- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
igeeeen, megvan a topic. Es ugyanez a problemam.
WinXp, es szemetelt, fagyott. Elso korben leszedtem a memoria frekit 400-rol 390re, es lass csodat betonstabil lett. Ha megnezed a bordat, akkor ilyen batar nagy, es ralog a memoriakra, de nem erintkezik, hanem van egy 1mmes res, ami igencsak kedvezotlen hutes szempontjabol. Visszavittem gariba, de nem csereltek ki, mert nekik nem szemetelt meg fagyott...hat igen, egy asztalra lerakott alaplapban valszeg nem nagyon reked meg a levego :)
Na, hazahoztam, borda le, es a chipnek kb a felen volt valami folyekony halmazallapotu feher dzsindzsa, jol letoroltem, bekentem szilikonnal, es borda vissza. Most 400on megy eddig a memoria, 2Dben meg nem jott elo a hiba, jatekra meg meg nem volt idom.
Ebben az egeszben csak azt nem ertem, hogy valszeg a memoriak hibaztak, es megis megoldodott a problema a chipset jobb hutesevel.
hmm
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest