- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Srácok, miket műveltek itt.
Köszönöm a védelmet az áramos bolt nevében, de semmi szükség rá.
Igen, ez a készülék csak egyedi hűtéssel használható, kivételt képez ha valaki irodai gépnek/gépeknek szánja.
Nekem is van, én is modolt hűtéssel használom, és így teljesen tökéletes.
Majd csinálok róla képet, de most nem otthon vagyok.
Én egy öreg amd hűtését használtam fel hozzá.
Megvártam a 3 napot (csereidőt), majd nyugodt szívvel kivágtam a dobozt, mert nem lesz már baja.
Ha valaki nem ennyire merész, akkor olyan hűtést tervezzen, amit vissza lehet állítani gyári állapotra.
Az én hűtőmet bemetszettem egy magasságban a doboz széleivel, kilógatva a dobozból, a szélein keresztül szorítja a processzorhoz a hűtést a ház.
Visszakanyarodva a lényeghez, én a következő mondaton akadtam ki:
"Magyar forgalmazótól ne vásároljon senki, mert ha modolod a hűtést, garancia vesztéssel jár"
Ez azt engedi feltételezni, hogy a nálunk vásárolt készülék szar, a Kínából rendeltet nem kell modolni, mert nem melegszik.
Vagy náluk nem úszik a gari ha kivágod a dobozt?
De péntek este van, és az illető csak rosszul fogalmazott, ki is javította a fogalmazását.
Szóval ennyi, én modolt hűtéssel, teljesen elégedett vagyok a készülékkel, és nem lassul be.
De ki van vágva a háza, így 63 fok alatt marad a proci, órákon keresztüli 100%-os használat során is.
Nyáron lehet ez is kevés lesz, és kell rá egy régi vga hűtő, de az a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest