ez pontosan így van.
De sokaknak nincs laptopja, vagy van laptopja de nincs gépe, vagy van mindegyik de x86-os linuxos custom playert szeretne (utobbi én lennék, aki nem izzasztana a TV tetején egy i3-ast), de irodákba, eladópultokba is fenomenális ötlet.
Én is sajnálom, hogy nem 4gb ram van benne, de szerintem karácsonyra bővelkedünk majd ilyen kütyükben, és abban is biztos leszek, hogy lesz "fejleszthető".
93$ valóban nagyon jó ár, ám ez csak makker kérdése, mert ha vám megbontja, akkor szívás. -
Lifeforce
őstag
Egyvalamit elfelejtetek.
Az általatok leírt HTPC-nek vajon milyen a hw gyorsítása, és mekkora a fogyasztása?
Mert kezd elkanyarodni a téma.
Kiindultok egy olyan eszközből (Minix z64w), ami a legdrágább miniPC, ami tartalmaz valós windows liszenszt, mennyibe kerül, és ezért már összeraksz egy HTPC-t.
Ám számolj egy kicsit....
MiniPC VS HTPCKis méret VS 2x akkora
Távkapcsoló VS Vegyél hozzá
Windows liszensz VS vegyél hozzá
Max. 5V 12W VS Min. 12V 25W
Megfelelő videógyosítás VS nem tenném rá a nyakam, hogy jól játsza le a FullHD-t
Nem melegszik VS melegszik
Nem bővíthető VS BővíthetőHa ennek a tudatában számolgatsz, és hozzá számolod a távirányítót meg a windows liszenszt, az elfogyasztott energiát, már 100felett jársz, és a +2gb ot leszámítva, úgy vélem semmivel nem kapsz többet.
Sőt, az általatok említett hardver videó gyorsítását nem ismerem, de gyanítom, hogy gyengébb lesz a miniPChez képest.
Szóval aki a jobb oldalira vágyik, az erre parancsoljon tovább fáradni, aki pedig a bal oldali eszközzel szeretne inkább élni, azok pedig maradjanak, és próbáljunk a témával kapcsolatosan segíteni egymásnak.
Esetleg ötlete valakinek, hogy a biost mivel lehet lementeni? -
Lifeforce
őstag
-
Lifeforce
őstag
Márciustól az a törvény, hogy 2 milla felett, állambácsi stockolja a szállítási pénz bizonyos %-át 3 hónap + 40 napig.
Mi még csak csak elleszünk, maximum hetente indítok új szállítmányt, de a nagyobbakkal mi lesz akik kint gyártatnak komolyabb mennyiségben...
És ez érinti az országon belüli szállítást is.
Azt érik el vele, hogy kamion helyett 5 kisteher fog szaladgálni, és heten 1 alkalom helyett minden nap -
Lifeforce
őstag
válasz
Milka 78 #475 üzenetére
Az nem a miniPC ára, hanem a windows liszenszé.
Ha megnézed az androidos verziót, az jóval olcsóbb.
És a 40 az a pipo, ez pedig minix, távirányítóval.
Amikor ez a mizéria elindult, még 245 volt a $, ez pedig már 271,1$-on jött, de erről sem a készülék gyártója tehet, ahogy arról sem, hogy a szállítási költség 70%-át megadóztatják...
És ez még csak a kezdet, hogy mi lesz márciustól az új törvény miatt, na az szép lesz... -
Lifeforce
őstag
Pontosan, user error...
Szeretném ha csak ez a gép drivereit tartalmazza, magyarán szeretnék egy tisztán erre a gépre épülő, gyors operációs rendszert.
Csak annyi grafikai felülettel, hogy XBMC fusson, az is automatikusan töltődjön az ablakkezelővel.
OpenElec jó cucc, de nagyon alap, és én szeretek tanulni
És ha tetszik akkor le is mentem, hogy ha megölném ne kelljen újra konfigurálni -
Lifeforce
őstag
Csak annyit, hogy tiszta UEFIvel rendelkező gépre még nem installáltam, így nem tudtam mire kell figyelnem.
Fogtam, legyúrtam az egész androidot, és bárhogy installáltam, az efi scriptet kereste (startup.nsh)
Az Istenért nem tudtam bele életet lehelni.
Szóval most működik szépen, ám jön a neheze... net install kernelforgatással, mind ez a legújabb kernellel, reménykedve, hogy tartalmazza az RTL8723BS drivert.
Nem vagyok linux guru, de egyszer ezt is meg kell tanulni -
Lifeforce
őstag
Eeeeezzz naggggyon zsííír
Megy a linuxom rajta.
Nah...
Szóval az Androidos verzió ugyan az mint a wines.
Az uefire sajnos figyelni kell, tehát tiszta telepítésnél a következő a helyzet:
1., 200Mb-os FAT32-es UEFI partíció, boottal együtt
2., Rendszer partíció
3., minden egyéb partíció.Ha wint robbantasz, ne felejtsd el lementeni a kulcsot (licenszt)
-
Lifeforce
őstag
Gyűlölöm az uefit...
Laptopokon is jót szoktam szívni vele.
Szóval még szenvedek -
Lifeforce
őstag
Simán bootolt linuxxal USB-n, fel is telepedett, de az uefi szórakozik bootolásnál.
Ma már nincs energiám foglalkozni vele, majd holnap -
Lifeforce
őstag
Én ma kapom kézhez a Minix Neo Z64-et.
És nem próbálok semmit windows alatt, szóval ha valaki linuxon szeretne valamit, azt szívesen letesztelem -
Lifeforce
őstag
Sajnos nem csak a kereslet nagy rá.
Mint írtam, legyártottak 2000db tesztpéldányt, azt szórták ki.
De úgy néz ki, hogy valami anyaghasználat gond volt vele, így a végleges csak kínai új év után gyártódik.
Tehát ha a tiedet nem küldték még el a valóságban, akkor gyanítom, hogy március vége lesz mire ide ér.
És ezzel nem csak te vagy egyedül, hanem mi is.... -
Lifeforce
őstag
Most jött a vám kérelem hehe...
Szóval én is hamarosan köztetek állok.
Én magamnak egy Minixet rendeltem androiddal, mert nem tartottam érdemesnek kifizetni a windows licencet, amikor úgy is legyúrom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest