Aktív témák
-
törölt tag
Igen, belemegy (vagy csak nekem volt szerencsem:DD).
Egyelöre csak egy Duron 900 van benne, de akarnek venni valami gyorsabbat. A videotol nem vartam tul sokat, de az eredmeny egy kicsit megdöbbentett:
3DMark 2001 SE: 1051 pont
Nem valami sok... Lehet, hogy beszerzek egy olcso, hasznalt Radeon 7500 vagy 8500 kartyat is az uj proci mellett.
A procit sikerult valamennyire tulhajtani, 9x111MHz-en stabilan ment. Mondjuk ezt az alaplapnak kisujjbol kellene tudnia, mivel 166MHz FSB-s procit is lehet bele pakolni. Viszont a 3D resz mar ezt a tulhajtast sem birta, nem indult el sem a 3DMark, sem a Simcity 4 rajta, csak ha visszavettem az FSB-t 100-ra. -
Mag
senior tag
Én is készülök gépet épiteni egy cégnek ,és nézegetve az árakat az ASUS mellett döntöttem mert 14,5 Ft brutto kisker az ára.
AsRock, meg ECS alig olcsobbak.Megéri a ksicsit több kiadás sztem.
Amugy a sima ATX-es házakba minden gond nélkül be lehet épiteni ezeket a micro ATX-es alaplaokat? -
xedos
addikt
Néz körül a www.pcland.hu-n...
Altalaban ezek a lapok hasonlo arban vannak... brutto 11-15
Szerintem olyat keress amiben via KM266 vagy KM400 van.
En most szereztem be egy fullosat:
AGP 8x, 8db USB2,AUDIO,LAN,VGA,FIREWIRE,SATA...
Igaz 19000Ft volt.
ASUS A7V8X-MX+LAN
Albatron KM 400Pro
Asrock K7VM4
MSI KM4M L
EPOX EP-8KMM3i
ECS KM400-M2
ABIT VA10
stb... -
xedos
addikt
Néz körül a www.pcland.hu-n...
Altalaban ezek a lapok hasonlo arban vannak... brutto 11-15
Szerintem olyat keress amiben via KM266 vagy KM400 van.
En most szereztem be egy fullosat:
AGP 8x, 8db USB2,AUDIO,LAN,VGA,FIREWIRE,SATA...
Igaz 19000Ft volt.
ASUS A7V8X-MX+LAN
Albatron KM 400Pro
Asrock K7VM4
MSI KM4M L
EPOX EP-8KMM3i
ECS KM400-M2
ABIT VA10
stb... -
Sixkiller6
őstag
ugyanez a kérdésem. irodába, valszeg duron procihoz kéne lap. legyen rajta lan meg vga. hang, modem nem kell.
tipp? olcsóság nagy előny, természetesen az ár nem menjen a minőség rovására -
Flashy
veterán
ijen kompatibilitasi gond akkor lehet csak ha nagyobb az alaplap mint a haz. a kicsik belemennek a nagyobb hazba, csavarok minden jo helyen szokott lenni. olyan van pl hogy az alaplap nem megy ki bal oldalon (alul) a haz szeleig.
az lehet meg gond ha az alaplap még belefér a házba, de a procihűtő már ütközik valamivel (táppal), vagy legalábbis túl közel van és nem tud megfelelően hűteni. -
xedos
addikt
Általában az összes ház támogatja a micro ATX-es alaplapot...
Nekem ECS K7VMM alaplapom van...
Alaplapi VGA-LAN-AUDIO-USB+modem ja es SDR-DDR Ramot kezel.
Nekem 2400XP-vel megy, amugy elado...
Most varom az ujat: Gigabyte GA-7VM400AMF
Ez tudja a 400/400FSB-t, AGP 8x, USB 2,LAN,VGA,AUDIO
FIREWIRE,SATA kell meg valami? -
béla12
tag
Nézd meg az Asus a7n8x-vm deszkáját. Szerintem elég jó.
-
Cruz
aktív tag
válasz
#53246592 #10 üzenetére
Szia!
Lehet más probléma is.
Nem ismerem a kisebb alaplapkat, de nézd meg hogy a felfogató lyukak ott vannak e az alaplapon, ahol a rendes atx-es ház alaplapi tálcáján, ill hogy az agp/pci slotok oda esnek e a ház hátlapjának a nyílásaihoz ha belecsavarozod az alaplapot.
Ha esetleg ez egy szabvány lenne és nincs ilyen mérteből adódó inkompatibilitási macera, remélem vki kijavít.
Üdv
Cruz -
törölt tag
Ugy nez ki az EPOX 8KMM3i lesz. Ezzel csak az a gond, hogy micro-ATX. Gond ez? Ugy ertem normal ATX hazba be lehet minden gond nelkul rakni?
-
törölt tag
Az ECS K7S7AG-ról van valakinek tapasztalata, véleménye? Az eddig megnézett alaplapok közül ez tünik a legmegfelelöbbnek.
-
VÁMpír
aktív tag
Egy ilyen géphez egy Duron is elég lenne, nem?
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem nem követek el túl nagy szentségtörést :U, de integrált alaplapot (értsd: akár videokártya is lehet rajta) keresek. A legfontosabb a stabilitás, megbízhatóság, de az ár sem elhanyagolható. Söt... Ja igen, a proci mondjuk AMD XP 2400+ körüli lenne. Kimondottan munkához kellene. No games.
Remélem tud valaki segíteni, mert már jó ideje nem követem a témát, utoljára akkor voltam képben, amikor a VIA KT266A újdonság volt...
Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM modulok
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest