- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
törölt tag
Igen, belemegy (vagy csak nekem volt szerencsem:DD).
Egyelöre csak egy Duron 900 van benne, de akarnek venni valami gyorsabbat. A videotol nem vartam tul sokat, de az eredmeny egy kicsit megdöbbentett:
3DMark 2001 SE: 1051 pont
Nem valami sok... Lehet, hogy beszerzek egy olcso, hasznalt Radeon 7500 vagy 8500 kartyat is az uj proci mellett.
A procit sikerult valamennyire tulhajtani, 9x111MHz-en stabilan ment. Mondjuk ezt az alaplapnak kisujjbol kellene tudnia, mivel 166MHz FSB-s procit is lehet bele pakolni. Viszont a 3D resz mar ezt a tulhajtast sem birta, nem indult el sem a 3DMark, sem a Simcity 4 rajta, csak ha visszavettem az FSB-t 100-ra. -
törölt tag
Ugy nez ki az EPOX 8KMM3i lesz. Ezzel csak az a gond, hogy micro-ATX. Gond ez? Ugy ertem normal ATX hazba be lehet minden gond nelkul rakni?
-
törölt tag
Az ECS K7S7AG-ról van valakinek tapasztalata, véleménye? Az eddig megnézett alaplapok közül ez tünik a legmegfelelöbbnek.
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem nem követek el túl nagy szentségtörést :U, de integrált alaplapot (értsd: akár videokártya is lehet rajta) keresek. A legfontosabb a stabilitás, megbízhatóság, de az ár sem elhanyagolható. Söt... Ja igen, a proci mondjuk AMD XP 2400+ körüli lenne. Kimondottan munkához kellene. No games.
Remélem tud valaki segíteni, mert már jó ideje nem követem a témát, utoljára akkor voltam képben, amikor a VIA KT266A újdonság volt...
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest