- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Azt hiszem akkor más a "gond", valszeg nálad is, ahogy nálam is, leállítja a windows a HDD-t, azzal a különbséggel, hogy míg nálam ekkor is látható az indítópultban, nálad olyan, mintha lecsatlakoztatnád az eszközt, nyilván más az elektronika, de csak tippelek. Engem is érdekel a téma egy ideje, mert ez a sok indítás, leállítás biztos, hogy nem tesz jót a winyónak, nem is kikapcsolni szeretném, hanem beállítani, hogy amennyiben nem használja a winyót pl. 10 perc után álljon le, ne 1 perc után. Ha nálad is ez okozza ezt a jelenséget, akkor viszont neked ezt teljesen ki kéne kapcsolnod. Időm vagy inkább kedvem nem volt eddig ezzel foglalkozni, most, hogy írtál erről, rákerestem s ezt találtam: [link] A leírásban lévő method 2-nél található frissítési packot töltöm le éppen, hátha megoldja ezt a problémát. Egy teljes frissítés valszeg javította volna ezt, de nem pazarolom a helyet. Érdekes mondjuk a dolog, mert elvileg áprilisi javítás, ami meg most fent van, az novemberi kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest