- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
reg1
tag
Hi!
Nekem is egy inno3 kártyám van és ne izgulj én is szívtam vele ilyen hibával!
Valami gyári probléma lehet a rászerelt memokkal és vszinű ez okozza a problémát....lehalábbis én így tudom.............
Nálam ment egy Abit VH-6-os lapban de egy acorpban már nem indult,meg általában csak az INTEL chipes lapokat szerette,tehát nagyon válogatós,legeccerübb ha kipróbálod egy két másik lapban és szerintem menni fog,de ha ez így van akkor gariba vissza kell vinni!
BIOST- felejtsd el nyugodtan,nem sok köze van hozzá!
ÜDV -
szasza_1
senior tag
Nekem Inno GF3Ti200 128MB DDR+TV megy Abit VL6-ban, ugyhogy biztosan nem a 2x-es AGP a probléma. De olyant már hallottam (szerintem ezen a forumon is volt róla szó), hogy a videókártya+a monitor nem ment együt. Különben amikor bekapcsolod a gépet, nekiál betölteni a Windowt, vagy tisztára halott az egész?
-
kgb
tag
sipolast hallasz?
-
tito
csendes tag
szerintem is kellene mennie 2x-esen
ha tudja,márpedig igen,akkor használnia kell a 2xest! -
Brutus
csendes tag
Ha VIA-s alaplapod van akkor a chipkészletett telepitsd újra es az AGP módnál ne a turbo jelöld be hanem a standardot. A Directx-böl pedig a 8.1 verzió telepítése ajánlot.
-
atty
tag
Na de gyerekek!!! Mióta van összefüggés az alaplap és a videókártya AGP sebessége között??? :((( Már úgy értem, hogy ugyan a kártyesz tutdja a 4x-t de a lap csak a 2x-t, attól még rendesen kell működjön a kettő együtt automatikusan 2x-en, szóval más lesz ott a bibi!!!!
-
GalaxGamer
csendes tag
Mekkora tápod? Elég feszültséget kap mindenki?
Esetleg egy bios update segít. Másik gépben próbáltad a kártyát?
Mert lehet ,hogy az a gond ,hogy az a kártya sz*r.Mi csak kettőt küldtünk vissza ,mert sz*r volt.
A BIOS-ban vegyél mindent a leglassabra ,ami a VIDEóKÁrtyát illeti.
Ha ezek sem műkszenek ,akkor SUPPORT LEVÉL AZ ASUSnak vagy az INNO3D-nek. (-=Radeon 8500=-) RULEZ
GAMERS LEAD THE WAY! -
khalox
őstag
Nekem is van hasonló konfigom, mégsem volt vele ilyen probléma, de azért itt egy tipp (lehet nincsen köze hozzá, de hátha):
- ha van ilyen beállítás a BIOS-ban, hogy Init display first AGP/PCI, akkor az legyen AGP.
- ha lehet állítani az AGP sebességét (miért ne lehetne?), próbáld meg direkt egyszeresen.
- video mem cached - OFF, hátha akkor jó lesz?
Ha nem megy, vidd el egy haverhoz és ha ott megszólal vele a monitor, akkor jó a kártya, ha nem, akkor vidd vissza a boltba. -
schenker
tag
tesokam figyi:
az ha jol tudom az S370es illesztesu CPU. Ha maradsz az S370nel csak annyit tudok mondani: ASUS TUS-L2(C) ez ket kulon tipusu alaplap! A tusl2c-t jol ismerem, megbizhato jo alap. Ajanlom. De ASUSba v MSIbe aszondom olyan br 20-25e HUFert kapsz ehhez a sockethez tokeletesen megfelelo alaplapot. Mas kerdes hogy ezek 512MB natur SD (133) es NEM DDR (266-...) ramnal meg is allnak, 4X AGP szerintem a max, FSB pedig ha jol tudom: 100MHz.
De ezt a kiszerelest ilyenre gyartottak. Ha tobbet akarsz: S478at kell venned, de akkor a procit is cserelheted! -
gabranek
senior tag
A proci egy 700-as celeron (nincs felhuzva)
Hat enis attol felek alaplapcsere lesz -
schenker
tag
Nahat en megprobalok...
Szoval azt gondolom hogy bar 2x accelerated speedet is tud meg a kartya de a 4x eset hasznalja. Nem tudom mi lehet a bibi, de az alaplapot lecserelnem. Pontosan nem tudom milyet irjak, mert nem adtal meg mas configot. CPU?
Mindenesetre ASUSt v MSIt javaslok! -
gabranek
senior tag
Hali!
Ma vettem egy uj vga karit (inno3d gf3 ti200 128 mb dd ram), es hiaba teszem be a gepbe nem kapcsolja be a monitort. a kartya 2x, 4x-es agp, az alaplap meg 1x,2x-es.
Tud vki segiteni?
Monitor: lg studioworks 44i, alaplap? asus p2b-f (2002.08-as setuppal)
Elore is thx a tippeket
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte Aorus FV43U 43", 144Hz, 4K, AMD FreeSync Pro monitor
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest