- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala79
csendes tag
válasz
linuxforum #4070 üzenetére
Nekem mindíg el kell indítani a Throttlestop programot, sajnos a bios korlátozott, de ennyi kompromisszumot megér szerintem. Az is lehet csak beállítás kérdése a programban, bár én nem is néztem még ezt a lehetőséget benne. Igazából egyszerű dolgokhoz elég a gyári beállítás is, csak komolyabb dolgok esetében fogod szerintem használni. Viszont fontos, hogy a hűtést meg kell oldani rajta, nehogy megfőzd ezzel a provrammal a kicsikét. Filmet néztem már én is rajta, de nekem nincs tapasztalatom a CEC funkciójával sajnos. Többnyire TV okosításra használom, ugyan a TV is tudja az internetet használni, de klasszisokkal gyorsabb így. Valamint mobilis kis mini pc, ezért is vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- AMD-A10 számítógép
- 3 gen i7 es Hp Elite 8300 CMT pc 3770/12 gb DDR3
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest