Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

Srácok, miket műveltek itt. :D :C
    Köszönöm a védelmet az áramos bolt nevében, de semmi szükség rá.
    Igen, ez a készülék csak egyedi hűtéssel használható, kivételt képez ha valaki irodai gépnek/gépeknek szánja.
    Nekem is van, én is modolt hűtéssel használom, és így teljesen tökéletes.
    Majd csinálok róla képet, de most nem otthon vagyok.
    Én egy öreg amd hűtését használtam fel hozzá.
    Megvártam a 3 napot (csereidőt), majd nyugodt szívvel kivágtam a dobozt, mert nem lesz már baja.
    Ha valaki nem ennyire merész, akkor olyan hűtést tervezzen, amit vissza lehet állítani gyári állapotra.
    Az én hűtőmet bemetszettem egy magasságban a doboz széleivel, kilógatva a dobozból, a szélein keresztül szorítja a processzorhoz a hűtést a ház.
    Visszakanyarodva a lényeghez, én a következő mondaton akadtam ki:
    "Magyar forgalmazótól ne vásároljon senki, mert ha modolod a hűtést, garancia vesztéssel jár"
    Ez azt engedi feltételezni, hogy a nálunk vásárolt készülék szar, a Kínából rendeltet nem kell modolni, mert nem melegszik.
    Vagy náluk nem úszik a gari ha kivágod a dobozt?
    De péntek este van, és az illető csak rosszul fogalmazott, ki is javította a fogalmazását.
    Szóval ennyi, én modolt hűtéssel, teljesen elégedett vagyok a készülékkel, és nem lassul be.
    De ki van vágva a háza, így 63 fok alatt marad a proci, órákon keresztüli 100%-os használat során is.
    Nyáron lehet ez is kevés lesz, és kell rá egy régi vga hűtő, de az a jövő zenéje.

Új hozzászólás Aktív témák