- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Locus Map (Free és Pro)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala79
csendes tag
válasz
linuxforum #4070 üzenetére
Nekem mindíg el kell indítani a Throttlestop programot, sajnos a bios korlátozott, de ennyi kompromisszumot megér szerintem. Az is lehet csak beállítás kérdése a programban, bár én nem is néztem még ezt a lehetőséget benne. Igazából egyszerű dolgokhoz elég a gyári beállítás is, csak komolyabb dolgok esetében fogod szerintem használni. Viszont fontos, hogy a hűtést meg kell oldani rajta, nehogy megfőzd ezzel a provrammal a kicsikét. Filmet néztem már én is rajta, de nekem nincs tapasztalatom a CEC funkciójával sajnos. Többnyire TV okosításra használom, ugyan a TV is tudja az internetet használni, de klasszisokkal gyorsabb így. Valamint mobilis kis mini pc, ezért is vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Path of Exile (ARPG)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- KOMPLETT ASZTALI PC RTX 2080 TI 11GB RYZEN 9 3900X 64GB RAM
- Mac Mini M2 8GB + 27" 4K LG Monitor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest