Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Nekem több ponton is más:
- Aptio bios amiben kb a dátum és óra állítható
- szilikon lap a procin és rajta két tüskével feltűzött borda
- az alján nincsen semmi szellőzőlyuk
- nincsen semmi hővezető a borda és a tetőn lévő fém lap között. Így van olyan 2-4 mm rés közöttük és nem is érezni nagyon melegnek a tetejét mikor megyWin8 aktiválva jött de rögtön indulás után riasztott a Defender hogy trojan van egy kms nevű mappában. Most Win10 preview van rajta. Drivercsomagot találtam egy dual bootoshoz onnan szépen felment minden. Ami a frászt hozta rám hogy telepítő közölte a fájlok másolása és előkészítése után hogy korruptak és kilép. Újraindítás után meg sehogy sem sikerült újra bootolni USB-ről. Itt az ESC-es menü sincsen, csak biosban egy boot override mert még a boot ordert is hiába állítottam. Aztán nagy nehezen összejött és másodjára felment.
Amúgy ha már ennyit beírtam a tapasztalatok:
- pár perc után az idle hőmérséklet 60-65°C
- kicsit terhelve gyorsan eljut 70-75°C köré
- konstans 20-30% terhelésnél 5 percen belül 80+ a hőmérséklet és leszabályoz 500MHz-re
- videolejátszást jól bírja de kizárólag hardveres gyorsítással (MPC-HC + DXVA2 nálam), így nem melegszik túl
- youtube 1080p (html5+h264 erőltetve) nem megy jól sem Firefoxban (itt akadozgat) sem Chrome-ban (itt meg dekódolási anomáliák vannak h264-nél), viszont IE-ben és Spartanban gond és szaggatás nélkül viszi <10% terhelésselÖsszességében videolejátszónak alkalmas jelenlegi formájában esetleg némi böngészésre zenehallgatás mellett. Kicsit intenzívebb használat esetén már túlmelegszik és leszabályoz, ilyenkor pedig erőteljesen lelassul.
Hűtésmod alkatrészek nekem is úton vannak már, valamit majd megpróbálok kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Foxpost az árban !!
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest