- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
trbvszkij
tag
Azért messze nem kerül 100kba egy külső DAC. Én pl. a Sony Minidisc lejátszómat használtam erre, amíg csak sztereóztam, ami beszerezhető kb. 35kért. Most pedig egy yamaha házimozi erősítőt, ami komoly 25kba került.. Ez persze jó vétel volt, de van a yamahának kifejezetten számítógéphez tervezett dolby digital és dts dekódere, erősítő nélkül, ami persze elbír sztereó jellel is, reális ára 15-20k körül van használtan. Talán TSS-1 a neve. Imho ezerszer jobban megéri egy ilyen, mint egy audigy2, ha zenét is szeretnél hallgatni, nem csak játékra kell.
-
trbvszkij
tag
És mennyire így van. Ne hagyjátok magatokat megvezetni azzal, hogy SS ígyúgy. A digitális-analóg konverziót a realtek 650esek csinálják mindkét lapon, a hangja ennek megfelelően ugyanolyan az nf7snek, mint az nf7nek. Ha jó hangot akartok, a realtekeket ki kell hagyni a buliból, és az optikai kimeneten keresztül külső DAChoz kell kötni.
Mennyit számít, ha elhisszük, hogy jobb:) -
TRitON
aktív tag
NF7-S-en Soundstorm van, ami azért nem egy utolsó hangkártya! Mit mondtál volna a Realtekre? Sikítás és futás vissza a boltba?
Nekem Realtek után felüdülés volt Illést hallgatni a Soundstormmal...nem is beszélve arról, hogy az EQ-ja is sokkal jobb...nekem semmi bajom nincs vele, pedig eléggé vájtfülű vagyok... :B
Aktív témák
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest