Hirdetés
- iPhone topik
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
törölt tag
Igen, belemegy (vagy csak nekem volt szerencsem:DD).
Egyelöre csak egy Duron 900 van benne, de akarnek venni valami gyorsabbat. A videotol nem vartam tul sokat, de az eredmeny egy kicsit megdöbbentett:
3DMark 2001 SE: 1051 pont
Nem valami sok... Lehet, hogy beszerzek egy olcso, hasznalt Radeon 7500 vagy 8500 kartyat is az uj proci mellett.
A procit sikerult valamennyire tulhajtani, 9x111MHz-en stabilan ment. Mondjuk ezt az alaplapnak kisujjbol kellene tudnia, mivel 166MHz FSB-s procit is lehet bele pakolni. Viszont a 3D resz mar ezt a tulhajtast sem birta, nem indult el sem a 3DMark, sem a Simcity 4 rajta, csak ha visszavettem az FSB-t 100-ra.
Aktív témák
- Cudy routerek
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest