- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
Aktív témák
-
Mik^
tag
Tegnap megrendeltem egy MSI PT880 NEO-LSR -t. Elnézést a SIS-re szavazóktól, a Linux támogatottság hiányosságai miatt nem SIS-est választottam. Remélem a PT880 -al sem lesz gondom! :)
Mik -
Mik^
tag
Még olyan kérdésem lenne, hogy Linux-os szemmel nézte e valaki a SIS 655 FX, VIA PT880, i848 chipseteket?
Mik -
Mik^
tag
válasz
parandroid #33 üzenetére
Szia!
Az i848-lett volna az inteles választás. Epox-ból találtam, és meglehetősen olcsón. Meglátom a többi cucc árban hogy alakul, ha nagyon olcsót kell vennem, akkor ilyen lesz.
Mik -
Mik^
tag
Sulinetben Giga 8S655FX-L van, így SIS-ből ez a ''választási'' lehetőség van, vagy régebbi chipset.
Mik -
Mik^
tag
echo001, aer, esetleg konkrét chipset típus?
Mik -
Mik^
tag
válasz
barbikenje #2 üzenetére
1 szavazat SIS-re :) Megnézem sex-ben mit lehet ebből kapni.
Köszi!
Mik -
Mik^
tag
Sziasztok!
Celeron procihoz szeretnék valami alaplapot Sulinetben, költségahtékony megoldásként a SIS-re vagy VIA-ra gondoltam. 2 szempont van: megbízhatóság, SATA. Érdemes ilyen lapokban gondolkodni, vagy Intel alá MINDENKÉPPEN Intelt?
Mik
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest