Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Pont azt mondom, hogy a szilikon nem ér hozzá... Erre gondoltam... Nem úgy gondoltam a hozzányomást hogy egy satuval fogom össze
Hanem pl. a tetőhöz rögzített fémlap alá tennék pl. papírlapot, hogy lejjebb lógjon, és az alaplap rögzítésekor jobban rászoruljon... De elsődlegesen majd kipróbálom ezt a megoldást, csak attól félek ha nekem nem jön be akkor nem tudom a fémlapot eredeti állapotra visszaállítani mert nem tudom a ragasztót leszedni róla.Egyébként azt sem értem hogyan lehet rosszabb a hűtés úgy, hogy kivágtam, és raktam rá bordát? Rosszabb semmiképpen nem lehetne, nem?
A fémlapra ragasztott borda, és a processzor felett lévő vékony fémlap közé raktál valamit? Szilikonpaszta vagy hasonló? Az a baj hogy lukas, és a hőtől szerintem befolyik...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hanem pl. a tetőhöz rögzített fémlap alá tennék pl. papírlapot, hogy lejjebb lógjon, és az alaplap rögzítésekor jobban rászoruljon... De elsődlegesen majd kipróbálom ezt a megoldást, csak attól félek ha nekem nem jön be akkor nem tudom a fémlapot eredeti állapotra visszaállítani mert nem tudom a ragasztót leszedni róla.