- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
"In addition to the GPU update, the ISP and hardware decode capabilities get a bump as well. There is full hardware acceleration for decode of H.263, MPEG4, H.264, H.265 (HEVC), VP8, VP9, MVC, MPEG2, VC1, and JPEG, as well as hardware encode for H.264, H.263, VP8, MVC, and JPEG. This marks the first Intel product to ship with the company's full, fixed-function HEVC decoder, making Atom the company's most advanced media processor, at least for this short moment."
(Anandtech)
-
Zirowe
nagyúr
Nekem a biosban jóval több opció van a tiédnél.
Aktív használat mellett gyári állapotban a doboz teteje forró, a hőmérséklet 80 fok fölött.
Ha berakok fél képernyőre egy 720p videót hálózati meghajtóról a képernyő másik felén pedig firefox pár lappal, már akadozik, yt 1080p videó szintén, teljesítmény végig maxon, 1.59ghz-n.Viszont szerencsére még egyszer se szabályozott le.
Én elsősorban szülőnek szeretném netezős/szövegszerkesztős gépnek, de ezen még csiszolni kell, mert így nem vmi használható.
-
Zirowe
nagyúr
Akkor nekem még az előző verziós jött meg, szintén dual boot, bár az androidot kukáztam teljesen és frissen raktam rá saját win 8.1 pro-t.
Két szilikon pad, rajta lyukacsos fém lap, azon vastagabb nagy szilikon pad majd a nagy fém darab.Ideiglenesen leszedtem az egészet és raktam rá ramsüniket+nyitottan van, amíg nem jönnek meg a rendes cuccok addig úgyse használom.
A fémdarabot tervezem teljesen kukázni és a tetejét meg oldalt kilyuggatni.Én bekapcsolás után akárhogy terhelem, nem megy 1.59 fölé, még akkor sem, ha alacsonyabb a hőmérséklete.
Nézegettem más biosokat, hogy azzal teszteljem, de nem nagyon találtam.
Van ugye a 64bites meg az, ami rajta volt, csak ezt a kettőt találtam neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest